Seb

Membru
 • Content Count

  2,185
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Seb last won the day on December 11 2010

Seb had the most liked content!

Community Reputation

369 Excellent

About Seb

 • Rank
  Mecanic Şef

Profile Fields

 • Localitate
  Timisoara

Recent Profile Visitors

8,863 profile views
 1. Seb

  Ce nameti la suedezii astia! Se vede ca sunt mult mai la nord decat noi.
 2. Seb

  williambanzai7
 3. Seb

  Asa ar fi trebuit sa iasa din fabrica. Eventual pune si niste banda adeziva pe interior, peste suruburi si platbanda.
 4. Seb

  Daca e doar o pelicula de ulei pe brate (upper tubes/legs), nu cred ca sunt motive de ingrijorare. Eventual mai fa din cand in cand o tura cu bicicleta. Sau macar tine-o cateva ore in pozitia normala.
 5. Alexandria e oras de campie, deci s-ar putea descurca si cu un single speed.
 6. Pentru conditiile descrise, criteriile ce trebuie indeplinite de bicicleta (cele trecute de tine la "specificatii tehnice") sunt bine alese. Eu as renunta la far alimentat cu dinam si as alege far si stop cu leduri, alimentate cu baterii sau (preferabil) cu acumulatori reincarcabili. Problema e insa suma disponibila. Pentru o bicicleta noua si accesoriile respective, nu iti ajung 500-800 de lei. Cred ca nici daca dublezi suma nu e destul. Iti ramane doar varianta second hand.
 7. Seb

  Daca pui platbanda, sa-i rotunjesti muchiile si colturile. O platbanda lata, dispusa orizontal si de lungime mai mare, in care sa fie prinse ambele carlige, poate ar face prinderea mai solida. Se mai pot pune 1-2 nituri si intre carlige. LE M-am uitat mai atent la gentile alea si acum vad ca au doar un carlig la fiecare geanta si nu doua cum am presupus eu. Era de asteptat ca se va rupe.
 8. Seb

  Niturile (capsele) alea nu aveau macar niste saibe la interior? Doar in materialul textil au fost prinse? Din ce se vede in poza, au un guler foarte mic.
 9. Seb

  Vezi daca mai poti agata clema de portbagaj si dupa ce pui platbanda si/sau suruburile.
 10. Zici ca e un caine ce da din coada de bucurie. :) Nu e normal sa se balanseze in halul ala.
 11. Seb

  Ce inteleg eu de acolo (dar asteapta si alte pareri): - e cadru pentru roti de 622mm - e pentru furci cu gatul de 1" ( si poti cumpara furca tot de la ei, fie in varianta cu filet, fie in varianta fara filet) - OLD 135mm - cadrele au mici zgarieturi - e disponibil in versiune de dama si in versiune pentru barbati - e disponibil in versiune pentru roata cu viteze in butuc sau in versiune pentru derailleur - au doar cateva marimi de cadru
 12. E interesanta si seria "3lar" de la ei.
 13. Seb

  Hugo Chavez chiar rupsese bicicleta cuiva la un moment dat (imprumutase de la un pusti o bicicleta si s-a rupt cadrul cu el). Secventa respectiva a fost inclusa si in "South of the border" daca nu gresesc.
 14. Seb

  Moga am observat ca de obicei campeaza in localitati (dar nu in curtile oamenilor). Cred ca de aici i s-au tras problemele cu borfasii. LE Vad ca unii interpreteaza gresit ce am scris aici. Nu il critic pe Claudiu Moga in acest post, ci pun in discutie camparea in localitati (pe domeniul public).