Axe

Membru
 • Content Count

  9,188
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  148

Everything posted by Axe

 1. Din cate stiu legea actuala, permite scuterelor sub 50cc sa circule pe pista
 2. Axe

  Multe se fac asa. Te poate ajuta pe vreo coborare sau franare de urgenta, sau te poate incurca daca tu consideri ca treci, iar pasagerul franeaza
 3. https://www.lightningbikes.com/p38/belt-drive.html
 4. Eh, na belea, a aparut un om curajos!!! Astia sunt rari, deci fa-i omului cadrul
 5. A iesit foarte frumoasa, dar grija mare, am vrut si eu sa fac din inox, am mers la o fabrica in apropiere si un inginer mi-a spus sa ma potolesc pt ca e mai moale si mai casant decat aluminiul sau otelul.
 6. Doar asa iti poti testa limitele :))))))))))))))))
 7. Nu deranjezi dar nu am cantarit-o. E ceva rezonabil, aluminiu cu scaun carbon
 8. Frumoasa, am mers si eu cu ghidon sub scaun dar imi plece mai mult deasupra!
 9. Pe partea de sus, tuburile se pun cu traseu drept si prinderea lor de cadru sa fie mobila. Adica pe un snur, arici, chinga etc., sa se poata deplasa stg-dr si sus-jos, la schimbarea vitezelor.
 10. Zilele astea promit ca fac un filmulet, cu traseul lantului catre spate la roata motrica, printr-o furca de 20" cu suspensie(la bicicleta din poza de mai sus} Traseu mai curat nu cred ca e posibil!?
 11. Problema la rotile de 20", daca e cea cu pinioanele, atat pe fata cat si pe spate, este ca ai nevoie de placa de 70T, iar ca placa medie, una de cursiera de aprox 50T. Avantajul unor roti atat de mici, este insa centrul de greutate jos si duritatea...! Deh, nimic nu e perfect.
 12. Asa este, cu furca fixa si roata de 26, traseul ar fi fost mai natural, dar si amortizorul ala, ofera liniste...
 13. Adevarat, fix asta e Maricica mea Am refacut traseul lantului care era total gresit si multe altele
 14. Eu am luat-o din "Anglea", dar peste tot sunt firme cu microbuze, care merg la adrese si culeg colete pe care le aduc in tara si le pun la curier. Intereseaza-te de ele si treaba e rezolvata. Eu am scos transportul la 200lei!
 15. Majoritatii, nici nu-i trece prin cap ce pierde...!
 16. Modelul se numeste Agenda Multumesc CipM E filmat in 2K, dar a ajuns la mine mai sarac :)))))))))))
 17. Va salut, am tot citit pe aici, din pacate nu va pot ajuta pt ca nu mai confectionez cadre, in cel mai rau caz iau cadrul de la un fabricant si il echipez aici. Asa iese cel mai ieftin si mai aproape de necesitatile fiecaruia. Va prezint ultima mea bicla, careia i-am adus mai multe imbunatatiri dar am luat-o intreaga. Este de la Performer(TW)
 18. Mi-a luat vreo doua zile sa ies in siguranta pe sosea. De atunci nu m-am despartit de recumbent, am avut toate transmisiile, posibile, un trike, inalta, joasa etc. Cea mai manevrabila mi s-a parut prima, facuta de mine, MBB-ul negru. Mergea singura, la propriu! Bravo, te tii tare vad!?
 19. Este cea mai ineficienta, cea mai eficienta este cea din clipul meu FWD