vior_rel

Membru
 • Content Count

  142
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About vior_rel

 • Rank
  Amator
 • Birthday 05/20/1964

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 1. vior_rel

  Am reusit in final. Multumesc pentru ajutor.
 2. vior_rel

  Am incercat sa-l montez dar, nu se strange pe ghidon. Nu-mi dau seama care este circuitul benzii cauciucate.
 3. Salutare, am cumparat anul trecut de pe Bike 24 un far Trelock LS 950 si nu stiu cum se prinde suportul farului pe ghidon. Are o banda de prindere lata si cauciucata independenta de suportul de plastic pe care se monteaza farul. Daca poate cineva sa ma ajute cu un sfat..... Multumesc anticipat.
 4. vior_rel

  Multumesc de sfat, am spus ca nu sunt un mare alergator si repet mersul pe bicicleta e o pasiune si in acelasi timp, o mare placere.
 5. vior_rel

  Salut Daniel, ai uitat ca ne-am intalnit intr-o dimineata la Gara de Nord si am avut o discutie referitoare la upgrade? Toti ne dorim sa avem biciclete bune, cu echipari din ce in ce mai bune.Cand iti doresti asa ceva scoti bani din buzunar.... pentru roti mai usoare, echipare, etc. . A-ti dorii ceva mai bun... nu e o lauda, pentru ca se fac eforturi financiare (renunti la unele...ca sa-ti cumperi pisele pe care le doresti ). Practic am cerut un sfat. PS: Ai dreptate, nu sunt ciclist de performanta, nu vreau sa ma intrec cu nimeni, merg pe bicicleta pentru ca-mi place si ma simt bine. Numai bine!
 6. Salut, Daca nu deranjez... mai am intrebare.... Acumulatorul trebuie sa-l formatez (are ceva curent in el, trebuie sa-l descarc total inainte de a-l incarca, trebuie sa-i fac un ciclu de incarcare sau pot sa-l incarc oricand vreau ? Multumesc.
 7. Am inteles, asa o sa fac. Multumesc.
 8. Lantul deja are o za rapida (Link Connector), asta inseama sa mai montez una ?
 9. Multumesc pentru raspuns, sa inteleg ca pinioanele si lantul de Ultegra 6700 sunt compatibile cu Ultegra di2.
 10. Salutare, poate cineva sa ma ajute cu sfat ? Am o bicla echipata cu Ultegra di2 care are pinioanele Tiagra 12/28 si Lantul Ultegra (care e putin cam scurt). Pot sa montez un locul celor de mai sus o caseta de pinioane si un lant Ultegra 6700 ( sau sa adaug la lantul existent 2-3 zale pentru a detensiona patina schimbatorului de pinioane). Sunt diferente de cote intre cele doua ? (distanta intre pinioane sau ca latime a lantului). Multumesc anticipat!
 11. vior_rel

  Este adevarat ca pentru noi care iesim in timpul liber sa facem miscare, sa ne simtim bine fizic, nu sa participam la competitii ...chiar nu ne trebuie ceva "superstar" . Sa nu uitam ca pentru ati cumpara o bicla buna trebuie sa faci un efort financiar, dar poate sunt alte prioritati financiare ...familie, casa, banci, etc.
 12. vior_rel

  Cand o sa fac urmatoarea comanda pe bike24, am sa va anunt din timp. Numai bine!
 13. vior_rel

  E ok, dar sper sa ajungi pe campa record carbon 10s.
 14. vior_rel

  Salutare, comanda din 17.01.2013 soseste astazi dupa ora 15.00. Rog pe cei care au participat la comanda sa ma contacteze dupa ora 16.00 pentru a ridica produsele. Multumesc.
 15. vior_rel

  Salutare, care este diametrul corect pentru tija de sa la cadrele de cursiera 31.6 sau 31.8? Am auzit mai multe variante si chiar sunt in "ceata"...