Sicro

Membru
 • Content count

  77
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Sicro

 • Rank
  Membru
 1. Si toate cu acelasi efect! :) macar asta, ultima, are ceva sanse de reusita, pe cand cea cu pistele de bicicleta..mai greu, tinand cont ca au inceput deja lucrarile de modernizare a infrastructurii si nu cred ca au in plan adaugarea pistelor pentru biciclete. Unde lucrarile par a fi gata nu am vazut locuri care ar putea fi delimitate ca fiind destinate biciclistilor. Daca ar tine cont de "petitie" probabil ar trebui sa sparga iar, sa lateasca/delimiteze samd.
 2. Deci vrei sa spui ca acea diferenta de la punctul intermedier nu era aberant, suspect, mult prea mare?:))
 3. Eu cred ca diferenta aceea de cateva secunde a fost facuta intentionat, pt ca la punctul intermediar era o diferenta mult prea batatoare la ochi. Totusi, cand va uitat la AC pare un om ok, curat, la locul lui sau un "pistolero"? Cat despre acea poveste cum saracul nu avea cum sa ajunga la CT ca i-a furat LA mijloacele de transport..sa fim seriosi! Adica Astana se trezea fara primul de pe podium daca nu il ducea cineva din mila la CT? Povesti de adormit copiii.
 4. Azi am aflat si de ce.. Observ ca m-am lovit bine la genunchi desi eu credeam, ieri, ca ma dor din cauza oboselii, nu din cauza cazaturii. Se pare ca am aterizat ca lumea si pe ei, nu doar in barbie! :)) :D:-J:-J Azi noapte si-au dublat volumul, lol :)
 5. clar ca, eu credeam ca nu mai ajung acasa... :-bd mai mult de 22 nu mergeam nici la vale. :))
 6. pfoa, trebuia sa ma simt :-??). Las k alta data vin doar la padure sau ceva. Scuze!
 7. Bun,deci pe 8. :)))
 8. Deci maine la 8 in fata primariei si la 9 sa plecam? sau la 9 si si plecam? sau cum?:-bd
 9. Da, ai dreptate! :-? Dar chiar de iese si pe 20, cat timp vrea sa participe nu imi dau seama cu ce ii incurca pe unii. Ca efectiv se simte ca multi au o ura fata de el pe care nu o inteleg.
 10. Totusi nu ne-ai spus cu ce incurca pe cineva ca s-a intors. Ca a aratat ca poti reveni dupa atatia ani, la o varsta si sa mai si iesi pe 3? Lucru care cred ca i-a motivat pe multi. Campania lui contra cancerului cred ca doar rau face nu? Mai bine statea acasa, ca asa n-are loc unul mult mai valoros de el. Unul care o fi pe locul 50 saracu, ca nu il lasa Lance sa vina pe 3. Asta e marele rau ce nu te lasa pe tine sa dormi? Inteleg ca ai o fixatie si ca multi aveti ceva cu el, dar nu imi dau seama de ce -din ce am citit pe twitter din blogul lui nu imi pare deloc arogant si nesimtit cum dau astia de pe eurosport impresia ca ar fi-.
 11. Si? Tocmai de asta exista echipe. Toti beneficiaza de ajutorul echipei. Era altul din Astana care merita locul 3 si Armstrong nu l-a lasat sa il ia sau ce?
 12. Nu mai poate, dar e pe locul 3. :) Cat timp vrea sa concureze cu ce va incurca pe unii? Parca ar fura locul cuiva.
 13. Drum de tara e ok, eu ma gandeam ca avem de mers prin iarba ca atunci imi duceam si pt vulcanizare ceva.
 14. Dar cum e drumul? Cel mai rau e drum de tara? Ca daca da, eu n-as vrea sa imi aduc prea multe lucruri.
 15. 1. rivalul 2. alex.boxa 3. kr4sus 4. sicro