costin.ch

Membru
 • Content Count

  467
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

costin.ch last won the day on November 9 2010

costin.ch had the most liked content!

Community Reputation

27 Good

About costin.ch

 • Rank
  Membru Senior

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Arii de interes
  ciclism, ski, tenis, masini, carti

Recent Profile Visitors

3,802 profile views
 1. costin.ch

  Eu as fi dispus la o tura de 2 saptamani. Cu plecare de undeva din vest. Cum a zis si @Iulian-Bucifal cu autocarul sau cu masina personala. Eu am fost pentru prima data vara trecuta de la Viena pe Donauradweg (EV6) pana la Salzburg. Am prins gustul si anul asta as vrea sa fac alt traseu dar tot prin vest. Ar merge ~1400 km, + sau -. E cineva interesat?
 2. costin.ch

  Salutare cititorilor Vad ca inca va mai luptati cu demonii cititului, care au pus stapanire pe marea majoritate dintre voi peste iarna lunga si grea :D V-as fi insotit si eu maine ca stiti ca eu nu ma dau in laturi de la o alergareala serioasa, dar din pacate treburi taranesti ma cheama pe la mosia din Ardeal :P Dar dup-aia scap si as baga ceva pe la munte ca de praful de giurgiu si bucale mi s-a cam luat. Voi ce pareri aveti pt saptamana viitoare? Probabil dl Ghimpu va fi cu sapa, dar e de inteles. Distractie maxima maine ;)
 3. costin.ch

  Salut Comanda a fost acum plasata cu succes :) In 3. Insa o sa asteptam intre 2-7 zile dupa un disc de frana. Sper sa nu fie nicio problema pentru Radu. Va tin la curent
 4. costin.ch

  Multam Poseidon, Suna interesant si traseul bulgaresc si intr-adevar e f aproape de Buc. Ar trebui sa iau legatura cu ei caci nu inteleg nimic din site-ul lor. In functie de doritori pentru o tura sau alta ma bag si eu. E mai placut cu companie ;)
 5. costin.ch

  Salutare, Sunt ceva doritori din Bucuresti de impartit costurile deplasarii pana acolo (eu am 4 locuri in masina si 2 suporti de bicla)? Eu m-as baga daca gasesc tovarasi la aventura asta.
 6. costin.ch

  Salut Sincer asta mi se pare mie personal un impediment. Daca vrei dau eu comanda sau altcineva din Bucuresti (presupunand ca se aduna mai multi de aici) si cand vii pe aici ne intalnim si intrii in posesia produselor comandate.
 7. costin.ch

  Salut Eu sunt interesat. Produse pe stoc.
 8. costin.ch

  Salutare. Ce faceti cititorilor? Videoconferinta pe forum :)) Draguta expunere. Stiti ce nu se vede din pozele alea? Nicio carte mai oameni buni :)) A fost fain ;)
 9. costin.ch

  Salut Se baga cineva la o comanda rapida?
 10. costin.ch

  Salut Si eu am auzit ca va ploua. Asa ca o sa dau Comana pe un spinning serios ;) Va urez spor la pedalat si culturalizare multa :D
 11. costin.ch

  1. hachac1972 2. sole42 3. mariuseugen 4. Pandy 5. Purix 6. .... sper si catalimaxim 7. costin.ch
 12. costin.ch

  Minune totuși. Azi dim manelele după care m-a uitam eu erau 115 EUR (un preț f bun) iar acum sunt 80 :) se baga cineva in următoarea ora ca vreau sa dau comanda rapid chiar dc o sa vina după anul nou.
 13. costin.ch

  Salutare Se baga cineva la o comanda rapida? Cod de reducere are cineva? Bănuiesc ca se mai obișnuiește pe acest site
 14. Frumoasa tura al cărui farmec l-a accentuat Vlad si cu pozele frumoase si de calitate. Apropo cu ce sunt făcute? Sa nu zici ca ai carat un dslr?