MLADEN

Membru
 • Content Count

  3,483
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  46

MLADEN last won the day on September 13

MLADEN had the most liked content!

Community Reputation

3,482 Excellent

About MLADEN

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • Localitate
   

Recent Profile Visitors

8,205 profile views
 1. MLADEN

  Cand am citit ca o sa intri in ton cu vremurile, am crezut ca-ti pui frane pe disc. Daca ai mobilitatea mai limitata, nu era mai potrivita o pipa mai scurta decat sa ridici ghidonul mai sus?
 2. MLADEN

  Doua chestii imi plac foarte mult: Carnatii, pentru ca nu ma imbat de la ei, si palinca, pentru ca nu-mi ramane intre dinti.
 3. MLADEN

  - Ceao draga, ce faci? - Uite acu am iesit de la coafor, mi-am facut parul blond-nisip... tu? - Eu acu ma duc la birt sa ma fac praf.
 4. MLADEN

  Cred ca astia isi platesc ciclistii foarte bine... altfel nu vad cum ii motiveaza sa lase scaunele astea si sa se urce pe sa.
 5. MLADEN

  Daca munca nu-i o boala, atunci de ce exista Medicina Muncii?!?
 6. MLADEN

  Urmeaza sa puna ghidon de cursiera pe un XC si sa zica ca au facut varianta de fatbike la gravel.
 7. MLADEN

  De ce vegetariencele nu gem in timpul sexului? Ca nu vor sa admita ca o bucata de carne le provoaca placere
 8. Trebuia sa dai 3 seturi de cifre, ceva de genul: Niplul de aluminiu crapa la x Niplul de alama crapa la y Niplul de aluminiu cu spita infiletata pana in capat crapa la z Tu susti ca niplurile de aluminiu trebuie evitate, eu doresc sa-ti arat contrariul. Ca sa nu fie discutii despre cifre si daca le-am scos, sau nu, eu din burta, vreau ca sa le spui tu.
 9. Nope. Astept raspunsul lui la intrebarea mea de aici Are 3 posibilitati: - sa-mi zica cifrele si sa se contrazica singur - sa se piarda in betia lui de cuvinte, atunci ii troll - sa se faca ca ploua, atunci ii tot troll, doar ca-l duce capul. (eu pariez pe varianta 3 )
 10. MLADEN

  Te pierzi in detalii. Ii vorba de roti de bicicleta, nu de "rocket science". Dar nah, daca chiar iti place teoria, zi-mi te rog, care-i rezistenta la rupere a niplurilor de haluminiu, la cele de alama, si respectiv rezistenta la rupere a unui niplu de aluminiu la care spita este infiletata pe intreaga lui lungime.
 11. MLADEN

  N-ai un subler/rigla/metru/... sa masori cadrul, furca, si clestii de la frane ca sa vezi cat spatiu ai pentru cauciuc?
 12. MLADEN

  Nu neaparat. Chip-ul care se ocupa de localizare trebuie proiectat si construit incat sa recunoasca fiecare dintre retelele de sateliti in parte, deci mai complex si mai scump.
 13. MLADEN

  Mai multi sateliti cresc precizia in special in zone unde ii blocata o mare parte a cerului (in oras printre cladiri inalte, in afara orasului prin paduri, vai...) Sculele care pot localiza doar satelitii GPS, in zonele amintite mai sus nu vor avea la dispozitie destui sateliti pentru a triangula corect pozitia (si altitudinea), respectiv vor afisa viteza mai mica decat cea reala. D'aia unele ciclocomputere care calculeaza viteza in functie de sateliti pot fi dotate optional si cu senzor de viteza.