MLADEN

Membru
 • Content Count

  3,660
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  64

MLADEN last won the day on August 3 2020

MLADEN had the most liked content!

Community Reputation

3,793 Excellent

About MLADEN

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • Localitate
   

Recent Profile Visitors

9,421 profile views
 1. MLADEN

  Mai ii valabila chestia aia cu returnarea produselor in 14 zile? Primele 7 zile m-au lamurit, as dori sa renunt la 2021.
 2. MLADEN

  Datorita restrictiilor de calatorie, anul acesta Statele Unite au fost nevoite sa organizeze lovituri de stat la ei acasa...
 3. "Avantajul" fotbalului ii ca poate fi jucat de mai multi in acelasi timp, si are nevoie de foarte putine conditii. De aici provine popularitatea lui. Fiind popular atrage usor si banii, asadar s-a format un cerc vicios. Plus, la noi federatiile sunt o gluma proasta, la fel ca toata clasa politica. Deeaceea sportul este sustinut de banii privati (si cum in fotbal se investesc cei mai multi bani...). Restul sporturilor genereaza atentie doar dupa ce obtine careva rezultate notabile. Acestea se obtin mai usor in sporturile individuale (tenis, box, downhill...) decat in cele de echipa (ciclismul de sosea). Statistic sunt mai mari sanse sa se alinieze planetele astfel incat un individ sa aiba si talent si resursele materiale, decat sa poti gasi in acelasi timp mai multi indivizi talentati, si care sa-si permita material, ca sa se formeze o echipa.
 4. In rromania sport = fotbal. Orice altceva nu prezinta interes.
 5. MLADEN

  Bitigla, ca bitigla... da' care-i povestea papucilor de sub banca?
 6. MLADEN

  Stiu foarte bine cum arata... si eu mi-am pus pinioane de 11-36 pe schimbator gandit pentru 11-28 Daca folosesti lant prea scurt, sunt sanse sa-ti strambi urechea de schimbator, sau chiar schimbatorul. Oricat de atent ai fi sa nu folosesti foaia mare - pinion mare, ii deajuns o data sa uiti, si sa schimbi... Daca-i lantul prea lung, in cel mai rau caz ti se falfaie (oricum combinatia foaia mica - pinion mic, nu-i una uzuala)
 7. MLADEN

  Mai bine lasai varianta cu lantul mai lung.
 8. MLADEN

  Bineinteles ca meritu-i al lui.
 9. MLADEN

  Bitigla ii electrica, si-o facut ea toata treaba ...
 10. MLADEN

  "Eşti un paznic borât, cu ceapa-n gât, Fii mulţumit că ai crescut cu vaca la păscut, Prostia ta e scut, noi n-avem apărare, Când iţi aperi obiectivul transpirat cu ceafa-n soare, ..." (niste clasici, inca in viata...)
 11. MLADEN

  Nici atunci n-o fac ca sa te sustina. Se baga pentru ca au interesul ca sa se foloseasca de performantele tale pentru a-si justifica existenta
 12. MLADEN

  Are dungi albe pe laterale? Daca da, uita-te atent daca ii chiar deformat cauciucul si nu cumva "fug" doar dungile respective. Nu prea am mai cumparat camere de ceva ani, asa ca nu stiu ce sa-ti recomand... (tubeless )
 13. MLADEN

  Doar piticii sa se acomodeze cu el, in rest nu te afecteaza cu nimic. (posibil sa nu fie de la guma, ci roata sa aiba "8", daca-i mic nu te afecteaza) Daca ai camere care permit demontarea ventilelor, poti pune zama de etansare in ele.
 14. MLADEN

  Treci pe tubeless si reduci semnificativ sansa de pana.