E-1

Membru
 • Content Count

  4,287
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

E-1 last won the day on January 10 2012

E-1 had the most liked content!

Community Reputation

952 Excellent

1 Follower

About E-1

 • Rank
  Plictisit
 • Birthday 05/16/1980

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Ocupaţie
  artist multimedia

Recent Profile Visitors

9,751 profile views
 1. E-1

  Uuu, Frank a dat-o pe Fever Ray ! Good choice :D
 2. Am, da' dimineata la cafea e vreme si de-un mail >:)
 3. Intr-o buna zi o sa le dau un mail cu linku' alora de la Cannondale, daca nu dai jos stickerele alea :P
 4. E-1

  Intr-adevar a venit primavara, azi am ocolit mai multi soferi care au iesit cu masina de-a curmezisul primei benzi decat am ocolit tot anul trecut. Iar la randul meu am fost idiot cu depasiri "offroad" la limita pe Avrig (se sapa pe strada), din fericire fara consecinte. Sa speram ca trece si anul asta fara urmari :P
 5. E-1

  Zarit in targ la Obor partea de sus a dispozitivului. Daca s-a saturat cineva :)
 6. E-1

  Acu' douaj de ani incarcam testoasele ninja de pe caseta in 64k RAM, hai sictir ! :D
 7. E-1

  Vazut azi o biciclista pe Ziduri Mosi. Noroc cu plombele astea noi de compozit, altfel picau.
 8. Ca la un 90% sigur. Fa un test pe o suprafata mica, intr-o zona in care nu se vede / nu iti pasa prea tare. Daca se matuieste un pic (sau daca a fost matuita ca sa prinda stratul de vopsea de peste ea, mai probabil) si e suficient dde groasa, ai sanse s-o lustruiesti cu polish auto abraziv.
 9. E-1

  Vaselina cu bisulfat de molibden e pentru turboreactoare, statii spatiale, sateliti, etc. - rezista la temperaturi, presiuni si viteze mari - pe scurt, situatii ce n-o sa le prea intalnesti pe bicicleta (sau in urma carora nu vei supravietui, asa ca tot nu conteaza :P ). A, ar merge bine in franele cu tambur (de genul celor intalnite prin gama Shimano Nexus) - singurele frane de bicicleta care se lubrifiaza. Si se incing. Pentru piese de plastic, uleiuri / vaseline siliconice. Cele cu adaos de teflon sunt de obicei recomandate la furci cu suspensie, in zona de culisare. Dintre vaselinele de uz general, alea cu stearati de litiu parca rezista mai bine in timp decat cele cu stearati de calciu. In practica, daca se respecta intretinerea periodica, se inlocuiesc cu mult inainte de a se altera.
 10. E-1

  Ia-ti smartphone :D
 11. E-1

  ... legata bine cu centura de siguranta ... Io stiu de gluma, deci pe aceeasi idee as vrea sa fie impusa legal si utlilizarea pedalelor clipless. Ca la cap nu m-am lovit de la mersu' pe bicicleta (am cazut de pe o capitza cand eram mic, d'aia-s asa, dar e alta poveste), insa anu' asta n-am montat SPD-urile si era sa ma lovesc rau la capu' celalalt cand mi-a alunecat un picior. Daca singur nu-s in stare sa-mi port de grija, atunci ar trebui sa ma oblige statul !
 12. E-1

  http://www.cyclehelmets.org/1081.html Neah, bicicletele nu se vand dotate cu casca de protectie. Sau cu centura de siguranta :D