Magnumutz

Membru
 • Content Count

  957
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Magnumutz

 1. Trying to find myself...

 2. Magnumutz

  Just another clone :)
 3. Bander, ai fost de față să vezi cum s-a desfășurat întâlnirea și discuția dintre mine și Heroina? Dacă da, fii bun și nu mai mânca rahat, că eu l-am rugat să ieșim afară să discutăm, și omul a fost mai civilizat față în față decât mai mult de jumătate dintre voi. El se supărase că l-am făcut imatur, am vorbit cu el și am rezolvat problema. Problema ta care e? Ai ceva de spus, sau doar vrei să comentezi despre cum își trăiesc alții viața? Și ca să știi și tu, eu am fost mai întâi administrator pe forum, și după, am început să particip la întâlniri. Încă un lucru care nu îl știai... dar ce pretenții să am de la o fantomă, un mișel care nu are curajul să arate cine e defapt... Nu mă îndoiesc de faptul că Axe m-a mâncat de cur, mai ales când era cu amatorii, dar câți dintre voi sunteți curați lacrimă? Să spunem mai mult, că țin minte anumite întâmplări, că până la vuvuzelă mai e mult. Ești mai în vârstă? Felicitări, înseamnă că ai avut noroc să ajungi până aici și e un lucru de respectat. Acum e rândul tău să arăți această vârstă, înainte de a o respecta eu, că îmi e greu să stau să văd vârsta fiecărui user în parte, pe pagina lor personală de profil, după cum i-am spus și altui coleg de forum. În momentul de față nu văd nici o penalizare, dacă ți-am dat una și a dispărut, înseamnă că ți-a scos-o vreun coleg de-al meu (aștept să văd cine, și de ce). Până atunci, sincer nu îmi amintesc, dau multe penalizări zilnic. Am mai declarat și cu alte ocazii că suntem o adunătură de securiști pe aici, nu e bine în preajma noastră, căci așa suntem noi, nu o lua în nume de rău.
 4. Da, deranjează, pentru că aceasta este o acțiune "organizată" de axe. Dacă dorești să organizezi o altă ieșire, ești liber să o faci, dar într-un topic propriu.
 5. colnago, acel Axe "impune" unde se întâlnește el cu prietenii lui. Cine vrea să i se alăture, o va face, cine nu, nu. Nu vine nimeni să te ia cu forța din casă, așa că nu mai face comentarii aberante.
 6. Magnumutz

  Ciudat, e posibil să fie o problemă între Safari și IPB... Poți încerca cu un alt browser? Chrome, sau Firefox?
 7. Magnumutz

  Din cate imi aduc aminte, acela era un "feature" al vBulletin-ului... nu stiu daca si IPB are asaceva.
 8. Magnumutz

  Ba da Shiva, am facut un back-up complet, dar fostul host (de unde am fugit, rohost) era cam varza si fisierele fizice, adica pozele s-au corupt iremediabil... defapt toate atasamentele. Daca erau stocate in baza de date poate nu se pierdeau dar asta insemna ca baza de date ar fi avut undeva pe la vreo 10GB... iar viteza forumului ar fi fost probabil de cateva ori mai proasta.
 9. Magnumutz

  Da Biciclaru, ne confruntam cu niste probleme de performanta, forumul s-a cam imbolnavit si incercam sa-i bagam supozitoare sa se faca bine, dar nu prea vrea... Cu parere de rau, te anunt de pe acum ca albumele si majoritatea atasamentelor nu vor fi recuperate... au fost corupte grav...
 10. Mda, am inteles mai bine acum... din pacate nu se poate face nimic. Mai bine asa, decat sa gaseasca lumea metode de a ocoli aceste filtre.
 11. Poti, te rog, sa-mi explici mai detaliat pe "privat"? Bafta!
 12. Magnumutz

  Da snowflake, in titlul thread-ului cu CS Vointa sunt caractere incompatibile. Am schimbat eu titlul si link-ul s-a transformat in acesta: http://www.ciclism.ro/forums/showthread.php/2405-C.S.-Vointa-organizeaza-inscrieri-la-sectia-ciclism. "Adresele" sau link-urile sunt mai lungi deoarece contin titlurile thread-urilor pentru a fi mai usor de indexat de Google.
 13. Magnumutz

  Incearca un clear cache si cookies.
 14. Magnumutz

  selected - Ban permanent - clona lui mariuscbn
 15. Magnumutz

  Da, este posibil.
 16. Se poate si asa, si se poate face sa nu apara.
 17. Magnumutz

  killer18bee - 7 zile pentru comentarii aiurea prin Bazar.
 18. Magnumutz

  Realizezi ca era o gluma, nu?
 19. Magnumutz

  Sa-mi spui daca s-a rezolvat si la tine ioioccc.
 20. Magnumutz

  Ti-am raspuns la "Probleme Axe".
 21. Le-am sters, voi investiga sa vad care e buba.

 22. Motorul de cautare al vBulletin 4 a fost de la inceput blamat pentru ca l-au schimbat ei in dorinta de a afisa rezultatele mai repede... Din pacate, asta nu inseamna ca o face si la fel de bine. Deci, e de la vBulletin.
 23. Magnumutz

  Te duci frumusel la postul respectiv si dai "hover" peste titlul postului. In partea dreapta ar trebui sa iti apara o iconita cu un creion. Dai click pe ea si editezi.
 24. Singura alta varianta ar fi sa schimbati tema cu cea "Defaut vBulletin".
 25. Magnumutz

  Din poza din Cancan (rezoluție foarte mică și poza întunecată), pare a fi într-adevăr un hardtail...