ceapah

Membru
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ceapah

 1. @sole42: ma alatur si eu pt tura de sambata dimineata, asta daca acceptati inca un incepator in mersul in pluton
 2. ceapah

  impuscati sectantii!!! incepeti cu bazil trolls unite!!
 3. ceapah

  da, e f tardiv. in topic era vb de 1 feb 2010. :)) in alta ordine de idei, ma bag sho: 1.tzunoi 2.micsunica 3.Kskdoru 4.nubciclist 5.pacatu_singurel 6.Trevizes 7.ceapah
 4. ceapah

  Emisiunea "Natură şi aventură" (sambata, tvr2, 18:00) de ieri a fost dedicata unui calatorii in muntii apuseni pe bicicleta. Daca a inregistrat cineva poate posteaza si pe aici emisiunea... ps: sau daca nu , nu pierdeti azi reluarea de la 08:30 dim.
 5. ceapah

  http://www.sport365.ro/Prima_pist___de_biciclete_a_fost_inaugurat___cu_mult_fast_la_Ia__i-n124299.html
 6. ceapah

  Gil Ionita - Lasati-ma sa merg pe bicicleta
 7. ceapah

  semeni cu ala care canta melodia aia cu nu-i nimic, sunt fericit .. sau cum era :)) glumesc, evident. pac !
 8. link-ul de la sfarsit e http://www.teamexpert.ro/comp.bikefest.html
 9. ceapah

  E, dupa cum am zis d-abia dupa ce s-a carat m-am prins ca a furat-o. Ce-as fii putut face in cazul ala, mai ales ca nu stau in zona si n-am prea mult chef sa interactionez cu politistii?
 10. ceapah

  am vazut si eu un hot de biciclete! pe strada bozieni din capitala, a intrat in scara blocului prin metoda card de credit . adica cu ajutorul cardului a fortat incuietoarea interfonului (sa mai ai incredere in aia). si peste 15 m s-a intors cu un kelly's negru, putin cam desumflat. Era tuciuriu, in varsta..circa 35-30 ani, imbracat sport si destul de cocalaresc. Trebuie sa rescunosc ca m-am prins ca a furat bicla d-abia dupa ce s-a carat. Si a mai schimbat si vitezele pe loc. Imi pare rau sa o spun dar cei care-si lasa bicla pe hol o merita. o zi buna!
 11. ceapah

  Merge si cu Mozilla daca modifici putin link-ul :) primul link al 2-lea LE: uf, prea tarziu :)
 12. Dap, eu. Doar ca eu merg mai mult pt festival. Eu plec maine din gara de nord cu acceleratul de 9:20 spre Pietrosita. De acolo aproximativ 40 km pana la Padina, drum asfaltat si forestier. Depinde de vreme si de oboseala daca o sa urc si mai sus. Bafta ps: traseul meu implica tot we-ul :) inclusiv ziua de vineri