otsdr

Membru
 • Content count

  2,372
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

otsdr last won the day on March 31

otsdr had the most liked content!

Community Reputation

1,273 Excellent

About otsdr

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 04/14/1984

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Biciclete
  Da
 • Localitate
  Iași
 1. Ochiul tău de fotograf chiar nu vede nici o diferență între un clește pentru demontat zale și unul pentru montat/demontat? E la jumătate de preț că face doar jumătate din treabă.
 2. Settings/Apps/Connect/Permissions Hărțile sunt cele cu extensia .img din directorul Garmin, mai au și niște fișiere-satelit cu extensiile .gma și .unl. Cel mai bine ar fi să folosești WinDirStat și să vezi exact care fișiere îți ocupă spațiul.
 3. Aplicația Connect nu are permisiune pentru Contacts.
 4. Merge mutat senzorul mai jos - conform manualului, colțul marcat cu o linie este cel "sensibil". Butonul de pe senzor îți permite să verifici starea bateriei acestuia (la apăsarea lui ar trebui să se aprină un LED); dacă bănuiești că e o problemă de conexiune, scoate bateriile din ambele dispozitive, așteaptă 30 de secunde și montează-le la loc.
 5. @Kickem Ai eșapament "sport"?
 6. Am 4.4GB liberi pe dispozitiv; cred că am mutat fișierele D****.gma, .img și .unl din directorul Garmin în același director de pe SD.
 7. Știi cum e vorba aia, "am tăiat de 2 ori și tot scurt a rămas!".
 8. Distanța dintre suprafața magnetului și receptorul de pe furcă trebuie să fie cel de mult 5mm.
 9. Cam da, la ultimul update de hartă aproape am rămas fără spațiu; presupun că e o formă de uzură morală planificată. Verific diseară care e situația, parcă am încercat să mut hărțile pe SD.
 10. Cartușul de pe Recon e diferit, nu e atât de evident sistemul de blocare. Din moment ce bicicleta e nouă, m-aș aștepta să funcționeze corect; contactează magazinul de la care ai cumpărat-o.
 11. Ce zice Mladen mai sus - furca trebuia să fie blocată ori în A, ori în B (în funcție de anul de fabricație), nu între.
 12. Cu prețurile astea mici vă ajunge mai mult transportul decât produsele, nu are rost să comandați. Așteptați să treacă reducerile.
 13. Cum s-ar zice:
 14. Grosime de 1.7 pe toată circumferința? E posibil să se fi deformat/comprimat miezul din aluminiu, ceea ce ar explica simptomul de "frânare în reprize". În cazuri extreme, se poate ajunge la așa ceva: