Axe

Membru
 • Content Count

  9,126
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  148

Axe last won the day on April 24 2017

Axe had the most liked content!

Community Reputation

7,041 Excellent

About Axe

 • Rank
  Always Online

Profile Fields

 • Localitate
  Terra

Recent Profile Visitors

19,643 profile views
 1. Axe

  Daca muta distantierele, eventual loveste cu bratul stang in cadru, dar si cu calcaiul stang @@@@ Discutia asta poate fi mutata la "Totul despre tandem", nu vad de ce necesita topic separat!?
 2. Axe

  Mai am de lucru, dar nah, toata iarna, ce sa faci...!?
 3. Axe

  Stiati ca: La tandemul cu v-brake pe spate, ajunge cablul de frana pentru bicicleta normala?! Chiar am taiat din el 10cm.
 4. Axe

  Ceva asemanator fac si eu acum(la transmisie ma refer), doar ca eu am ales shimano 600 ca angrenaje, care au distanta un pic mai mare intre foi si voi folosi lant de 10 intre angrenaje. Ramane de vazut daca functioneaza...!? Cred ca la problema ta, rezolvarea ar fi sa pui saibe sub placa medie si cea mica. ...a, si fa ceva cu ghidonul din spate, ca ii rupi coloana! In rest, arata foarte bine, felicitari!
 5. Axe

  Salut, dupa ce mi-am vandut tandemul, acum, parca mi-as face altul! Stie cineva vreun cadru mai bunicel de vanzare, sau ma apuc sa sudez doua cadre de otel?
 6. Axe

  https://forococheselectricos.com/2018/11/skoda-presenta-e-mona-un-proyecto-de-recarga-de-coches-electricos-con-baterias-portatiles.html?fbclid=IwAR329dTmvhKvrHqr2uBW7aTDiWjtDFwvitZppA6Aky_Eqam6pcatRN5TGyA
 7. Axe

  Pai tu crezi ca astia traiesc mult?!
 8. Axe

  Ce descreierati!!!
 9. Axe

  Salut, dupa ce am avut toate nebuniile electrice, acum sofez o trotineta , pot spune ca e un kit ok