Mon Ventoux

Membru
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mon Ventoux

 • Rank
  Membru
 1. Mon Ventoux

  Ce pacaleala s-ar putea sa isi ia Cadel ;) In Tur vin 20 de echipe+alte doua cu invitatii. Cele 20 din Pro Tour, iar pe celelalte locuri se bat Cervelo, Cofidis, Bouygues, Vancasoleil, Sojasun si BMC. Care sunt sansele ca echipa lui sa vina? =)) Cele doua din Franta vin automat si in mod normal va fi invitata si Cervelo, in cazul acesta putand fi exclusa o echipa din Pro Tour (cum a fost cu Euskaltel in Giro). Iar organizatorii Turului accepta numai 22 de echipe. Ce fac banii astia...
 2. Mon Ventoux

  Pana una-alta, Astana a facut primul transfer, Paolo Tiralongo, de la Lampre, cel care a incheiat pe locul opt la editia din acest an a Turului Spaniei. Un pic cam batran, desi mai tanar decat oamenii lui Lance :) Sunt curios ce transferuri vor mai face. Eu zic ca vor primi licenta, iar Contador va ramane acolo si pentru 2010. Iar Columbia a ajuns la 86 de victorii, ceva incredibil, chiar daca unele au fost obtinute in curse de duzina.
 3. Mon Ventoux

  Slabut acest Tur al Turciei! Nu stiu daca pot spune cu indulgenta ca sunt aici 10 ciclisti buni, cu ceva nume. In schimb, peisajele superbe, in Romania de ce nu stim sa le scoatem asa in fata? Si comentariul pot sa spun ca m-a binedispus; Jean cu tipul asta nou au zis lucruri interesante, chiar amuzante. Cat timp nu e omul de la federatie e bine. Voi ce parere aveti despre ce ati vazut, despre Turul Turciei?
 4. Mon Ventoux

  Mai, oameni, buni, cat timp va mai trebui sa il ascultam pe omul de la federatie cum "comenteaza" curse si debiteaza ineptii? Serios, vom mai fi chinuiti mult??? De cand a inceput sezonul, ne chinuie fara oprire. Cu 2-3 exceptii, cred ca numai el a vorbit la microfon. Jean este ok, el comenteaza bine, dar astalalt se vede ca nu stie nimic, este mereu pe langa subiect! Banciu, Naum, Manolo sau alti comentatori nu se gasesc?