MLADEN

Membru
 • Content count

  3,326
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  42

Everything posted by MLADEN

 1. MLADEN

  Ce ar trebui vazut?
 2. MLADEN

  Indubitabil ca asa fac. Tu te necajeai mai sus ca ti-ar fi placut sa fie verzi butucii. Eu ti-am sugerat ceva in zona butucilor ce poti inverzi cu minim de efort, timp si bani.
 3. MLADEN

  Ii treaba de 30 min...
 4. MLADEN

  Nu m-am prins... de ce ar cauta priza la sfarsitul urcarii? Iar daca ar fi sa extrapolez de la Eurobike, la anul se va numi Eurobike Hai sa reincepem discutia de acu cativa ani cu full suspension vs hard tail, dar acu cu e-bike.
 5. MLADEN

  Ia un spray si vopseste discurile in verde.
 6. Metoda corecta de a urmari TDF: - Stingi televizorul si iesi la o tura cu bicicleta.
 7. MLADEN

  Sper sa fie clar acu'.
 8. MLADEN

  Water cooling gone wrong...
 9. MLADEN

  Petecele pentru camera is elastice s se intind. Ai nevoie de petece pentru anvelope care au ramforsare si nu se intind. Poti folosi si o bucata dintr-un cauciuc vechi pe post de petec. La cauciucuri de MTB merge, la cele de cursiera nu am incercat.
 10. MLADEN

  Alcoolul este viata, si viata e alcool... Din zori pana'n noapte, traim in pericol... ... sau decat sa te complici cu alcooale,... izopropilice, care se gasesc deobicei doar la magazine cu piese electronice, mai bine iti cumperi sprai de curatat frane, pe care il gasesti in majoritatea magazinelor cu piese auto. https://www.google.com/search?q=spray+de+curatat+frane si respectiv:
 11. MLADEN

  Sau mai zgarciti... frate cu frate da' branza ii pe ban
 12. MLADEN

  Dap. Am observat ca-i si epilat, deci probabil ii soselar. Important ii ca s-a cantarit fara pedale.
 13. MLADEN

  http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/001/201/185/19b.jpg
 14. MLADEN

  Am stat la coada, dar erau doar 2-3 masini in fata noastra.
 15. MLADEN

  Acu' vreo 2 luni am lasat masina la Cenad si am pedalat pana la Szeged (si retur) La granita am trecut doar cu buletinu', romanii au verificat/tastat ceva pe calculator, iar ungurii doar s-au uitat pe buletine... cam la fel ca atunci cand trec cu masina.
 16. MLADEN

  MTB-urile la inceputurile lor au fost bazate pe geometrie preluata de la bicicletele de sosea. De ce s-a folosit geometria aia? Pentru ca nu se stia altceva. Acu' nu mai ii cazul. Pentru plimbari prin parc ii nevoie de geometria moderna? Bineinteles ca nu. Pentru plimbari pe munte ii nevoie de geometria moderna? Din nou, bineinteles ca nu, dar probabil o sa cari mai mult tu bicicleta decat te cara ea pe tine. majikstone chiar trebuie sa fie asa de conservator? Bineinteles ca nu, doar ca-i place...
 17. MLADEN

  JDM are dreptate.
 18. Ai incercat sa impingi valva dinspre interior cand incercai sa desfaci piulita?
 19. MLADEN

  La MTB-urile mele am infasurat pe cadru bucata dintr-o camera de bicicleta, fixata cu dublu adeziv si cu coliere de plastic (soricei din aia), in zona unde prinde suportul. La curs... bicicleta de sosea am lipit folie mai groasa in zona unde prinde suportul. (cadrul are finisaj carbon 3k mat, am cautat folie cu aceasi textura, nici nu se observa) Am preferat sa pun la MTB camera in loc de folie, deoarece rezista mai bine. Sunt sanse mai mari la MTB sa se adune noroi in zona respectiva iar in urma frecarii cu suportul sa treaca prin folie.
 20. MLADEN

  La austrieci, deocamdata, obligativitatea autocolantului ii doar pentru camioane si autoutilitare/microbuze inregistrate ca N1. Autoturismele momentan sunt scutite.