Axe

Membru
 • Content Count

  9,175
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  148

Everything posted by Axe

 1. Pe partea de sus, tuburile se pun cu traseu drept si prinderea lor de cadru sa fie mobila. Adica pe un snur, arici, chinga etc., sa se poata deplasa stg-dr si sus-jos, la schimbarea vitezelor.
 2. Zilele astea promit ca fac un filmulet, cu traseul lantului catre spate la roata motrica, printr-o furca de 20" cu suspensie(la bicicleta din poza de mai sus} Traseu mai curat nu cred ca e posibil!?
 3. Problema la rotile de 20", daca e cea cu pinioanele, atat pe fata cat si pe spate, este ca ai nevoie de placa de 70T, iar ca placa medie, una de cursiera de aprox 50T. Avantajul unor roti atat de mici, este insa centrul de greutate jos si duritatea...! Deh, nimic nu e perfect.
 4. Asa este, cu furca fixa si roata de 26, traseul ar fi fost mai natural, dar si amortizorul ala, ofera liniste...
 5. Adevarat, fix asta e Maricica mea Am refacut traseul lantului care era total gresit si multe altele
 6. Eu am luat-o din "Anglea", dar peste tot sunt firme cu microbuze, care merg la adrese si culeg colete pe care le aduc in tara si le pun la curier. Intereseaza-te de ele si treaba e rezolvata. Eu am scos transportul la 200lei!
 7. Majoritatii, nici nu-i trece prin cap ce pierde...!
 8. Modelul se numeste Agenda Multumesc CipM E filmat in 2K, dar a ajuns la mine mai sarac :)))))))))))
 9. Va salut, am tot citit pe aici, din pacate nu va pot ajuta pt ca nu mai confectionez cadre, in cel mai rau caz iau cadrul de la un fabricant si il echipez aici. Asa iese cel mai ieftin si mai aproape de necesitatile fiecaruia. Va prezint ultima mea bicla, careia i-am adus mai multe imbunatatiri dar am luat-o intreaga. Este de la Performer(TW)
 10. Mi-a luat vreo doua zile sa ies in siguranta pe sosea. De atunci nu m-am despartit de recumbent, am avut toate transmisiile, posibile, un trike, inalta, joasa etc. Cea mai manevrabila mi s-a parut prima, facuta de mine, MBB-ul negru. Mergea singura, la propriu! Bravo, te tii tare vad!?
 11. Este cea mai ineficienta, cea mai eficienta este cea din clipul meu FWD
 12. A doua poate fi importanta nu doar ca ai sentimentul reusitei ci din nimereala poti face o bicicleta atat de buna sa o visezi toata viata! De exemplu, prima mea reclinata, pentru ca dupa, am mai avut vreo cinci, mi s-a parut cea mai confortabila, manevrabila si parca mergea singura!!! E cea din filmulet:
 13. Nu, asta e metoda sa ti-o faci singur, dupa care se toarna un acid in cadru care topeste polistirenul si ramane carbonul
 14. Felicitari pentru tura, acum am aflat de topic! Eu as pleca asa in lume, pe un drum cu bilet doar dus...! Dar nah, ne leaga job-ul, indatoririle, proprietatile, de glia staramoseasca
 15. Multumesc la fel! Recomand bicicleta, e super!
 16. Am luat deja, daca spuneai mai repede, eram interesat ca mi-a placut a ta. Din pacate nu pot pune poze ca aici a ramas, asa, ca in evul mediu, fara posib de atasare, iar unde le puneam pana acum, au inceput sa ceara bani!
 17. Axe

  Varianta nu functioneaza intotdeauna...
 18. Salutare si la multi ani iubitorilor de canapele pe roti! Tocmai am instrainat Furia Verde si vreau sa va intreb daca aveti cunostinta de vreun recumbent mai bun de vanzare?! Ma gandesc de data asta eventual la un full suspension...
 19. Axe

  Depinde de tzuika Daca e buna, facem, sa fie bine...
 20. Axe

  https://youtu.be/r0BuPzYdxOA
 21. Vad ca ati pus resuscitarea pe topic, frumos, drum bun! Nu pot veni ca am treaba de nu-mi vad capul Asteptam foto...