marianvi

Membru
 • Content Count

  275
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About marianvi

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 10/18/1985

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 1. marianvi

  km, cazare?
 2. marianvi

  Maine ceva?
 3. marianvi

  Daca se iese azi, merg si eu. Nb
 4. marianvi

  Sarbatori fericite leilor! Toate cele bune! La multi ani si multi km in 2013! App. am slabit 8 kg :))
 5. marianvi

  Sarbatori fericite dragi colegi! Toate cele bune! Sa ne vedem sanatosi in 2013!
 6. nu e panica, eram curios daca stie cineva ceva de poze. atat. mc de raspuns!
 7. salutare, au facut cateva tipe poze azi spre varf, cu aparate profi. le stie cineva? vedem si noi pozele? in 2010 au fost postate toate undeva.
 8. marianvi

  Eu o sa fiu si eu pe trans. Las masina sus in Balea si ma invart intre platou si Cabana Capra, dar intai vad Turul Sibiului. Cine mai e in zona ? Ma alatur si eu convoiului de masini pana in Pitesti, de acolo urc pe la Vidraru.
 9. marianvi

  Salut baieti, sambata final de etapa din Turul Sibiului (televizat in direct pe Digi Sport 1) pe transfagarasan (balea lac). Eu ma duc, vreau cu ocazia asta sa fac platou (pe nord) - cabana capra (pe sud) si retur. Daca pot de 2 -3 ori. Masina o las sus la balea. Daca ajungeti dati un semn. Veniti devreme sa nu ratam turul.
 10. marianvi

  Sambata la 11 la cimitir, pentru a vedea placa comemorativa si apoi de la 12 la pomana. Ne vedem acolo, eu vin fara bicicleta, daca mai este cineva pe jos, pot sa il mai iau eu cu masina.
 11. marianvi

  exista si variante monocoque, unde cadrul este realizat dintr-o data, nu imbinari si tevi separate. Se pare ca ar fi mai rigide.
 12. marianvi

  baieti, doamna Andronache ne roaga sa mergem sambata la pomana de 6 saptamani. Va rog sa va anuntati si voi intre voi, si pe Costica, si pe Nea Viorel. Ora este 11 sau 12 inca nu s-a stabilit exact. Se va tine la un restaurant undeva pe langa bloc, in Brazda. Ne auzim pe vineri cu toate detaliile. Ne-a rugat insistent sa mergem, va rog, daca aveti timp liber sa nu absentati.
 13. marianvi

  comanda se da maine seara, suntem 6 pana acum, sunati-ma cei care nu m-ati sunat si vreti ceva.
 14. marianvi

  una peste alta, care mai doreste, care mai pofteste, vrem sa facem o comanda pe bike24, pana acum in lista scorpionrider si subsemnatul. incercam sa ne strangem mai multi, stiti voi, transport, schimb valutar, comision bancar etc. daca mai vrea cineva ceva va rog sa ma contactati.
 15. marianvi

  eu zic sa ramanem la magar :)) e belea quickedit: si la x lei....