anonim1003

Membru
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About anonim1003

 • Rank
  Membru
 • Birthday 10/12/1985
 1. anonim1003

  in momentul in care pui un motor pe o bicicleta,aceasta se incadreaza la moped. dupa ce ai pus motorul pe ea,treci pe la rar.platesti din cate ma inteles cam 15 ron ca sa-ti iei de acolo un fel de talon,si apoi te duci la primarie cu toate documentele tale+ale motorului in cauza si te inregistrezi. daca bicicleta este echipata ca la carte cu far,ochi de pisica pe spite,far pe spate si sonerie, si frane bune,iar tu daca ai casca si vesta reflectorizanta pe tine+toate documentele la tine,nimeni nu are ce sa-ti faca. motorul pe benzina trebuie sa nu depaseasca 50 cmc si nici sa nu prinda mai mult de 45km/h,iar cel electric treb sa fie de maxim 4kw. iar ca cineva sa ti-o fure/dezmembreze e de discutat daca esti atat de pampalau sa o lasi nesupravegheata. Ca un fapt divers,un motor pe benzina nou si cu toate actele necesare costa 600 ron,iar toate actele ce trebuiesc pt la primarie mai sunt inca 150-200 ron,asta daca ai de gand sa sacrifici o bicicleta pt asa ceva. Mi se pare o mai buna alternativa decat sa-ti iei un moped s-h. www.bicicletecumotor.biz.ly
 2. anonim1003

  luati-va fratilor biciclete cu motor sa mergeti mai repede si nu uitati vesta acasa!
 3. anonim1003

  ce face mai mult rau?o masina sau o bicicleta cu motor? cand or sa renunte ffffff multi dintre posesorii de masini la ele si o sa treaca pe biciclete,atunci o sa duc si eu motorul la fiare vechi, pana atunci imi iau motor si-l pun pe bicicleta,atat din punct de vedere al sigurantei in trafic,cat si din punct de vedere al economisirii energiei proprii.
 4. anonim1003

  motocoasa,drujba,ceva de genu
 5. anonim1003

  :-? eu vbesc serios si voua va arde de prostii logic ca are sub 50cmc,dar as vrea sa stiu mai exact cati cmc.nu exista nici o formula cu care sa aflu asa ceva?
 6. anonim1003

  o ultima intrebare se da un motor de bicicleta, care are 1,2 CP(cai putere),cum se afla cmc??
 7. anonim1003

  uite ca m-am interesat si cica,alea electrice nu treb sa depaseasca 4kw,iar la cele cu motor pe benzina(pana in 50cmc) si care nu depasesc 45km/h treb inregistrate la primarie.
 8. anonim1003

  Am si eu o mare intrebare. Daca imi iau o bicicleta cu motor electric,trebuie sa o inregistrez la primarie? Dar la una cu motor pe benzina?
 9. anonim1003

  ieri,pe la orele 11-12,pe la Tabarasti-Galbinasi,judetul Buzau,un grup de motociclisti(cam 10+). Se pune?:-??:-/
 10. anonim1003

  am rezolvat,dupa multi nervi si multa rabdare. dupa ce l-am pus pe foaie si pinion,am tras roata cat mai in spate si vad ca sta. maine urmeaza sa-i fac proba la 15-20 de km rugati-va pt mine sa nu raman cu ea pe strada ca acolo o las.
 11. anonim1003

  :):o nasoala cazatura,sa va fereasca dumnezeu de asa ceva
 12. anonim1003

  sal! s-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea! in afara de ala de la hale,mai e un magazin inspre mihai bravu.nu mai stiu cum ii zice strazii aleia,dar pe acolo am vazut un magazin de bicle. mai uita-te si pe www.raidonline.ro,dar si pe निषिद्ध: Portal de OKazii si licitatii online gratuite
 13. anonim1003

  decat un furtun,mai bine ia o pensula pt vopsea potrivita si cu perii tari. intai dai jos noroiul si apoi,cu putina apa pe pensula,dai unde nu a picat noroi dupa asta mai dai odata cu pensula si apa si aia e ungi ce treb uns si gata
 14. mi-am cumparat un lant nou,l-am pus pe furca si pinionul deja ansamblate pe bicicleta. l-am adus la dimensiunea dorita,dar imi sare de pe foaie. terbuia sa-l fi lasat cu o za ,mai lung?
 15. anonim1003

  deci...ori nu exista,ori,daca exista,sunt f rare.