Genubike

Membru
 • Content Count

  448
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About Genubike

 • Rank
  Membru Senior

Profile Fields

 • Localitate
  Feteasca

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Genubike

  "Ciclocros in fata Casei Scanteii". Sursa
 2. Genubike

  A reinceput campania electorala. Ca urmare, se abereaza la greu. Viceprimarul Murgeanu s-a apucat de declaratii Ok, culoare speciale pentru ratb inteleg, dar de ce nu sunt ele pentru biciclete si sunt pentru poluatorii mici!?
 3. Genubike

  Transportation Alternatives organizeaza in New York astfel de curse (masina vs bike vs transport in comun) in fiecare an. Deja nu mai e nici o surpriza care mijloc de transport este cel mai rapid in oras.
 4. Bai, stau si ma uit si nu-mi vine sa cred cat de aiurea se posteaza pe forum! :shock: 12 mesaje off topic!!! :evil: Am inteles ca o sa creasca preturile si unii nu mai dau drumul la creier ca sa economiseasca energie , asa ca pentru ei am o strategie: daca nu aveti nimic de spus (ca mine acum), puneti si o poza on topic in acelasi mesaj. :roll: Daca eram admin pe forumul asta, toti stateau acum pe bara o luna, sa invete pentru examenul de neticheta. Editare ulterioara: Daca zic cauta pe Google, probabil ca o sa zici ca ce-i aia Google, asa ca... Editare doi: N-ai inteles nimic, ca de obicei! :arrow:
 5. http://www.220.ro/O_biciclista_buna_tare-37178.html
 6. Genubike

  Presedintele Federatiei Ciclistilor din Romania se lupta cu morile de vand pe tema ciclismului urban. Argumentele autoritatilor: "nu s-a inteles", "nu se cunoaste situatia", "problemele sunt altele" etc. Same ol'shit.
 7. Genubike

  "Nou" articol pro biciclete. De fapt, este noua pozitia lui Videanu, care dintr-o data, este constiincios in legatura cu pistele de biciclete. Probabil si-a pierdut sponsorizarea in SUV-uri....
 8. Genubike

  Din pacate, infractorul s-a lasat filmat.
 9. Genubike

  Deci cineva chiar s-a uitat! :D Reiau initiativa semnalata de Ovidiu: http://www.ziare.com/Aventura_Ziare_com_pe_doua_roti__test_al_pistelor_pentru_biciclisti_din_Bucurest-143056.html
 10. Genubike

  Incredibil, chiar i-am vazut prin Bucuresti in "ziua fara masina". Jos palaria.
 11. Mi se pare o realizare extraordinara pentru toti cei care au participat si in special, cei care au terminat. Respekt!