Panzer

Membru
 • Content Count

  432
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Panzer


 1. mai intai de toate, am rugamintea pentru Panzer de a da de veste.

  Panzer sper ca a ajuns si el cu bine.

  Panzer, cum ai ajuns acasa?

  Cu scuzele de rigoare, sunt bine, intr-o bucata :-H , multumesc de grija. A fost o tura faina pentru mine, doar ca am sarit calu' crezand ca ma pot tine de voi. Mi-e ca v-am intarziat cel putin o ora. Asa e cand testoasele se cred iepuri.

  Dupa ce am divortat de conu' lbzk, ghici ! Ploaie ! Asa ca m-am oprit pe undeva sub o chestie cu acoperis sa realimentez. Dupa vreo juma de ora am plecat. Evident ca am sprintat prin zona cu negri mititei, ca sa nu am vreo surpriza.

  Cert este ca am ajuns prin Cîmpulung in jur de 7, deoarece pe ultimii 10 kilometri eram varza B-( , simteam din ce in ce mai des nevoia sa mulinez la deal, bucurandu-ma in schimb de priveliste.

  Inca o realimentare, un telefon acasa pentru a anunta ca trag peste noapte in Stalpeni - ca d-aia exista rude.

  Asa ca la 9 seara am fost in Stalpeni, am mancat ca un porc, am dormit ca vaca, iar la 9 dimineata eram iar pe Fritz - care s-a comportat ireprosabil - in drum spre casa. Mi-a parut rau ca nu am mers pe rutele ocolitoare (Purcareni - Micesti), ca drumul e o batjocura. Inainte de pranz am incheiat si eu tura.

  Coane lbzk, bine ca ai ajuns.

  Felicitari tuturor, ne mai vedem, dar nu la ture de maraton, la de-astea mai scurtute, unde aveti chef sa mai pierdeti vremea ;)) .


 2. Eu va tot trebui sa ma revansez joia ... nu am cum sa ajung, abia pe la 6 termin cu munca. Anul asta duminica pare ziua dedicata iesirilor.

  Ieri m-am dezmortit la o tura pana la Babana.

  M-am bucurat nespus sa vad ca bulanul inca trage si - culmea ! - nu a fost nevoie sa descalec bicla in panta, cum faceam anii trecuti.

  Am dat nas in nas cu multi pedalaci =D> , plus ca l-am revazut pe conu' Misu (FaithRaven), o companie intotdeauna placuta, mai ales cand pufaie ca locomotiva.

  Si pe Sebi ! :)>-


 3. Nu ai nimic de schimbat la Focus atata timp cat faci cu ea ce spuneai: plimbari prin oras si oleaca de off-road, drumuri de tara. O sa mearga brici.

  Daca apare microbul, sa zicem ca vrei mai mult de la ea pe off-road pe la munte ... furca va fi prima piesa de inlocuit.


 4. Poți să aștepți mult și bine, sîngele uman nu-i impresionează, doar chelălăitura maidaneză :o3

  Imi amintesc ca in urma cu ceva timp am scos din sarite un cetatean onorabil cand am pocnit un catel care maraia la mine (nu m-am simtit deloc bine dupa, dar exista niste limite si pentru catei) - chipurile era foarte deranjat ca il imping vreo 10 cm sub banca, ca sa nu calce careva pe el. Evident ca mîrîitul s-a transformat in schelalait.

  Acelasi cetatean se amuza teribil cateva zile inainte de cum si-a spart nasul un prieten de-al lui.

  LE: Avem maidanezi pe strazi, dar si experti de maidan.

  • Upvote 1

 5. deja a intrat pitestiul in hibernare? abia a venit toamna, mai e mult pana la iarna. nu profitam si noi de ultima perioada uscata? poate ne-om strange si noi mai multi intr-un weekend ptr o plimbare de offroad pe la stefanesti pe dealuri, cum am fost anul trecut prin octombrie la inceput. astept sa vina cu o data exacta unul dintre seniori:)

  Linkul meu

  Coane, seniorii sunt cei de se dau cu bicicleta - adica voi, nu din taste - adica eu :P . Salutare tuturor ! Bagati tare in septembrie, se pare ca octombrie va fi ploios.

  Eu am facut niste ture mai de testoasa prin imprejurimi ... Am reusit sa ajung la Cotmeana.

  Pentru moment sunt consemnat la 'garnizoana' cu piticotii, ca asa e in concediu.


 6. Oamenii muncii la pedale :P , nu am nimic impotriva, doar sa tina timpul cu noi si sa-mi dea permisie piticotii.

  Ca sa ma dau maaaaaare http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/cool.gif , pentru moment ma delectez prin magazinele de bicle din Saint Quentin. Mi-am luat ca suvenir o pompita de 88 de grame. Asta ca sa nu dau iama prin euroi sa vin cu inca un geamantan de piese.


 7. O alta iesire, mai pentru testoase, va fi duminica. Pentru care aveti chef de o plimbare de vreo 30 si de km stilul Panzer, plecarea este de undeva din parcarea de la mall - ca-i mare :D - in jur de 9,30, maxim 10 ca se pune caldura. Traseul Stefanesti - Mioveni prin Faget. Poate aruncam un ochi si pe la Vierosi la manastire. Intoarcere pe malul Râului Doamnei, pe dig. Mi-am luat de curand o „jarca“ pentru serviciu si o voi testa, ca de luni vreau sa zic o vreme pas la naveta. Aer curat, peisaj frumos ...