Shiva

Membru
 • Content Count

  450
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Shiva last won the day on July 30 2010

Shiva had the most liked content!

Community Reputation

96 Excellent

About Shiva

 • Rank
  Professional Bug Slayer
 • Birthday 06/13/1982

Profile Fields

 • Localitate
  Cluj-Napoca
 • Biciclete
  MTB Morishima
 • Ocupaţie
  Technical Lead

Recent Profile Visitors

4,202 profile views
 1. Shiva

  Si io am dat jos barele trasversale de pe Corsa, cu tot cu suportul de bici. si le-am lasat asa in garaj (de lene, recunosc). IMHO barele transversale sunt mai bune la o masina mica ca-ti permit si sa umblii la porkbagaj (dupa un sandwich, o hartie igienica) fata de suportul pe haion. Chestie absolut necesara cand vine vorba de copii. Dar tre' sa fii atent la limitatoarele de inaltime (oare a cata oara repet asta, fiind Stan patitul? :) )
 2. Shiva

  Hoia si Faget nu-s de relaxare duminica, pe caldura. In final am fost cu trotineta si cu piticul la topogane. Dupa ce am ochit cu stampila (era mai buna o luneta, da' nah, regimul armelor si munitiilor ...) Tura lui Mircea prin Valea Fericirii pare extrem de interesanta - asfalt, aer curat ...Cum e cu traficul in zona? Izvoare/fantani cu apa buna?
 3. Shiva

  Boiz, ce traseu light imi recomandati pt. o pedalare de duminica, compatibil cu trasurica lui fiu-mio?
 4. Shiva

  La unele muste functioneaza ... *-:)
 5. Shiva

  ...si nici biserica sa te duci doar duminica .... ;)
 6. Shiva

  Soundtrack-ul de la jocul Journey (recomandat, de altfel fiindca e un altfel de joc)
 7. Shiva

  S-a rezolvat problema pistelor de biciclete in Romania! http://www.atitudinea.ro/articole/nebunie/in-sfarsit-problema-biciclistilor-a-fost-rezolvata-piste-pentru-biciclisti-pe-calea-ferata
 8. Shiva

  - Soţia mea conduce ca fulgerul. – Adică foarte repede? – Nu, loveşte copacii!
 9. Shiva

  In nici un caz cu un urlet fioros "Ceeee baaaaa!?!??!?!?!" Mai pe vremuri se obisnuia sa claxonezi biciclistii inainte sa-i depasesti, ca sa stie ca esti in spatele lor. Nu e o idee rea, mai ales ca vad tot mai multi biciclisti cu castile in urechi. Asta pe langa biciclistii de duminica sau aia cu bemeicsuri care nu respecta deloc regulile rutiere. Cateodata mi se pare ca omul si-a pierdut instinctul de auto-conservare, doooh!
 10. Shiva

  Pfuai! La 100 de metrii de ai mei si io nici nu stiam :blink:
 11. Shiva

  Complicata alegerea unei sei, mai ales 4 big asses. A mea cred ca e prea ingusta ca dupa o zi de naveta acasa-servici, ma doare fix zona pe unde a iesit fiu-mio amu' un an. Fost pe la un magazin de bitziclete - am primit recomandarea sa schimb pipa ca sa se inalte ghidonul si sa vad daca se imprieteneste saua curenta cu big asul.
 12. Shiva

  Discutabil pentru ca ale mele au oxidat pe-aici, pe-acolo, purtate mereu pe masina in ultimul an. Amu' asa e situatia ca trebuie sa le dau jos pt. 2 sapt. :) Ma gandeam si io sa inlocuiesc surubul idiot (care nu-i exact-exact hexa de 30)...
 13. Shiva

  Era musai sa ma faci sa recunosc ca am o problema cu desfacutul suruburilor ..... :P
 14. Shiva

  Pt. cei cu bare Thule, v-au rezistat suruburile de prindere a barelor pe caroserie la montat-demontat des? Io m-am trezit azi ca s-a rotunjit capul la un surub :(
 15. Shiva

  Inlocuit si io azi otobelul spre servici cu bicicleta, dupa mai bine de un an de nepedalat. 2 usi de masina era sa iau in trompa.