arheo

Membru
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

arheo last won the day on May 17 2014

arheo had the most liked content!

Community Reputation

18 Good

About arheo

 • Rank
  Membru
 • Birthday 01/01/1978
 1. arheo

  Canyon Nerve AL 7.0
 2. arheo

  Eu folosesc Deuter Trans Alpine 30. In Germania e recomandat de foarte multa lume. Testat personal la mtb sau ture de drumetie se comporta excelent si e incapator. Pentru ture scurte recomand modelele mai mici de la deuter ca cel prezentat mai sus de shauru.
 3. arheo

  Am fost in septembrie la un picut de drumetie in zona (doua povestioare: aici si aici). Avantajele partii spaniole, versantilor sudici, sunt vremea mult mai buna si preturile mai accesibile. La asta as mai adauga un pic de traditii mai accentuate si o mai mare salbaticie a locurilor (poate un pic partinitor). In orice caz merita pe deplin, Pirineii sunt minunati! Mult succes in planificari!
 4. arheo

  Se spune ca cea mai buna perioada sunt lunile iulie-august, in rest poate fi zapada prin pasurile inalte. Anul asta a fost o toamna geniala, in alti ani se face frig mult mai devreme. Succes in planificari!
 5. arheo

  Frumos reportaj! Danke! Nu il stiam si mi-am reamintit cu placere de "transalpul" trait in 2010.
 6. arheo

  Sardinia e superba! Eu am vazut bucata dintre Alghero si Bosa si mai o bucatica spre sud, o zona de o frumusete salbatica. Era la inceputul lui mai iar drumul era aproape pustiu. Succes in planificare!
 7. arheo

  Succes in planificare, pare o tura frumoasa!
 8. arheo

  Despre "adunatura de bolovani" de fapt un fenomen geologic interesant si rar, vezi aici: http://ro.wikipedia.org/wiki/Trovant Numai bine!
 9. arheo

  O tura frumoasa! Felicitari!
 10. arheo

  Va doresc o tura frumoasa! Drum bun!
 11. arheo

  Salutare! si interesant topic! Am vrut sa ma bag si eu amintind cateva chestii din experinta mea care imi vin acum pe chelie: Nu cred ca un gps va inlocui vreodata harta tiparita. Asta o spun si din citite si din experienta. Eu am un Etrex Vista si au fost momente cand tot cersaful tiparit m-a scos din incurcatura dar s-a intamplat si invers :) Extrem de utile: - functia "track back" daca vrei sa te intorci de unde ai plecat - important pentru mine, posibilitatea de a reface ture parcurse deja de altii in zone complet necunoscute - poti trasa rute in google earth si apoi sa le parcurgi in teren (aici trebuie un pic de exercitiu si atentie) - face si routing asemenator cu gps-ul de masina doar pe poteci si drumuri forestiere (super pt MTB!) - super la geocaching (pentru pasionati) Autonomie peste 20 de ore. Cu inca un set de acumulatori il poti folosi lejer 3 zile. Fara semnal nu am ramas niciodata. Depre smartphone, habar nu am.
 12. arheo

  Mie mi-a placut!