Traveller

Moderators
 • Content count

  7,398
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  98

Traveller last won the day on October 19

Traveller had the most liked content!

Community Reputation

4,038 Excellent

1 Follower

About Traveller

 • Rank
  easy slow biker, heavy train rider
 • Birthday 09/14/1979

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Arii de interes
  trains, bikes, medicines, metal, baroque
 • Biciclete
  פורס_מקס_גיאנט
 • Localitate
  Bucureşti
 • Biografie
  Călător
 • Ocupaţie
  medic specialist farmacologie clinică

Recent Profile Visitors

12,936 profile views
 1. Salut! Îmi pare rău de pățanie, ea a fost cauzată de greutatea prea mare, probabil combinată cu scoaterea tijei de șa prea mult din cadru. Fiind cadru de aluminiu, singura soluție e înlocuirea cu unul nou. La greutatea ta, aș recomanda să fie de oțel.
 2. Astea zice Gogu ca ar fi locuri unde poti sa te duci la service: https://www.google.ro/search?q=magazine+service+biciclete+timisoara&oq=magazine+service+biciclete+timisoara&aqs=chrome..69i57.7175j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Pentru piese, in afara de magazinele alea 3 (unde teoretic ar fi cel mai rapid), sunt multe locuri unde poti gasi piese online, eu mai folosesc: www.marosbike.ro www.sportwin.ro www.bikexcs.ro (la astia nu am comandat online, ci m-am dus mereu la ei, ca au 2 centre in Bucuresti)
 3. Mda, imi pare rau. Mergi la un service (poate nu e roata centrata ca lumea), iar pe de alta parte fa niste poze si trimite-le, dupa care suna-i.
 4. Deci hărțile astea sunt ATÂT de detaliate, la așa o scară/rezoluție mare? Că altfel nu-mi explic de ce ar ocupa atât.
 5. Nu cauciucurile erau problema. Inseamna ca nu aveai roata montata ca lumea in drop-outs sau nu era strinsa cum trebuie in qr. Acuma la montajul noilor gume roata a fost montata cum trebuie. De ce vrei balon mai mare? 29x2.2 ar trebui sa fie suficient, mai ales ca, din ce vad, te dai pe sosea. La ce ti-ar trebui 2.35? Si intai ar trebui sa te asiguri ca poti pune 2.35, daca incape (mai ales pe spate). Serios, mi se pare ca ai facut niste alegeri cel putin bizare cu bicicleta asta, dar nah, daca tu te simti bine, aia e.
 6. Adică după fiecare tură.
 7. "Ați urmărit rubrica: cum să ne împodobim și să ne despodobim locuința."
 8. Carevasăzică, orașul Pecica are străzile denumite cu numere formate din cifre arabe: http://adevarul.ro/locale/arad/orasul-romania-strazile-n-au-nume-s-a-evitat-conflict-romani-maghiari-numerotarea-strazile-cifre-arabe-1_56deef595ab6550cb8a23210/index.html Însă, după știința mea, nu e singura localitate din România în situația asta. În comuna Tăuții Măgherăuș, cea în care se află Aeroportul Baia Mare, se întâmplă același lucru.
 9. Nu e pasul Gutâi, de pe DN 18? De ce îi ziceți Gutin?
 10. N-am stiut ca Divertiland a cerut si a primit de la CFR infiintarea unei halte unde opresc trenurile. La ei pe site apare asa ceva: http://www.divertiland.ro/files/Lista-trenuri-Divertiland-Chiajna.pdf Opririle in Halta parc Divertiland nu sunt evidentiate pe infofer.ro. Linia ferata trece pe la vest de parc, intre Chiajna si Domnesti. Pe google Maps se vede o pasarela pietonala in locul unde se afla halta.
 11. Aha. Deci ăștia pe o biclă electrică de, cît era, 10 mii de lei?, au găsit de cuviință să pună niște roți cu butuci Tourney?!
 12. Nijte nenorociți, stau un sfert de oră și după aia fură butonu! :P Și revenind la cestiune: despre ce bicicletă vorbim, de fapt?
 13. Pe unde ai fost, unde e drumul ala rupt?
 14. Da, sunt Tourney, pe bile. Dar nu de butuc intrebam, ci de ax. Posibil sa flexeze fiindca esti (foarte) greu. N-ar fi rau sa iti iei niste roti cu 36 de spite, plus o pereche de qr SLX/XT/ La greutatea asta, cred ca e necesar. Nu in ultimul rand, redu greutatea corporala.