Axe

Membru
 • Content Count

  9,154
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  148

Everything posted by Axe

 1. Salutare si la multi ani iubitorilor de canapele pe roti! Tocmai am instrainat Furia Verde si vreau sa va intreb daca aveti cunostinta de vreun recumbent mai bun de vanzare?! Ma gandesc de data asta eventual la un full suspension...
 2. Axe

  Depinde de tzuika Daca e buna, facem, sa fie bine...
 3. Axe

  https://youtu.be/r0BuPzYdxOA
 4. Vad ca ati pus resuscitarea pe topic, frumos, drum bun! Nu pot veni ca am treaba de nu-mi vad capul Asteptam foto...
 5. Pentru doritori, doresc sa vand orizontala(furia verde), la un pret neasteptat de mic!!!! Detalii la mine!
 6. Axe

  Am un coleg care a cumparat de curand de la un jegos un Bafang la care scapa danturile alea din interior! Tipul i-a spus ca scapa lantul, dar deh voia sa-si vanda bicicleta stricata Stie cineva de unde se cumpara cele doua danturi separat?
 7. Axe

  Pe aici chiar nu mai trece nimeni, videoclipul are 40.000 de vizualizari doar pe youtube, iar aici...
 8. Viata e greu, pe doua roti... https://www.youtube.com/watch?v=o6bW3p7wO3k
 9. Se uita cam obligatoriu, unii chiar se supara, pentru ca merg cu farul pe stroboscop Bafta si tie!
 10. Alta era ideea, cei care ma cunosc, sunt la curent cu faptul ca am incercat toate nebuniile "eco" de pe planeta(cele care mi-au cazut in mana, sau au fost accesibile)! Ce voiam sa evidentiez, este ca trotineta electrica, este pe primul loc(parerea mea), in transportul alternativ. Cand le vor legaliza, sau daca vor fi asimilate bicicletei sau scuterului!? Asta e cu bataie lunga, ai nostri gandesc mult, prost, iar rezultatul e un fiasco.
 11. De cand am deschis topicul am mai schimbat cateva nebunii d-astea pe doua roti. Acum am Honghao de 20A, sunt foarte multumit de cum urneste 110kg Precis astea sunt viitorul transportului in orasele aglomerate.
 12. Da, poti da gauri si dupa putin exercitiu o sa poti bea linistit in mers!
 13. Axe

  Da, locuiesc in zona
 14. Axe

  Relax pa barosaneala
 15. Axe

  E gata, da mult si calarit intens, multumesc tuturor pentru aprecieri si incurajari, oameni deosebiti! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ...a, si merge super!
 16. Axe

  https://www.freerider.ro/mag/proceduri-de-obtinere-a-despagubirilor-pentru-biciclistii-implicati-in-accidente-rutiere-65346.html?fbclid=IwAR3wl6Qxk5A6c3capEEiVkrGIccM38-_qtZOKFS2CZ6vSdx0pdyv5pkySww
 17. Axe

  Eu am patit-o cu umezeala in plina vara. Dupa o torentiala, a trebuit sa mai merg pana s-a uscat echipamentul pe mine. A doua zi nu mai puteam merge de sciatic, m-a tinut vreo doua luni!!!