ftpaddict

Membru
 • Content Count

  1,046
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About ftpaddict

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 09/30/1987

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Ocupaţie
  Pozar/System Builder

Recent Profile Visitors

4,745 profile views
 1. ftpaddict

  Mulțumesc; o să încerc să sun să întreb. Sunt conștient că trebuie să schimb cam multe piese și ar fi bătaie de cap, de aceea prefer să păstrez fatty-ul. Nici nu prea se vând furci din astea pe la noi.
 2. Ave! Există o firmă sau cineva prin București care știe să desfacă și să serviseze furci Cannondale? Am un Cannondale Headshok Ultra circa 2010 care nu mai ține aer și are scurgeri de ulei. Posibil să fie nevoie de un cartuș nou, dar nu mă pricep și nu mă bag. Alternativ, dacă nu se poate cu servisarea, cât de fezabilă este achiziționarea unei furci cu gât standard pentru un Cannondale Caffeine având în vedere că sunt necesare niște reductoare pentru headtube? Mulțu'!
 3. ftpaddict

  Alte câteva avantaje ale Moto DEFY pe care poate nu le știai: dustproof; water and scratch resistant. Bun și pentru ciclism. (: Personal nu aș alege niciodată un telefon fără tastatură QWERTY fizică, dar dacă aș fi pus în situația ta, aș alege DEFY-ul.
 4. DUAMNE ce melodie! :blink:
 5. Sunt frustrat ca nu gasesc o pipa de 1" pe filet pentru cursiera si o frana hidraulica spate pentru tractor.
 6. ftpaddict

  The Beatles au cantat pop. Nu stiu de ce li se zice rock band. Se aude vreo chitara electrica in melodiile lor?
 7. ftpaddict

  Se afla in categoria Sci-Fi. Hmm.
 8. ftpaddict

  The War of the 2 Worlds este War of the Worlds cu "The" si "2" aruncate undeva pe acolo. Mai interesant sună "The War of the Two Dune World Foundations Part 1: The Hitchhiker's Guide to A Space Odyssey"
 9. ftpaddict

  Cand adaugati neutru completeaza toata lumea.
 10. ftpaddict

  Io am avatarul stricat (nu mi-l vad) si mi l-am re-uploadat de vreo 3 ori pana acum.
 11. Am crescut in Barlad si habar nu am unde se afla caminul de orfani si Cotul Negru http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/unsure.gif
 12. ftpaddict

  Cand veti fi voi in stare sa faceti ceva mai bun fara sa cereti niciun ban de la nimeni, atunci sa va aud plangandu-va. Romanul are limbarita cea mai mare cand nu-i convine ceva. Calitatea de membru este un privilegiu, nu un drept, iar acesta este un forum privat. Asa ca faci cum ti se spune sau pleci, daca nu-ti convine. Strainii par sa inteleaga foarte bine regula asta. La noi mai greu.
 13. ftpaddict

  Ah, dar poate utilizatorii forumului "ciclism.ro" stiu sa nu interpreteze totul literal. "Cutarele zilei" avea oaresce sonoritate si era cunoscut. Acum toata lumea se va intreba unde au disparut threadurile. Si fii fara grija ca cei care postau zi-de-zi acolo o vor face si de acum inainte.
 14. ftpaddict

  Culmea ca acum il vad si eu.