MLADEN

Membru
 • Content Count

  3,571
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  58

MLADEN last won the day on May 6

MLADEN had the most liked content!

Community Reputation

3,609 Excellent

About MLADEN

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • Localitate
   

Recent Profile Visitors

8,972 profile views
 1. MLADEN

  ... nu uita ca in poze trebuie sa apara cu pedalieru' pe orizontal iar valvele rotilor trebuie sa fie jos...
 2. MLADEN

  Poate sa fie pe bile, si cupele sa aiba canaluri... Daca ar fi sa ghicesc ce ii fara sa-l desfac, m-as uita daca are contra-piulita. Dar daca-i monobloc, cu atat mai bine. Poti sa te uiti ce scrie pe el. P.S. Daca n-ai presa de angrenaj, poate ai acces la o presa de rulmenti de genul:
 3. MLADEN

  Presupun ca ai tras de maneta timp ce etrierul nu se afla pe disc. S-au apropiat prea mult placutele si acuma nu mai incape si discu'. Rezolvarea ii sa iei o surubeltita (curata) sau un cutit, o bagi intre placute, si le impingi inapoi in etrier.
 4. MLADEN

  Cel mai siguri ii sa vezi ce-i scris pe monoblocul actual. Dimensiunea aia reprezinta lungimea axului. Dar tare am impresia ca bicicleta n-are monobloc ci cupe cu bile, adica asa ceva: In cazul asta, poti schimba doar axul, dar ii mai recomandat sa treci pe monobloc, deci masoara lungimea axului (fara filete) si cauti un monobloc cu valoarea cat mai apropiata. Daca schimbi monoblocul si oricat ai strange suruburile, isi face tot timpul joc, inseamna ca s-a rotunjit patratul de la angrenaj (sau la bratul opus) si atunci va trebui sa schimbi si angrenajul.
 5. majik doar graieste adevaru', eu nu as numi asta ca rautate. on topic. Bicicleta pare a avea butuc pe bile, deci trebuie desfacut si vazut ce s-a intamplat pe acolo. Procedura ar trebui sa fie asemanatoare: Diferenta ar fi ca in cazul de fata pinioanele is cel mai probabil pe freewheel, nu pe caseta.
 6. MLADEN

  Pare se ca ar fi compatibile.
 7. MLADEN

  Ii vorba de asta: nu?
 8. MLADEN

  De cand nu-ti mai plac struto-camilele?
 9. Daca nu duce schimbatorul pinion mai mare, poti folosi asa ceva: https://www.dirtbike.ro/bazar/ureche-extensie-verde-404736
 10. MLADEN

  Aikido <- Arta clasica japoneza de a impacheta haine (timp ce-s inca purtate). Yoga involuntara.
 11. Nu va suparati, coada pentru "pupat ca sa-i treaca" de unde incepe?
 12. MLADEN

  No, ii oficial. Din 15 mai se va putea iesi cu bicicleta (chiar si din localitate)
 13. MLADEN

  Cand m'oi plictisi sa stau in casa o sa-mi fac canal pe youtube si o sa incep sa fac teste si prezentari la diferite chestii legate de ciclism. In felul acesta pedalatul va fi activitate profesionala.
 14. MLADEN

  - Care-i diferenta dintre apatie si ignoranta? - Nu stiu, si nici nu-mi pasa.