gogusclipici

Membru
 • Content Count

  788
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

39 Excellent

About gogusclipici

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 04/21/1978

Profile Fields

 • Localitate
  timisoara
 • Biciclete
  ktm prowler bass 2010
 • Arii de interes
  ma dau de 28 de ani cu biticla,dar serios numai de 12 ani.
 1. gogusclipici

  nu am mai postat aici de ceva ani, daca sunteti curiosi in data de 14 martie mergem la cheile nerei! deplasarea se face doar cu masina, cine are suporti si este dispus sa duca si pe altii, organizati va si mergem mai multi, plecarea este la ora 8.00 dimineata.traseul este timisoara-moravita-oravita si sasca montana
 2. gogusclipici

  purix, frumos cadru, dar nu este usor, si ma refer la vitus, 3,5kg cu tot cu soc e greu, ktm-ul meu are fix 2,95kg cu tot cu soc, si este un cadru greu, se poate si mai usor.
 3. gogusclipici

  azi am mers asa printre picaturile de ploaie la magazinul prietenului paul iata si poza. poza a iesit miscata, ca eram pe fuga. mici modificari pe anul acesta ghidon nou carbon ritchey wcs pipa carbon ritchey wcs 90mm etrieri frine the one 2010 manete rx combinatie fatala, merg de rup pamintul lant nou xt discuri aligator motion 180mm model 2013 fata spate
 4. gogusclipici

  si iata ca s-a tinut si prima tura, am fost 7 persoane, a fost foarte fain ca atmosfera de grup. Vremea a fost destul de rece, si inainte de a ajunge acolo a plouat, cu toate ca accuweather arata fara ploaie, noroc ca eu am adus cu mine aripile de protectie la noroi. Traseul a avut o lungime de 43km si diferenta de nivel aprox 700m, a fost destul de urcat, coborari tehnice si mers pe zone cu multe pietre dar a fost frumos. Temperatura cand am ajuns era pe la 1-2 grade si la plecare era maxim 6-7 grade, deci a fost rece, plus ca pe platouri batea vintul.
 5. gogusclipici

  pe 2 martie avem de gand sa mergem la munte, pe cheile nerei si prin imprejurimi, asta binenteles daca vremea tine cu noi,altfel nu.
 6. gogusclipici

  se aproapie sezonu de pedalat!in 2 martie prima tura la cheile nerei! plecare la ora 7 din timisoara, deplasarea o facem cu masina , o sa fiim 2 sau 3 masini in functie de pariticipanti.
 7. gogusclipici

  de ce nu ai mers cu carol la tura de simbata?
 8. gogusclipici

  epuru,faza cu pista pina la sarbi,e doar vis, realitate va fi poate peste cativa ani, treaba asta se discuta de ceva timp si nu s-a facut nimic, ramine de vazut cand o sa ajunga sa se apuce de ea.
 9. gogusclipici

  pai am vazut topicul,am citit,si am zis sa dau un raspuns ,la ce a scris consateanul meu,care crede ca aia din plopi sun bulibasa bicicletelor,cand defapt ei sunt niste executanti amarati. A fost si politia peste ei,mi-a povestit un prieten care lucra la furturi,si nu au gasit nici bani multi cum se vehicula si nici biciclete cu sacu cum credeau altii.
 10. gogusclipici

  pai si eu cunosc asa ,chiar si eu am dat peste 3000 euro pe a mea,altii au dat 5000-6000 pe mtb-uri de carbon specialized sau alte marci,ma refer nu de la tigani sau furate,ci luate pe bucati sau chiar intreaga noua din magazin,de afara.
 11. gogusclipici

  dar depinde si ce ai luat,ca nu erau incaltate cu xtr sau xx sau xo sau xt,erau mai modeste,nu cred ca se arunca aia la piata cu cai de 4000-5000,ca bat la ochi,sunt si acolo cunoscutori.
 12. gogusclipici

  cei din timisoara,cum zice raindog,cei din plopi,sunt simpli pioni fomisti,aia sunt platiti sa vinda pentru cei din germania,italia,spania,si nu numai ei aduc biciclete,deci ei sunt cam a 3-a mina,pentru ca drogatii polonezi,rusi,chinezi si alte natii le fura,le duc la handlerii de masini tigani din germania,care au bani la greu,aia contacteaza alte ciori din zona lor,si ciorile suna la romania ca se trimite marfa,cam asa stau treburile cu bicicletele la timisoara si nu numai,si asta cu corcitul ,putini le corcesc,majoritatea sunt fomisti si analfabeti,nu se pricep mai la nimic,iti arata tot felul de site uri si cataloage,la care se uita doar la poze si la pret.Deci ei sunt a 3 a mina sau mai jos,nu sunt ei in stare sa fure asa ceva,perversi sunt pe loga si prin centru,aia au milioane de euro din furturi.Daca urmaresti in ce case de pamint stau in modestie iti dai seama ca lucreaza pentru altii de afara cu bani.Plopisti exista de cel putin 12-13 ani ca afacere cu biciclete second hand,acolo in zona chiar au si un mecanic ,si povestea ala cum fac si dreg unele chestii la ele. In piata flavia sau mehala nu vind doar ciorile,mai sunt si de ai nostri,si sunt destui.
 13. gogusclipici

  pai si care este referinta de la shimano?shimano sis sau alivio?
 14. gogusclipici

  sarbatori fericite va urez si eu,craciun fericit si la multi ani!
 15. gogusclipici

  hexor,date cu vrei tu,spor la pedalat!prin zapada! fiecare alege ce vrea,si fiecare face ce vrea cu biticla lui,sunt bani vostri nu ai mei,eu prefer sa ma dau cand sunt temperaturi pozitive si cand pot da tare,pe zapada am mers cand poate multi din comentaci de aici,nu aveau bicicleta,si la -20 grade la munte nu in oras,am trecut demult de faza aia,si eu veneam bocna la picioare,facem cate 15-20 km prin zapada sau viscol cu temperaturi extrem de scazute,dar asta a fost acum 12-13 ani. eu nu zic ca nu se poate,merge dar exista si riscuri,sa iti strici plaminii sau sa strici calu,dar asta ramine la latitudinea fiecaruia