otsdr

Members
 • Content count

  2,337
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

otsdr last won the day on May 21 2017

otsdr had the most liked content!

Community Reputation

1,241 Excellent

About otsdr

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 04/14/1984

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Biciclete
  Da
 • Localitate
  Iași
 1. De unde ai preluat informațiile cu "subvențiile masive", "gratis" și "leneși"? Bicicletele respective sunt închiriate în sistem "dockless" - lași bicicleta unde vrei.
 2. Nu prea, oprirea/staționarea legală se face doar pe partea dreaptă (vezi alvelole pentru mijloace de transport în comun, parcări). O mașină staționată pe stânga pistei e la fel ca una staționată pe pistă: un obstacol.
 3. Nu aveai ce căuta acolo, mașinile oprite se depășesc prin stânga.
 4. Îți cam place carnea, remarc. Nu te-ar coafa niște anvelope "numa' carne"? Mergi până ajungi la...os?
 5. Sistemul de fixare al manetelor de șosea nu e direct compatibil cu un ghidon drept (ca să nu mai vorbim de ergonomie). Orice altă discuție pe tema asta intră la "invenții și inventatori". Tind să cred că mai curând cursiera (dacă e cea cu ST de 60) nu ți-e potrivită ca mărime, caz în care ar trebui să o vinzi. Dacă pe KTM nu ai probleme cu spatele/genunchiul, măsoară distanțele relevante și caută o bicicletă pe care să le poți reproduce.
 6. Era destul de simplu de verificat, din moment ce un set de adaptoare se montează prin presare, celălalt prin înfiletare.
 7. Ți s-a îndeplinit dorința, @Mookyama .
 8. Felicitări, ți-ai cumpărat bicicleta greșită! Ca să nu zic de bicletele fără pedale și motor cu ardere internă...
 9. Mai verifică-le după prima tură. Dacă își face joc se uzează canelurile (ca și la pătrat, octalink) și trebuie schimbat brațul.
 10. Despre o bicicletă electrică, 27-28 fiind destul de aproape de 25-ul la care ar trebui să dispară asistarea.
 11. Tu vrei să schimbi doar shifterul, deci îți pasă doar de cât cablu trage la fiecare click (cable pull). Distanța dintre pinioane, grosimi, sume, toate irelevante în contextul ăsta. Nu am găsit cable pull-ul pentru ergopowerele de 7, va trebui să îl măsori singur (demontezi cablul de la deraior și faci semn cu un marker pe el între două poziții); vei putea folosi orice shifter pentru cel puțin 7 viteze cu cable pull cât mai apropiat de cel curent (primul tabel). l.e. Dacă ai cablul expus pe sub top/down tube poți măsura direct acolo, important e să marchezi precis pe el.
 12. http://www.mojo-store.co.uk/2018-32-k-float-sc-29in-100-fit4-orange-kabolt-100-15-t-44m-c2x23330818 Față de: https://r2-bike.com/FOX-Suspensionfork-2018-29-SC-Float-32-F-S-100-Step-Cast-3-Pos-Adjust-FIT4-Factory-shiny-orange-black-Logo-Kabolt-15x100-mm-tapered-44-mm
 13. Ăia (i.e. liner shorts) se poartă pe dedesubt, RTFM.
 14. Așa ceva nu te-ar fi coafat?