C_man

Membru
 • Content Count

  474
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About C_man

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 08/08/1981

Profile Fields

 • Ocupaţie
  tehnician
 1. Salut. Reatebe a raspuns sesizarii mele: "RATB RA SRP Nr.inreg:51062/12.07.2012 Stimate domnule ******, Referitor la aspectele semnalate prin intermediul postei electronice, va comunicam urmatoarele: In baza datelor furnizate de dvs. conducatorul auto a fost identificat, urmand sa fie convocat in cadrul unei comisii disciplinare, unde, in baza celor reclamate de dvs., precum si a declaratiei sale privind acest incident, i se va stabili gradul de vinovatie. Totodata, dorim sa va comunicam faptul ca Regia Autonoma de Transport Bucuresti nu tolereaza si nici nu permite un astfel de comportament, salariatii fiind sanctionati atunci cand se constata abateri de la prevederile legale in vigoare. De asemenea, periodic conducatorii de vehicule sunt reinstruiti, abordandu-se frecvent si aspectele legate de conduita in trafic, de comportamentul si tinuta in fata calatorilor, precum si a celorlalti participanti la trafic. Unii au inteles ca printre obligatiile lor de serviciu, pe langa cunoasterea si indeplinirea regulamentelor si instructiunilor de serviciu, intra si atitudinea civilizata fata de publicul calator, de pietoni, precum si a celorlalti participanti la trafic; altii isi schimba mai greu mentalitatea si renunta mai greu la unele „obiceiuri”. Va rugam sa primiti scuzele noastre pentru neplacerea pricinuita de conducatorul auto si totodata va multumim pentru ca ne ajutati sa corectam asemenea deficiente survenite in activitatea noastra. Cu stima, Biroul Relatii cu Publicul" Macar atat.
 2. Salut. Reclamatia mea la reatebe in sprijinul colegului Axe. Buna ziua. La data si ora mentionate (28 iunie 2012, orele 18:05 - 18:10) ma aflam in trafic cu bicicleta proprietate personala si ma deplasam dinspre Piata Victoriei catre Piata Romana. Am intrat din Piata Victoriei pe bulevardul Lascar Catargiu si am vazut urmatorul eveniment: autobuzul RATB de pe linia 381 cu nr. de inmatriculare B 53 UUD a intrat in statie in conditiile in care pe banda 1 a drumului era deja un biciclist (autobuzul a venit din spatele biciclistului) care se deplasa catre Piata Romana. Mentionez ca pista de biciclisti de acolo este impracticabila datorita numarului foarte mare de oameni care circula acolo. Accidentul a fost evitat numai datorita faptului ca biciclistul s-a ferit cat a putut, soferul RATB neavand in nici un moment intentia de a il feri. Dupa aceea, am ajuns langa biciclistul cu pricina pe care l-am recunoscut si pe care l-am intrebat daca este in regula si daca a patit ceva. Intre timp autobuzul cu nr de inmatriculare B 53 UUD ne-a depasit si a oprit la semaforul de la intersectia Lascar Catargiu cu str. Gheorghe Manu. Neavand loc pe pista din cauza masinilor parcate si a pietonilor si neavand loc nici prin dreapta autobuzului care se oprise la semafor in mod ostentativ cat mai pe dreapta, sa nu putem trece pe langa el, am fost nevoiti sa il depasim prin stanga, moment in care soferul autobuzului cu nr. de inmatriculare B 53 UUD a pornit (se facuse verde la semafor) si a tras puternic de volan in stanga fara a semnaliza corespunzator intentiei de schimbare a si intentionand sa ne intimideze si sa ne trimita in banda 2. La Piata Romana am depasit autobuzul cu nr. de inmatriculare B 53 UUD si, in statia de autobuz, am vrut sa chemam Politia. Soferul autobuzului cu nr. de inmatriculare B 53 UUD a pornit din statie acrosandu-ne bicicletele amandorura. La Piata Universitatii, impreuna cu ciclistul implicat in incident, am luat legatura cu un echipaj de politie care l-au oprit in trafic si pe soferul de autobuz. A avut loc legitimarea de catre echipajul de Politie iar soferul autobuzului cu nr de inmatriculare B 53 UUD nu si-a recunoscut faptele, a avut o atitudine artagoasa, aroganta si necooperanta permitandu-si sa se adreseze colegului ciclist cu apelativul "tu" si afirmand ca acesta ar "merge in zig-zag". Greu de crezut ca un fost ciclist de performanta ar face asa ceva in traficul bucurestean... Va multumesc pentru timpul acordat citirii mesajului meu si astept un raspuns in termenul legal de 30 de zile. Sper sa fie de folos. Toate bune.
 3. Cu ocazia Sarbatorilor de iarna si a Noului An, iti urez sa ai parte de tot ceea ce-ti doresti tu si nu ceea ce-ti doresc altii !!! LA MULTI ANI !!!

 4. Din Pitesti omul? :D Daca era in Bucuresti inmormantarea, cred ca era o treaba sa mergem mai multi pe biciclete la inmormantare, in spirit de solidaritate.
 5. Ati aflat ceva? Google nu gaseste mai nimic...
 6. Gesus... Odihneasca-se in pace si sa ii fie tarana usoara :-??
 7. C_man

  @Dani: Nasol. Am patit la fel la inceputul lui martie, ala m-a lovit, nu a oprit, fara martori. Am depus plangere la politie, nu am rezolvat nimic pentru ca aluia nu ii ramasesera urme pa masina. M-am ales cu umarul stang luxat. Treaba e moarta. Trebuia sa il rogi pe nenea ala care ti-a zis nr de la taxi sa iti fie martor, caci fara martori nu faci nimic.
 8. C_man

  @ciclistul09: Bun venit! :P Presimt ca primarele din localitatea ta nu va lua masuri pro-ciclism in viitorul apropiat, asadar invata-te sa mergi regulamentar si cat mai mult pe sosea/strada si sa ignori injuraturile, claxoanele in plus si manifestarile neanderthaliene ale unor soferi. Fii atent la trafic si vezi-ti de pedalat, cam asta e solutia. Numai bine! @Panzer: Scrat este fericitul posesor al unei ghinde, nu al unei alune (:|
 9. C_man

  Apropo de Pegas... Au reinviat Practic-urile. In ultimele zile am vazut 5-6 Practic-uri prin oras. Ruginite, scartaite, troncanite dar iata ca mergeau. Mi-au amintit de tineretile mele si de prima mea bicla, evident, un Pegas Practic. 8->
 10. C_man

  V-ati luat la poceala?
 11. Drum de la Obor la Piata Dorobanti si retur, azi. Evenimente la dus: la Obor, imediat dupa intersectie mergand catre Dinamo este gangul ala cu o straduta care iese in Reinvierii: sofer tembel ma depaseste si face dreapta imediat in fata mea pentru a intra in gang. Frana, cranii, topoare, cutite. Pe Calea Dorobanti, aproape de televiziune, sofer de autobuz tembel care stationa in coloana porneste, merge 3 metri, se baga pe dreapta si imi inchide unghiul. Frana, cranii, topoare, cutite. Evenimente la intors: pe Calea Dorobanti, aproape de intersectia cu Radu Beller, sofer de duba tembel ma depaseste in scurt, trage pe dreapta si isi pune harbul pe avarie. Frana, cranii, topoare, cutite. La Lizeanu, imediat dupa intersectie, pieton cu ochii dupa fuste scurte iese dintre masini ca boul din staul. Frana, cranii, topoare, cutite. 5 metri mai incolo, unu imi deschide usa in fata. Frana, cranii, topoare, cutite. Si ma mai mir de ce mi s-au tocit pneurile. Cranii, topoare, cutite. :P
 12. C_man

  Nu stii bine. Depinde de lentila camerei si de cat de bine este reglata (zoom si focus, de regula, marea majoritate fiind dotate cu auto-iris si stiind sa isi faca singurele balansul de alb). Am lucrat ceva vreme in domeniu si stiu cu ce se mananca. Partea proasta este ca majoritatea clientilor se orienteaza catre echipamente ieftine care, intr-adevar, nu au randament. Echipamentele de calitate mai buna costa dar ofera si un plus de siguranta.
 13. C_man

  Pentru bancul #2: >:) Pentru restul: =D>
 14. Si fara sa se asigure, cum ar zice organul legii.
 15. C_man

  Oh, shut up... Vineri plec cu Airbus... Sper sa ma pot si lauda "Am ajuns cu Airbus"... X_X