Ares

Membru
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ares

 • Rank
  Amator
 • Birthday 03/03/1975
 1. Normal ca am citit pe cyclingnews. Ce legatura are asta cu faptul ca tu ai spus o poveste dar ai omis sa prezinti motivul pentru care a folosit un cadru de aluminiu? Ti se pare ca ma dau mare cunoscator? Unde am afirmat eu asa ceva. Am spus doar ca trebuie sa te informezi inainte de a deschide gura. pe cat esti tu satul de cunoscatori pe atat sunt eu satul de papagali care vorbesc doar ca sa se auda. Apropo...perla zilei: "Ciclistii se alimenteaza pe plat pentru ca pe catarare din cauza efortului ei nu mai pot face acest lucru!" Am si eu o intrebare? Un antrenor federal cu ce se ocupa? daca antreneaza oameni atunci e naspa de tot. Fratie...catarare de 23 de km fara alimentare e moarte! Nu vorbim aici numai de hidratare/vorbim de geluri, batoane...etc Un ciclist trebuie sa manance tot timpul. Oricum, astazi omul a cam tacut. jean a vorbit 80% din timp.
 2. @xqtr Sti tu ceva dar trebuie sa sapi mai adanc. Boonen a folosit in acel an un cadru de aluminiu pentru ca in 2007 echipa lui a schimbat producatorul de cadre (a trecut de pe Time pe Specialized). Boonen a avut niste probleme cu spatele si avea nevoie de un cadru "custom" cu un top tube mai lung. Cei de la Specialized au ales acea varianta de aluminiu pentru primavara lui 2007 pentru a ameliora durerile pe care le avea Boonen la spate. A urmat trecerea pe Tarmac Sl facut custom. Chiar si asa, daca admitem ca boonen a mers pe aluminiu. 99% din pluton a mers pe carbon. "Federalul" afirma ca nu se alearga cu biciclete de carbon in Paris Roubaix. De rasul curcilor! In legatura cu cei doi radu. La revedere! Mortii cu mortii vii cu vii!
 3. Eu de astazi cum baga o perla cum o postez aici! sa ramana pentru posteritate.:-
 4. Am vazut ca a aparut si aici petitia pentru reintoarcerea celor doi Radu. Nu sunt eu un mare fan al comentariului celor doi dar cel putin la comentariul lor nu am aruncat telecomanda pe jos si nici nu am pus televizorul pe mute. Elucubratiile omului de la federatie sunt halucinante. Incep eu cu enumerarea celor pe care mi le amintesc. 1.In Paris Roubaix nu se folosesc cadre de carbon pentru ca sunt fragile si se rup 2.Foile pedaliere difera si nu o sa poti utiliza niciodata foaia de la un producator cu un grup de la alt producator(MICHE, FSA, FULCRUM sunteti niste idioti...produsele voastre sunt inutile). Sa nu mai vorbim de faptul ca majoritatea folosesc SRM-uri. Astazi povestea despre unul care a trisat in turul romaniei ascuns in masina si scos de echipa in tunel si afirma sus si tare" In toate competitiile se intampla asa ceva":)) cred ca acest om face rau ciclismului. face rau pentru ca sunt multi oameni care nu se pricep si iau de bune idioteniile debitate de el. Hai sa postam aici tampeniile debitate de individ si sa le combatem! Poate trimite cineva acest link si la Eurosport, sa il scoata pe incompetent din emisie!