akadark

Membru
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About akadark

 • Rank
  Amator
 • Birthday 10/30/1980

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  My Pink Black Pony
 • Arii de interes
  Ciclism Sosea
 1. Mihnea de la Plimbaretii a filmat cursa intregrala cat. 19-39 ani. Dupa ce s-a rupt plutonul principal, el a ramas in al doliea pluton asta daca va intrebati ce se intampla pe acolo. Filmul AICI Ciao
 2. akadark

  @@rac, da asta credeam si eu dar vreau sa fiu sigur. Oricum o sa spun apoi pe forum ca nu le mai cumpar ca sa stea oamenii linistiti si dupa ce il montez pe bicicleta o sa dau cu markerul pe logo. :)
 3. akadark

  Salutare, imi construiesc o bicicleta de cyclocross cu grupul Campa Veloce 10s compact (2011) si m-am lovit de problema negasirii unor foi de 46 si 36 pentru angrenajul Veloce compact, asa ca am inceput sa caut alternative cat mai ieftine. Cum angrenajele FSA CX care vad ca sunt compatible cu Campa sunt cam scumpe, ma gandesc la un angrenaj de la Shimano, FC-CX50. Acum vin si va intreb: o sa functioneze, mai are cineva experienta cu asta?
 4. akadark

  Plimbaretii ies la plimbare maine dimineata pe Giurgiului de la ora 09.00, benzinaria Mol Progresului
 5. akadark

  Incep sa fie din ce in ce mai multi ciclisti amatori care gandesc si care sunt dispusi ca si Ogar sa se "sacrifice" pentru a ajuta astfel de evenimente sa se dezvolte. Un alt eveniment pentru care o sa ma sacrific este cel de la Lugoj unde se pare ca traseul este foarte fain si cu catarari asa cum isi doresc si viseaza unii la toate competiile de sosea pentru amatori chiar daca este un critterium.
 6. akadark

  Din Iepuresti spre Calugareni drumul nu este asfaltat (sf. Martie 2013). Am si intrebat niste localnici care mi-au spus ca este asfaltat doar pe anumite portiuni.
 7. Postata de curand pe Facebook de catre cineva de la FRC
 8. akadark

  Multumesc pentru aprecieri.
 9. akadark

  Salutare, Vad ca sunt multi iubitori de otel, ceea ce ma bucura. Una din cursierele mele Bianchi, prima pe care am reconditionat-o acum ceva vreme si de curand am inceput sa o folosesc intens. mai multe imagini aici Numai bine, Sorin
 10. akadark

  Salutare, Sunt in cautarea de noi cauciucuri vintage NOS adica caut cliche-uri cu peretele de cauciuc natural si sper noi dar daca este putin uzat nu ma deranjeaza. Poate mai sunt domni care detin asa ceva prin casa. :) Daca auziti ceva dati-mi va rog un semn. Firme cautate: Veloflex, GranCompe, vintage Michelin, Wolber, Clement, etc Merci, Sorin
 11. Cu ocazia Sarbatorilor de iarna si a Noului An, iti urez sa ai parte de tot ceea ce-ti doresti tu si nu ceea ce-ti doresc altii !!! LA MULTI ANI !!!

 12. akadark

  Merci corrado. Probabil o sa ajunga prin posta romana in tara ... urasc asta, o sa cam asteptam ceva timp atunci.
 13. akadark

  perfect merci
 14. akadark

  Salut, M-am inscris pe lista de la bike24 fiindca sunt mai ieftine produsele. Merci
 15. akadark

  1) corrado 2) Shiva 3) Heinz 4) lupino 5) akadark (pentru bike24)