raducanmihai

Membru
 • Content Count

  1,624
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

196 Excellent

About raducanmihai

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 10/31/1978

Profile Fields

 • Localitate
  Predeal
 • Ocupaţie
  liber profesionist

Recent Profile Visitors

6,263 profile views
 1. raducanmihai

  Cum se schimba o bicicleta intr-o cursa (s-ar putea sa trebuiasca sa revedeti de cateva ori videoclipul ca sa prindeti momentul) : https://vimeo.com/49997914
 2. raducanmihai

  Da,exista.
 3. raducanmihai

  Pe la min 4.30 :
 4. raducanmihai

  Traducere pentru Madalin : totul este la misto.
 5. raducanmihai

  @ Vior_el : Este superba dar ,ca sa gasesc nod in papura,ce e cu bucata aia de cablu rosu ,inainte de schimbatorul spate ?
 6. raducanmihai

  Aia pare bicicleta de colectie nu de plimbat de colo-colo si de lasat legata de un gard cat ai treaba printr-un magazin. Cauta altceva.
 7. raducanmihai

  Sa inteleg ca ,din punctul tau de vedere, butucii Shimano Saint nu sunt buni decat pentru : ture recreative si cross country "usor". La fel si XT si XTR, sunt buni doar daca mergi intr-o tura prin Bucegi ?
 8. raducanmihai

  Asta e un subiect de tipul Shimano vs SRAM. Ambele tipuri (bile si rulmenti) au avantaje si dezavantaje,dar daca mergi pe varfurile de gama si la un sistem si la altul,nu ai cum sa gresesti si sunt comparabile ca performante. Eu am mers numai pe butuci Shimano (conuri si bile). La inceput un butuc entry level,care trebuia desfacut,curatat,gresat si reglat mai des iar ulterior am trecut la XT. Am avut si butuci XT in roti construite si acum am rotile de fabrica XT (butuci XT,jante XT,spite Shimano). Ca fapt divers,desi tot XT erau si butucii aia si astia si ar trebui sa difere doar flansele (rotile Shimano au spite straight-pull,pe cand butucii cumparati separat au flanse pentru spite normale,J-bend) mie mi se pare ca cei de pe rotile de fabrica merg mai bine.
 9. raducanmihai

  Verifica si tu daca sunt adevarate toate prostiile de pe net inainte sa le dai mai departe : http://fiskeharrison.wordpress.com/2012/07/25/this-photo-is-not-what-it-seems/#more-2843
 10. raducanmihai

  Cred ca asta vrea sa spuna ca americanii sunt niste berbeci... :-
 11. raducanmihai

  Si pana la locul respectiv daca ridica piciorul ce faci ? Vino tu cu o solutie aplicabila!
 12. Daca vrei grafit se poate cumpara la borcanase,nu trebuie sa razuiesti minele : http://www.shopmania.ro/materiale-ustensile/p-pulbere-grafit-150-gr-cretacolor-939009
 13. raducanmihai

  Depinde cum privesti. Poti sa vezi un fel de papadii,adica fiecare dunga neagra ce pleaca de jos e tulpina si capatul e floarea.
 14. Nu stiu daca toata lumea stie (eu nu am stiut la inceput), dar pe majoritatea sticlelor cu ulei de lant scrie ca se amesteca bine inainte de aplicarea pe lant.
 15. raducanmihai

  Asta cu casca de TT e mortal,dar fata aia blonda are casca pe ochi nu cred ca vede nimic!