RoweN

Membru
 • Content count

  181
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About RoweN

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 07/21/1988

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Localitate
  Brasov
 1. Se iese la 5, la Profi, pentru ~100km.
 2. Cred ca eu am fost. Te-am salutat la intersectia Carpatilor cu Muncii. Ne-am cunoscut, cred, cand ai probat tricoul BCT la Cristi.
 3. Da, acolo ne intalnim de obicei cand facem ture de plat. Am stabilit cu Paul sa ne intalnim la 16.15 la Profi. Marius si Andrei, daca vedeti postul la timp, va asteptam acolo cateva minute.
 4. Pai, atunci, e toata lumea de acord pentru ora 16 la Profi?
 5. Cristi, intrucat M-ul de anul trecut imi este putin larg, voiam sa astept tricourile de proba si parerea voastra inainte sa postez ce marimi as dori. In principiu as dori tricou, bluza cu maneca lunga, pantaloni si incalzitoare pentru mine si Daniela.
 6. Ai mai iesit pana acum? E curat asfaltul in afara orasului? Si iarna trecuta am incercat sa ies si aproape de fiecare data s-a intamplat sa prind o pojghita de gheata si sa cad. Andrei vine tot pe MTB?
 7. Iesiti doar cu MTB-urile sau si pe cursiera?
 8. Doua poze de azi (Andrei si Cristi au mai multe):
 9. La ce ora vrei sa pleci? Ai mai primit vreun raspuns?
 10. Salut. Prin aceeasi dilema am trecut si eu cand mi-am comandat Ultimate Al-ul de la ei. Furcile lor nu au asa ceva. Citez de pe site-ul lor: "Patented Hollow Design fork crown for load-bearing optimised fibre flow". De asemenea, urmareste la minutul 1:30 pentru confirmare: Felicitari pentru achizitie.
 11. Salut. O sa merg si eu. I-am spus celuilalt Daniel ca vin abia ieri, deci banuiesc ca suntem 4 acum.
 12. Ok, atunci eu o sa fiu acolo pe la 12:40 - 12:45.
 13. Unde anume e ITC? Ma gandesc ca, daca tot iesim inspre Codlea, va pot astepta la capatul strazii Lunga, in statia lui 5, vis-a-vis de biserica, fiindca stau foarte aproape. Asa, voi puteti pleca la 12:30, cum ati stabilit, si pana ajungeti in zona mea eu numai bine am timp sa ajung fara sa va intarzii.
 14. Eu vreau neaparat sa ies azi, dar doar ce m-am trezit. E batuta in cuie ora?
 15. Am urcat eu astazi si nu mai sunt. Probabil le-au luat odata cu cele din Schei, care lipsesc deja de cateva zile bune.