Axe

Membru
 • Content Count

  9,138
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  148

Axe last won the day on April 24 2017

Axe had the most liked content!

Community Reputation

7,051 Excellent

About Axe

 • Rank
  Always Online

Profile Fields

 • Localitate
  Terra

Recent Profile Visitors

19,783 profile views
 1. Da, poti da gauri si dupa putin exercitiu o sa poti bea linistit in mers!
 2. Axe

  Da, locuiesc in zona
 3. Axe

  Relax pa barosaneala
 4. Axe

  E gata, da mult si calarit intens, multumesc tuturor pentru aprecieri si incurajari, oameni deosebiti! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ...a, si merge super!
 5. Axe

  https://www.freerider.ro/mag/proceduri-de-obtinere-a-despagubirilor-pentru-biciclistii-implicati-in-accidente-rutiere-65346.html?fbclid=IwAR3wl6Qxk5A6c3capEEiVkrGIccM38-_qtZOKFS2CZ6vSdx0pdyv5pkySww
 6. Axe

  Eu am patit-o cu umezeala in plina vara. Dupa o torentiala, a trebuit sa mai merg pana s-a uscat echipamentul pe mine. A doua zi nu mai puteam merge de sciatic, m-a tinut vreo doua luni!!!
 7. Axe

  Nu, nu este vorba despre gratar aici, sau ce a ramas dupa gratar pentru a doua zi, dar poate ar fi potrivit, depinde la ce ora citesti...! Vreau sa va spun ce am patit de curand: Am iesit la o tura la aproximativ 0grd., echipat as spune corespunzator. Pe drum am sesizat ca aveam cagula fleasca in zona cefei. Am reusit astfel sa afectez nervii din zona cervicala! A doua zi nu mai puteam sta in picioare, o stare 99% ca cea de betie, doar ca eram lucid. Situatia grava a tinut cam trei zile, dar refacerea completa, aprox. trei saptamani!!! In concluzie, aveti grija la acest aspect si eventual peste cagula, puneti un guler sau bandana in zona cefei. Sanatate si drumuri bune!
 8. Axe

  Daca muta distantierele, eventual loveste cu bratul stang in cadru, dar si cu calcaiul stang @@@@ Discutia asta poate fi mutata la "Totul despre tandem", nu vad de ce necesita topic separat!?
 9. Axe

  Mai am de lucru, dar nah, toata iarna, ce sa faci...!?
 10. Axe

  Stiati ca: La tandemul cu v-brake pe spate, ajunge cablul de frana pentru bicicleta normala?! Chiar am taiat din el 10cm.