MLADEN

Membru
 • Content Count

  3,438
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  44

MLADEN last won the day on April 28

MLADEN had the most liked content!

Community Reputation

3,414 Excellent

About MLADEN

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • Localitate
   

Recent Profile Visitors

8,123 profile views
 1. MLADEN

  As dori sa-i multumesc bancii care mi-a acordat creditul pentru a-mi cumpara noua bicicleta... Nu cred ca voi putea sa va rasplatesc vreodata!
 2. ... ca etrierii sunt flat mount. (fiecare cu ce-l doare)
 3. MLADEN

  https://www.mtb-news.de/news/2019/05/03/stoll-t1-edition-clean-cockpit-bike/
 4. Tinand cont ca acu filmu' ii ieftin, cel mai simplu ii sa faci o duzina de poze, si ulterior alegi alea care arata bine. Eu as aprecia ceva sfaturi mai practice, gen: ca sa iasa ceru' albastru, trebuie pozat cu soarele din spate.
 5. "-In tinerete duceam 2 vadre de 10l cu apa agatate pe p*la - Si acu? - Acu' nu ma mai tin genunchii..."
 6. Ii asa de veche poza incat acu' primul lucru pe care l-am observat fu Godzilla.
 7. MLADEN

  Ce are sula cu prefectura? Nu conteaza gama de pret, important ii ca se gasesc optiuni mai bune la banii respectivi. Iar cand nu ai vreo afiliere, poti face recomandari obiective.
 8. MLADEN

  Nimic, nici macar pret bun incat sa merite cumparate. Doar ca eu am scris: "Nu se mai fac biciclete de adulti cu roti de 26" care merita luate in seama." Asta inseamna modele actuale, nu cele vechi. Ca sa fi un troll bun, nu-i deajuns doar sa sari cu capul inainte la harta.
 9. MLADEN

  Numai ca pentru asta ii trebuie multa rabdare si timp liber ca sa umble prin magazine si sa vaneze biciclete ramase pe stoc in speranta ca va avea noroc sa gaseasca si marimea. Pe de cealalta parte are optiunea cu Decathlonul, unde in cazul cel mai rau in care nu au bicicleta dorita pe stoc, fiind modelul actual, acesta se poate aduce. N-au nimic de 26" de anul asta.
 10. MLADEN

  Am intrat pe site-ul oficial Giant si am selectat Romania. Ti-am pus link-ul mai sus.
 11. MLADEN

  https://www.giant-bicycles.com/ro/bikes#category=xc Arata-mi una P.S. Giant face inclusiv si biciclete mai proaste decat Kreativurile de la DHS.
 12. MLADEN

  Piesele comune (de ex. lant, sau tija de sa, sau pinioane... etc...) costa la fel, indiferent ca-s montate pe biciclete de copii sau pe cele de adulti. Iar cele specifice (cadru, furca...) vor costa mai mult la cele de copii datorita tirajului mai redus. Deci la aceeasi bani, cea pentru adulti va fi probabil putin mai bine echipata. Diferentele nu-s spectaculoase (poate frane hidraulice in loc de cele mecanice... poate schimbatoare putin mai bune...). Exista perceptia ca bicicletele de copii, fiind mai mici in dimensiune, ar trebui sa fie mult mai ieftine. Cat se poate de gresit. P.S. Nu se mai fac biciclete de adulti cu roti de 26" care merita luate in seama.
 13. MLADEN

  Trebuie airshaft mai scurt. Presiunea din camera negativa se face printr-un canal de pe interiorul stanchion-ului (vezi poza de mai jos, indoitura aia mica), asa ca pistonul trebuie sa ajunga obligatoriu acolo. Teoretic ai putea sa scurtezi tija, dar iti trebuie scule foarte bune ca sa-i poti face filetul si respectiv partea putin conica care sa se potriveasca la fix cu lower-ul. In concluzie, las-o asa cum ii, acel 1cm nu-l simti in realitate.