otsdr

Membru
 • Content Count

  2,431
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

otsdr last won the day on April 26

otsdr had the most liked content!

Community Reputation

1,319 Excellent

About otsdr

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 04/14/1984

Profile Fields

 • Localitate
  Iași
 • Biciclete
  Da

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. otsdr

  Și tubeless, neapărat: https://www.pinkbike.com/news/yoann-barelli-announces-la-baguette-a-revolutionary-tire-insert.html
 2. otsdr

  Eu aș căuta ceva cu lățime internă 23-25.
 3. otsdr

  Sunt ca niște Arch EX-uri de acum 4 ani (greutate/lățime interioară), posibil mai slabe (vezi secțiunea). Măcar sunt iefine.
 4. otsdr

  @BodoC: din câte ințeleg, problema nu ar fi evacuarea ulterioară a gazelor. La fel ca la un cadru, acumularea de gaze sub presiune poate duce la porozitate în sudură. Într-adevăr, nu mi-e clar de ce alți producători nu au nevoie de aceste găuri, dar la Shimano sunt prezente la câteva din jante și nu prezintă niciun risc. l.e. Dacă 142 e lat, 148 e...?
 5. otsdr

  https://en.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger_effect
 6. otsdr

  Ai reușit să omiți marca și modelul jantei. Dacă e UST găurile sunt pentru evacuarea gazelor rezultate în urma sudurii.
 7. otsdr

  Ce ai tu e umbra unei urechi, un adevărat vestigiu arheologic. Taie-o și montează fie o ureche universală, fie un schimbător cu prindere pe ax: https://www.decathlon.ro/ureche-schimbator-id_8329146.html http://bikegeek.ro/urechi-cadru/927-ureche-cadru-force-universala-8592627041235.html https://piese-accesorii-biciclete.ro/schimbator-pinioane-tourney-rd-tz50-6pinioane-grupat-ARDTZ50GSDT
 8. otsdr

  @Mookyama: Ți-am recomandat varianta asta pentru că am văzut-o "pe viu" cu Red și pinion de 32; cam la limita capacității cuștii scurte, dar merge. Bineînțeles, ideal ar fi un alt deraior, dar costă mai mult.
 9. otsdr

  Wolf Tooth RoadLink, original sau copie.
 10. otsdr

  Depinde ce înseamnă "puțin", e posibil să fie doar anvelopa și să fie perfect normal.
 11. otsdr

  Elimină Cannondale, are prea multe litere.
 12. Șurubul de plastic trebuie strâns doar cât să nu mai ai joc lateral, în principiu cât să închizi spațiul gol pe care l-ai menționat în primul post. Nu e nevoie de cheie specială, orice ustensilă de forma cozii unei linguri e suficientă. Odată strâns, îl lași în pace și strângi cele două șuruburi de pe braț - dacă le strângi prea tare, strici filetele; dacă nu le strângi suficient riști să-și facă joc pe ax brațul și să-i strici canelurile.