ROLLO

Membru
 • Content Count

  122
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ROLLO

 • Rank
  Membru
 • Birthday 10/03/1985

Profile Fields

 • Localitate
  Ploiesti,Bucuresti
 • Ocupaţie
  Student angajat la munca
 1. te intereseaza o sa most leopard 150 Gr?

 2. da anuntul e valabil daca doresti contacteaza-ma cu stima zsolt

 3. ROLLO

  multumesc pentru sugestii.
 4. ROLLO

  Salut la toata lumea.Sunt nou in ale single speed-ului,si momentan lucrez la conversia unei cursiere peugeot,puteti sa-mi recomandati un lant mai rezistent la intindere in timp?.
 5. ROLLO

  Pentru cei interesati de Cube Acid 2011 gatiti un Review aici.Cube acid 2011
 6. ROLLO

  Nu ma intereseaza grafica la stickere decat ca modelul de furca la cube au si umerii furcii vopsiti in alb. Asta e dartul 3 pentru 2011.
 7. ROLLO

  Stie cineva daca se pot aduce si de la ce importator decat piese OEM speciale pentru Cube.Sunt interesat de furca aceasta RS Dart 3.
 8. ROLLO

  Intradevar am observat si eu acest lucru la modelul analog 2010. Insa am fost placut uimit sa vad pe Cube Acid 2011 sunt manete Slx,schimbator fata Slx si caseta de pinioane pe 10 viteze. E de inteles ca e mai scump acum,dar cred ca la anu pe vremea asta pretul o sa scada cu 15 20%.
 9. ROLLO

  Sunt facute de mine modelele.Astept un Pm de la tine si discutam despre ce este vorba.
 10. ROLLO

  Am mai postat poza asta la topicul poza zilei. NU stiu a cui a fost vina dar nu arat bine deloc
 11. ROLLO

  Despre frane,s-a tot discutat nu cred ca isi are rost alte discutii pe acest Topic.Daca esti interesat gasesti mai multe pareri aici.alegere frane disc.
 12. ROLLO

  Un logo (probabil o prescurtare de la logogramă, din logo- „cuvînt” şi -gramă „scriere”[1]), numit uneori şi siglă,[2] este un element grafic folosit pentru identificarea unei firme, a unui produs, a unei organizaţii, a unui eveniment etc. Logoul poate fi compus din una sau mai multe litere, o imagine sau o combinaţie a acestor elemente. Un logo al unei întreprinderi trebuie să fie clar de recunoscut şi să se identifice cu o caracteristică pentru întreaga întreprindere. În contextul legal logoul este şi marca înregistrată unei firme, a unui produs, a unei organizaţii, a unui eveniment etc. De obicei agenţii de publicitate însărcinează designerii cu crearea unui logo respectiv. Logoul trebuie să evidenţieze semnificaţia numelui sau activitatea companiei şi să redea renumele acesteia. Acest lucru poate fi realizat printr-un simbol grafic şi/sau al unui scris selectat. Pentru aceasta trebuie să fie aplicată formulă „KISS” (Keep It Short (and) Simple), ceea ce înseamnă — ce este simplu se memorează uşor. Cad despre cazaturi nu stiu ce sa zic,iti recomand sa mergi mai linistit si sa inveti sa-ti cunosti limitele...si franele.Bafta P.s acum intelegi de ce am optat pentru bb7 fata si Stroker Trail spate ? http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/laugh.gif
 13. ROLLO

  POza asta ma face sa-mi apreciez mai mult furca mea Suntour. ;))
 14. ROLLO

  Ce ziceti de un logo al Funclub-ului Cube Bikes.Romania Am sa incep eu cu o propunere,astept alte variante mai sugestive.