bogdanm

Membru
 • Content Count

  159
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by bogdanm

 1. bogdanm

  Parca maxcatalin zicea ca a luat, dar nu mi-a raspuns. Lux. Cf 6.9 pro race. Insa probabil pe la anul. In general stiu ca fac cadre bune dar eram curios si de relatia cu ei in caz ca mai f... ceva pe la componente. Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
 2. bogdanm

  Salutare. Are cineva Canyon Cf Lux? Cateva impresii m-ar ajuta in alegerea viitoarei bicilete. Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
 3. bogdanm

  Ma primiti si pe mine? Aranjez eu un curierat pana in Brasov cand vin produsele. Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
 4. bogdanm

  Si eu sunt la comanda de pe bike24 si nu am nicio veste de la urs.
 5. bogdanm

  Multumim.
 6. bogdanm

  Am bagat si eu.
 7. bogdanm

  @@Mookyama ti-am dat si eu PM
 8. bogdanm

  Pe bike24 tocmai s-a activat tva-up de 20% pt romania asadar preturi ceva mai mici. Vreau sa dau o comanda din BRASOV sau sa ma lipesc la una din BUCURESTI. Sunt ceva doritori? Pt detalii dati PM.
 9. bogdanm

  SI eu tot din BV.
 10. bogdanm

  Salut. Se mai da vreo comanda?
 11. bogdanm

  Vineri seara dau o comanda pe bike-com. Momentan suntem doi, inclusiv cineva din Bucuresti caruia ii voi trimite produsele prin posta. Daca mai vrea cineva sa ma contacteze rapid sa-i dau detaliile.
 12. bogdanm

  Mai sunt persoane interesate de o comanda? Haideti sa facem lista. Daca nu vrea sa dea nimeni comanda ma bag eu dar pt ca sunt din Brasov: - banii se trimit in cont - cand vine marfa o trimit prin posta cuiva din Buc. si el imparte celorlalti
 13. bogdanm

  Mai da careva o comanda?
 14. bogdanm

  Eu merg la un dridu in ritm de 28-30 dar mai devreme ca am ceva treaba. Daca vrea cineva sa vina, la 9 ma opresc la arc 5 min.
 15. bogdanm

  Erai obisnuit de ceva timp cu el si de asta ti se parea mai prietenos. Sunt sigur ca au bagat functii superioare in favoarea lor, de sugestie produse si alte elemente de marketing online. Posibil sa revina la acel discount sau alte promotii. Oricum sunt foarte profi si cele mai bune preturi. Pana se aduna comenzile si vor baga tva-ul romanesc.
 16. bogdanm

  Comanda data duminica a ajuns astazi. Totul a fost in regula.
 17. bogdanm

  Sa nu fie cu suparare @@dinica dar cand vrei sa te bagi la o comanda te uiti sa vezi ce a zis ala de da comanda. Eu nu pot sa stau sa scanez topicul, sa vad cine ce vrea, de aceea am zis sa-mi dea lumea PM. cei care au dat PM le-am dat detalii despre operatiune. Inca nu am dat comanda dar maine a plecat mai ales ca transportul e 0 cu acel voucher.
 18. bogdanm

  Pai hai sa ne strangem si dam duminica pe seara. Sambata sau duminica tot aia e.
 19. bogdanm

  @@Fane Deraior si eu am anuntat o comanda. Momentan suntem 3 , deci daca te intereseaza sa ni te alaturi, cu mare placere. Ultima strigare asadar pentru o comanda in weekend.
 20. bogdanm

  Weekend-ul viitor dau eu comanda. Poate prindem reducerea de 10 E daca o repeta, poate nu. Oricum e timp sa ne strangem destui. Cine e interesat rog sa ma contacteze .
 21. bogdanm

  Maine, duminica dimineata (10-11), daca vrea cineva sa ma insoteasca la o tura din Dr. Taberei spre DOMNESTI -CIOROGARLA- DARVARI rog PM.
 22. bogdanm

  Salut. Marti dau eu comanda 100%. Pt. ca iau un produs cu termen de livrare la 20 de zile rog sa ma contacteze doar cei ce pot astepta. Momentan suntem 2. Comanda se da pt bucuresti. Alte relatii pe PM.
 23. bogdanm

  In weekend dau o comanda ( bucuresti) pt. un produs cu disponibilitate la 20 de zile. Cine mai vrea sa-mi zica pana vineri. Banii personal sau in cont ING.
 24. bogdanm

  Nu se inghesuie nimeni. Singur nu dau.