mslv

Membru
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mslv

 • Rank
  Amator

Profile Fields

 • Localitate
  Cluj-Napoca
 1. mslv

  Salut, In ultima vreme au aparut o multime de postari curioase pe facebook cu autori ale caror profiluri sunt cel putin dubioase, si care ofera spre vanzare biciclete la preturi foarte mici. Un astfel de grup: https://www.facebook.com/groups/piatabicicletecluj/ Cei pagubiti ar putea sa arunce o privire si sa incerce sa-si identifice bicicletele pierdute. Bafta.
 2. Știe cineva cât e de ciclabil traseul de 100km în caz de ploaie?
 3. Oare ce anvelope de noroi folosesc cei de la Pro Cycling? In poza asta par sa se descurce formidabil: https://picasaweb.google.com/118051449286357949181/MMM2011?authkey=Gv1sRgCPKK39T4iv773wE#5617982362313090626
 4. Ce cred s-ar mai putea imbunatatii pt la anul: - mai multe semne facute cu vopsea; sunt mai greu de deteriorat/furat, cred, decat niste tablite sau foi - traseul sa fie de tip circuit, sa nu ne intoarcem pe acelasi drum (mai putine confuzii in zone ca cele din apropierea ultimului punct de alimentare) - oamenii ce stau la puncte de control/alimentare sa fie mai motivati astfel incat sa nu se care acasa la jumatatea concursului Si acum o intrebare: cum v-ati asigurat ca nu a ramas nimeni pe traseu (pierdut/accidentat) ?
 5. mslv

  Salut, sunt din Cluj si caut pe cineva care sa ma duca si pe mine la Ciuc. Amatori? :D [agamitza at yahoo]
 6. Cursa de vineri? Credeam ca e doar sambata... Poti sa dai mai multe detalii?