8Ball

Membru
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About 8Ball

 • Rank
  Amator
 • Birthday 08/09/1985

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Biciclete
  DHS
 • Localitate
  Craiova
 1. Great Expectations - O lectură ușoară și relaxantă care se potrivește cu ceaiul fierbinte și vremea de afară. Cartea urmărește evoluția și dezvoltarea orfanului pe nume Pip. Notes from Underground - La polul opus, nuvela lui Dostoyevsky deși este scurtă, te stoarce de energie și nu o recomand celor ce trec printr-o perioadă mai grea. Personajul urmărit este în iad, iadul pe pământ.
 2. +1 pentru toleranță, acceptare și învățare prin puterea exemplului versus blamare și grammar nazzis.
 3. +1 pentru eliminarea oricărei forme de cenzură și integrarea/împrietenirea cu alte platforme.
 4. Superbe turele și fotografiile! Mulțumim Mircea!
 5. De unde o ai? De cand o ai? Cat a costat? De ce o vinzi? Ăstea sunt primele întrebări când găsesc un anunț interesant. În funcție de răspunsuri decid dacă are rost să văd bicla or ba. Pe Oltenia, cred că minim 75% din bicicletele regăsite la vânzare pe olx sunt furate. N-am nimic împotriva samsarilor dar nu cred că există prea mulți. Majoritatea vând cu bună-știință lucruri furate. Fiecare dintre noi dăm socoteală propriei conștiințe până la urmă. Eu unul am decis să mă informez pe cât de bine pot și să nu cumpăr o bicicletă furată. În același timp, am ebook reader-ul plin de cărți downloadate de pe net și probabil din ignoranță mai fac și alte chestii nu tocmai ok. Așa că nu pot condamna pe altcineva... Sunt într-adevăr foarte multe anunțuri edy. Pune și tu o poză cu întreaga colecție să vedem ce-ai strâns de-a lungul timpului!
 6. Tură mâine dimineață Craiova - Seaca de Pădure!Plecare de la grădina botanică la ora 08:00.Tura se poate modifica în funcție de pregătirea participanților.Scurtăm traseul, facem pauze dese și scădem ritmul dacă este nevoie.
 7. Aici ma incadrez...pare ok modelul din linkul tau. Multumesc!
 8. Bugetul pentru bicicleta este in constructie momentan, din cauza asta nici nu am postat la rubrica dedicata. Psihologic pragurile maxime ar fi de 1000RON pentru ceva SH și aproximativ 1600RON pentru o bicla noua. SH cred ca ma incadrez avand in vedere ca nu ma grabesc. Pentru o bicicleta noua, nu stiu exact ce optiuni as avea si de unde sa incep cautarea.
 9. Multumesc pentru sfaturi! Am inceput sa stau cu ochii geana pe anunturile de pe olx. Am vazut deja cateva biciclete de trekking cu adevarat deosebite. Din pacate majoritatea marime mica si cadrul trapez de dama. Avand in vedere preturile (chilipir) presupun ca sunt furate respectivele bicle. Tentatia e mare dar nu as vrea sa platesc pentru un bun furat...Voi ce parere aveti despre subiectul asta?
 10. Salut, În primul rând îmi cer scuze căci sunt pe forum de ceva timp dar abia acum m-am gândit să mă prezint și să vă salut cum se cuvine. Ma numesc Alex, sunt din Craiova și momentan dețin o bicicleta DHS. Cum eu sunt destul de înalt 1.92m, greutate 94kg iar bicicleta are înălțimea cadrului de 52cm nu prea ne stă așa bine împreună. În rest ne-am obișnuit unul cu altul ba chiar avem o relație destul de bună. M-am obișnuit cu modul cum schimbă (nu schimbă) vitezele, n-am încredere în frânele ei așa că încerc să fiu cât mai atent în trafic și din când în când o mai alint cu puțin ulei de mecanisme fine la lanț. Am învățat cumva să conviețuim reciproc... O folosesc prin oraș pentru servici vreo 7km zilnic dar aș vrea să fac și ceva ture mai lungi. Momentan cel mai lung drum făcut de mine a fost de 180km întins pe două zile. În astfel de ture bicicleta nu este deloc confortabilă. Poate și mărimea, și reglajele, și faptul că merg cu un rucsac în spate pe o șa deloc confortabilă. Să trec totuși la motivul pentru care vă scriu. Îmi place foarte mult ideea de cicloturism și țin să le mulțumesc celor care povestesc călătoriile lor pe forum. Aș vrea să fac și eu niște pași în direcția aceasta și am nevoie de cateva sfaturi. Are rost să investesc în bicicleta aceasta? Respectiv șa nouă, portbagaj, apărători, gentuță de ghidon, etc astfel încât să mă simt mai confortabil și să-mi fie mai ușor să mă încumet la un drum de câteva zile? Înclin totuși să cred că mai bine aș strânge niște bănuți să fac o schimbare. Ce soluții cu buget redus aș avea la înălțimea și greutatea mea? Pot să găsesc ceva SH sau mai degraba nou?
 11. Salut, Un prieten are un cadru de semicursiera mai vechi pe care as vrea sa-l reconditionez. Din pacate a avut ceva probleme cu butucul pedalier si ceva a ramas blocat pe filet. Cum as putea rezolva problema? https://drive.google.com/file/d/0B9TsZuY3_nJCTlZnWnlfTkphSlE/view?usp=sharing https://drive.google.com/open?id=0B9TsZuY3_nJCOHFJdF9vWXdMaHc https://drive.google.com/open?id=0B9TsZuY3_nJCZnNGTjFPS3BpZTA
 12. Asa ma gandeam si eu cand am decis sa las pe bicicleta stopul de pe spate. Ce sa faca cu el? E 10-20lei. Dupa ce mi-au dovedit contrariu, am decis sa pun un surub sanatos la şa. Se fura orice...