sile_c

Membru
 • Content Count

  232
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About sile_c

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 10/19/1982

Profile Fields

 • Localitate
  Targoviste
 • Ocupaţie
  proiectare constructii
 1. sile_c

  Da, era oarecum inutilă urcarea aia. Am modificat și traseul scurt, o să încerc să îl postez în cursul zilei de azi.
 2. sile_c

  Nu imi dau seama de ce nu merge www.bikemap.net /en/route/2154109-chindia-challenge-traseu-lung-draft/#/z11/44.91984,25.38288/terrain incercati linkul acesta, dar stergeti spatiul dintre net si en
 3. sile_c

  varianta 90 % corecta pentru tura lunga de anul asta http://www.bikemap.net/en/route/2154109-chindia-challenge-traseu-lung-draft/?newly_saved=true#/z17/44.92758,25.46011/terrain
 4. Notez deja toate nemulțumirile și o să încercăm să le rezolvăm anul viitor. Mulți dintre noi am fost la prima organizare, cei de la procycling au avut destule pe cap, ce am avut noi de rezolvat am încercat să facem cât mai bine, nu s-a putut în totalitate. Sperăm la anul să fim mai mulți și să iasă totul bine. Vă mulțumesc tuturor pentru participare. Vă așteptăm cu drag și la anul.
 5. Frumoase pozele, se vede ca v-ati simtit bine.
 6. Ne pare rău că te-ai rătăcit. Marcajul prezent este unul pur orientativ. În ziua concursului traseul va fi foarte bine marcat - cu bandă de marcaj, comisari... Etc.. Oricum, ne bucurăm că v-ați simțit bine, și vă așteptăm la ture și după ce se va termina concursul.
 7. Am uitat să precizez : parcarea va fi gratuită în ziua concursului.
 8. Pentru cei ce intrebau de parcare, acces dinspre bucuresti... etc. Atasez o harta pentru zona de start/sosire - parcare - race office. LE: Race Office va fi deschis incepand de joi conform cu programul competitiei.
 9. Daca locul de intalnire este zona de Start / Sosire, si anume "Platoul Prefecturii", sunt cam 3 - 5 min. cu bicicleta (poate mai putin :) )
 10. O să public zilele astea tarifele de un motel cochet cu prețuri mici.
 11. Trebuie să plouă mult ca să se strice traseul. Nu se strică după 1-2 zile de ploaie. Și chiar daca plouă mult tot rămâne practicabil - dar dificil :).
 12. Care sunteți din Dâmbovița și participați la concurs va rog să îmi dați un mail cu datele de contact la silviu@bike-Skate.ro Pentru o emisiune tv. Vă mulțumesc.
 13. Or sa fie suficiente puncte de alimentare pe traseu.
 14. Pe la 10 - 11 sper să ajung și eu pe traseu, are valipori numărul meu de telefon.