BogdyS

Membru
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About BogdyS

 • Rank
  Amator
 • Birthday 03/17/1983

Profile Fields

 • Ocupaţie
  Economist
 1. OK, am inteles, mersi mult!
 2. Va rugam pentru o mai usoara si rapida inregistrare completati FORMULARUL de inscriere. Ce sens mai are formularul asta atunci?
 3. Salut, Se poate plati taxa intrun cont la o banca, sau se face doar la fata locului si se trece atunci seria si numarul chitantei pe formularul de inscriere?
 4. Astea au fost atat de putine incat pot sa treaca neobservate fara probleme. Si eu m-am ratacit chiar aproapre de final, dar nu mai conteaza! Importanta a fost distractia si mai ales faptul ca multi dintre noi si-au depasit limitele! Pacat ca nu s-a prezentat si ceva televiziuni sa fi fost mai mediatizat evenimentul! Sper ca la anul sa fie editia 2 :(
 5. Felicitari oragnizatorilor si participantilor. Totul a fost excelent, traseul absolut superb (cel de 45, dar ma gandesc ca cel de 90 a fost si mai si). Ovidiu, jos palaria pentru organizare si tine-o tot asa. Asteptam pozele! :(
 6. Salut, vezi ca mai sunt persoane care pleaca din Arad, destul de multe chiar. Inca nu stim exact cu ce mergem, dar daca vrei ma poti contacta si iti dau detalii.
 7. Cele doua plati au fost facute Siclovan Bogdan (adica eu) si Rosu Mircea, ambii din ARAD. Am trimis si mail cu copiile de la ordinele de plata.
 8. Salut, Am platit ieri taxa de inscriere. Poti sa confirmi te rog ca au ajuns banii? Mersi.
 9. Se mai aude ceva? Unde pot gasi adresa site-ului? Multumesc.