MLADEN

Membru
 • Content Count

  3,605
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  63

MLADEN last won the day on July 28

MLADEN had the most liked content!

Community Reputation

3,679 Excellent

About MLADEN

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • Localitate
   

Recent Profile Visitors

9,232 profile views
 1. MLADEN

  Cand ii ultima oara cand a fost schimbat lichidul?
 2. MLADEN

  5/6 oameni sustin ca ruleta ruseasca ii perfect sigura.
 3. MLADEN

  La un cauciuc de 29 proaspat tubeless-uit eu as fi pus pe la 120-150ml. N-am idee cat de buna ii zama de la Decathlon.
 4. MLADEN

  Nu-i lasati sa va ia temperatura la supermarket-uri in dreptul capului deoarece va sterg memoria! Ieri am intrat sa cumpar fructe si legume, si am iesit cu doua lazi de bere.
 5. MLADEN

  Am fost abordat pe strada de doua femei mai in varsta: - Tinere, covid-ul a omorat 1.6 milioane de oameni in toata lumea dar tu esti bine sanatos, acorda cateva momente pentru o rugaciune si a-i multumi lui dumnezeu... Eu incercand sa fiu politicos: - Doamne, iti multumesc pentru ca ai omorat 1.6 milioane de oameni!
 6. MLADEN

  Am fost aseara cu bicicleta la supermarket ca sa-mi iau o sticla de whiskey pentru weekend. In timp ce o puneam in cosul de pe bicicleta, mi-a trecut prin cap ca daca cumva pic, sticla posibil sa se sparga. Asa ca am baut-o toata acolo in parcare. A fost o decizie inteleapta deoarece am cazut de cel putin 8 ori pana am ajuns acas...
 7. Eu am sters-o deja... asa ecran curat m-am mai avut demult...
 8. Daca acel cadru ii din aluminiu 7005, poate fi sudat si folosit ulterior fara probleme. Daca acel cadru ii din aluminiu 6061, probabil are si tratament termic (T4, T6...), iar acest tratament termic se va pierde in zona sudurii, deci ii posibil sa crape din nou langa sudura.
 9. MLADEN

  Sustineti bacteriile! Sunt singura cultura pe care o poseda unii...
 10. MLADEN

  Chiar si fara luna pe cer, poluarea luminoasa al localitatiilor din jur ii suficienta incat sa vezi drumul. Pe luna plina ii prea simplu. Nu cred ca am vedere nocturna buna. (sau peste medie) Nah... acu am chef de nightride...
 11. MLADEN

  Luati doar partea buna din ce am scris - suportii thule tin bine bitiglele -
 12. MLADEN

  Am montati pe plafonul masini bare transversale cu 4 suporti (cateodata si 5). Tot timpul ii am pusi alternativ pentru a putea potrivi mai usor bicicletele. Nu mi-am pus vreodata problema cum is orientate bicicletele. Recunosc ca n-am depasit 160-170km/h... ca nu merge mai mult masina avand suporti si biciclete deasupra. Si la "testu elanului" bicicletele stau bine-mersi pe masina.
 13. MLADEN

  In bezna totala vezi si fara far. Ii chiar interesanta experienta. Trebuie sa astepti ceva gen 10-15 minute ca sa se "obisnuiasca" ochii.