StefanU

Membru
 • Content Count

  271
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

56 Excellent

About StefanU

 • Rank
  Membru Senior

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Kona FireMountain Deluxe, Merida One-Twenty, Puch Storm
 1. StefanU

  Inca 6 zile de inscriere la ceea ce se anunta a fi unul dintre cele mai faine concursuri de MTB din tara. http://www.ironbikeoradea.ro/media/detalii-stire/id/28
 2. 3000 de poze nu se sorteaza singure. Ai rabdare ca omul probabil a fost acolo din pasiune si in timpul lui liber.
 3. StefanU

  Asa a fost in 2012:
 4. StefanU

  Ah, da, damn it. Prea multe Iron Bike-uri.
 5. StefanU

  Filmul:
 6. Cateva poze de la finish: http://www.flickr.com/photos/bikeaholics/sets/72157634532105271/with/9232690911/
 7. Cu ceva intarziere, setul meu de poze: http://www.flickr.com/photos/bikeaholics/collections/72157634206078280/
 8. StefanU

  Oricum ar fi, nu vreau sa mi se bage pe gat un newsletter cu care nu am fost de acord.
 9. StefanU

  Da, toate bune si frumoase, dar meritati trasi de urechi pentru faptul ca dati lista de mailuri sponsorilor/colaboratorilor. Eu nu am bifat nimic la inscriere ca vreau sa primesc newsletter si totusi acum primesc mail de invitatie participare la alt concurs cu care colaborati. Nu-i bai, ca nu ma doare mana sa dau unsuscribe, doar ca nu se face asa. Poate pe viitor tineti minte. Stiu, tentatia si presiunea de la sponsori e mare sa ceara lista de mailuri, dar apoi apare iar reticenta concurentilor de a-si da date personale ca CNP sau mail la inscriere. Numai bine.
 10. Recomand cu caldura Wipperman Connex Link pentru 10v: http://www.connexchain.com/Connectors/Connex-link/1_309.html Numai bine.
 11. StefanU

  In aceeasi situatie sunt si eu cu un cadru Merida One-Twenty. Cadrul a venit cu cuvetii montati, banuiesc ca si la cel pe care il vrei tu ar fi la fel. Pentru ca nu gasesc reductor nici macar afara, desi stiu exact codul piesei, o sa fiu nevoit sa iau acelasi tip de cuveti in varianta de steerer 1 1/8. Practic in loc de crown race-ul tapered are unul redus: http://www.bike24.com/1.php?product=31192;dbp=40;page=5;content=8;navigation=1;menu=1000,2,112;lang=2 Din ele voi folosi doar crown race-ul si raman cu rulmenti de schimb. Alta varianta ar fi sa cumpar alte cuvete si sa le inlocuiesc pe astea, dar ajung la aceeasi bani si trebuie sa mai bat un drum la service. Pe cadrul de zici tu mai sus sunt alt tip de cuveti, cred ca echivalentul lui FSA Orbit Z.
 12. Viteazule, data viitoare cand ai chef de cascadorii s-o faci la tine in curte sau intr-un camp pustiu, nu in zona de finish aglomerata. Eram acolo si erai sa ne razi si pe mine si pe colega cu care strangeam chipurile.
 13. Traseul a fost mai lung cu 3 km. Media lui Logigan a fost mai mare decat a lui Cleppe anul trecut.
 14. StefanU

  Io cred ca am fost renegat de RCZ ca n-am primit niciun newsletter cu reducerea asta de-o mentionarati aici. Ultimul e de joi, iar cuponul ala nu mai e valabil. :(