Liviu G.

Membru
 • Content Count

  137
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 Good

About Liviu G.

 • Rank
  Membru
 • Birthday 03/06/1960

Profile Fields

 • Localitate
  Brasov
 • Arii de interes
  Muntele si sporturile conexe.
 1. Mai simplu ar fi sa-ti imaginezi ca prima urcare este un forestier de doua ori mai lung decit "Forestieru'" nostru, dar lipsit de portiunea descendenta, iar a doua urcare importanta(Pape) este cam de lungimea "Drumului Vechi" facut complet, dar ceva mai inclinat, panta medie 12-15%, insa mai usor decit Drumu' Rosu. Pina la 1700m se aduna alte catarari mai marunte. Cu furca rigida o sa te zgiltii mai tare decit pe "Forestier" sau "Vechi". Am participat la Maros la ultimele patru editii si la tura scurta si la lunga. Despre Postavar, fiind brasovean... Pe undeva este "regretabil" ca Maros este primul tau concurs... Nivelul organizarii este foarte ridicat si o sa-ti inchipui ca va fi la fel la toate concursurile...
 2. Lui doruk nu i-a fost lene sa citeasca. Dimpotriva. Continutul postului #123 este acelasi si pentru el si pentru noi ceilalti. Posturile #134 si #141 sint improvizatii tardive si fara legatura cu topicul.
 3. Liviu G.

  Se "baga-n roate"...
 4. Liviu G.

  Si eu care credeam ca poza vrea sa arate greseala de ortografie: se scrie struguri negri, nu struguri negrii...
 5. Liviu G.

  Culmea vitezei e sa-ti pui curu' la fereastra de la etaj, apoi sa fugi in curte sa vezi cum iti dispare.
 6. Liviu G.

  Ibzk nu se simte ofensat. Pur si simplu ia atitudine impotriva unui gen de "glume", "bancuri" proaste. Sint convins, desi nu-l cunosc personal, ca stie sa rida bine atunci cind este vorba de bancuri bune, cum ii zice topicului.
 7. Liviu G.

  Unii dintre noi nu constata umor in astfel de bancuri, ci lipsa de discernamint. Afirmatiile de mai sus probeaza ceea ce spun.
 8. Liviu G.

  Asa este. Poti adauga si cele doua asa-zise bancuri care care urmeaza dupa post-ul tau.
 9. Week-end-urile 1 si 3 din septembrie sint abordabile. 2 si 4 sint ocupate de Tusnad si Maros, concursuri de calitate deosebita. Sau august, in afara de ultimul week-end bine ocupat de Geiger.
 10. Liviu G.

  Deci, vrem nu vrem, ne tii la curent cu toate filmele care le vezi, bune sau proaste... Interesanta mentalitate de a-ti tine evidenta filmelor vazute intr-un loc public. Existenta unui topic nu implica obligativitatea postarii zilnice, mai ales cind acest topic se numeste Filme de Top si dupa cum spui astfel de filme nu-s multe. Nici la FFF nu se posteaza zilnic si nu "moare" topicul...
 11. Asa-i. Mai bine puneau timpi limita decit sa dirdiim si sa rontaim turturi de pe la 7.30 pina la 8.00(unii brrr...brrr...start la 8). Poate se da niste palinca fiarta sa ne dregem...
 12. Si eu care stiam ca toamna berzele pleaca... De aici deduc ca Sugas este in tarile calde... adica vom putea concura la bustul gol, bikini...
 13. De fapt este o tendinta de intrare in normalitate. Ati avut un termen de plata anterior altor concursuri ce se vor desfasura inaintea Alpinsport MTB Maraton. Maros Bike marathon care va fi in 25.09. a avut termen 18.09., Neuzer Bike Party care va fi pe 02.10 are termen 23.09. Logic ar fi sa aveti termen 30.09. Bineinteles ca fiecare organizeaza cum doreste, dar este bine sa observati ca au fost si vor fi multe concursuri(deja cu traditie) foarte reusite in aceasta perioada a anului, asa ca pina la 8 octombrie va sufla vintul prin multe buzunare. Aveti oricum cea mai ridicata taxa de participare de anul acesta, depasind "pragul psihologic" de 50 lei. Inteleg ca veti oferi multe, dar... Aceasta a fost parerea unuia care a platit deja, dar vede , ca si voi, ca s-au inscris putini participanti(cam 100) pina la termenul initial. Si ar fi bine sa depasiti 300 de participanti(ceea ce va si doresc).
 14. Nu se pune problema. In anii precedenti a fost posibil sa se predea camera chiar dupa premiere.
 15. Interesant ca pe la prinz moderatorul a anuntat ca va fi si tombola dupa premiere. Probabil ca nu s-a informat si a crezut ca o sa fie ca anii trecuti. Citeva chestii n-au mai fost ca anii trecuti. Ciudat si faptul ca nu s-a cerut marimea tricoului in formularul de inscriere. Eu n-am mai gasit M. Nu a avut importanta pentru mine. A fost bun S sotiei.