antagonist

Membru
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About antagonist

 • Rank
  Amator
 • Birthday 09/28/1979
 1. antagonist

  Multumesc pentru pareri, pana la urma am gasit destul de slabute SRAM-urile X4 acelea, singurele parti atragatoare fiind Juicy-urile :D Cred ca ma orientez spre un second-hand cu echipare mai buna dar asta este alt topic. Seara buna tuturor!
 2. Hello, Vreau sa-mi cumpar o bicicleta in buget de cca 2000 RON. O voi folosi pt mers la munca, plimbari prin parcuri si sper eu ceva downhill pe coclauri insa mai light asa (tinand cont ca nu o sa am suspensie pe spate si nici nu-s amator de senzatii prea tari). Caut ceva cu frana pe disc (mecanica sau hidraulica) si echipare minim Alivio (sau echivalent). Ce parere aveti despre asta: RAM HT 1.1 JUICY 3 ?
 3. antagonist

  @ro_explorer: Multumesc pt raspuns. Macar stiu ca nu-s singurul care cauta si nu gaseste :) Treklock LS 950 am vazut numai pe un site in Romania la 520RON si pe ebay cica 100E, prea mult pt ce ofera. Pana prind curaj sa-mi fac home-mare, voi lua ceva pe la 250 RON macar sa vad gropile. Salutari!
 4. antagonist

  Helau, Am vazut ca-s o multime de posturi, majoritatea mai vechi si despre faruri home-made. Vreau sa-mi iau un far si dupa zeci de review-uri cautate pe google n-am ajuns la nici un rezultat, nu prea arata nimeni cum lumineaza farul defapt (ca lumeni, lux si candele poate sa aiba cate o vrea, daca el lumineaza ca un fascicul mic in mijloc nu-i util la ce vreau eu). Am luat o teapa cumparand un CatEye One care lumineaza max 5m cu un fascicul de raza 1m pe sol. Inutil! Sunt dispus sa dau maxim 300 RON pe asa ceva, gasisem o Sigma Karma Evo... pare decenta. Ceva impresii despre Sigma sau alte recomandari pt ceva ce se gaseste in Romania? :) (de pe dealextreme nu cred ca voi comanda prea curand)
 5. antagonist

  Ce de raspunsuri rapide :) Probabil o sa iau un SKS, am gasit mai usor pe site-uri. Cum pe cauciucuri scrie sa le umflu la max 4 atm, o sa iau o pompa de 6 sau 8 atm. Multumesc pt raspunsuri, weekend placut!
 6. antagonist

  Hello, As vrea sa-mi iau o pompa - dinaceea mare si cu manometru. Am vazut ca si in cazul unei singure marci exista o multime de modele la diferite preturi. Aveti idee care este deosebirea? Inafara de calitate nu vad ce altceva poate diferentia aceste pompe (repet, ma refer numai la cele cu care se umfla roata stand in picioare si apasand pe o tija) Ceva recomandari sau experiente placute cu anumite pompe? :)