Shumu

Membru
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Shumu

 • Rank
  Amator
 • Birthday 09/17/1983

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Shumu

  Salutare! Face cineva comada saptamana asta?
 2. Shumu

  Salutare! Mai face cineva comada saptamana asta?
 3. Din pacate din motive obiective nu pot sa ajung la Urlati anul asta. Cedez loc cu taxa 65 lei
 4. Foarte tare filmuletul! Pe langa muzica si montaj imi place si pozitia aparatului: la piept. Sunt curios cum l-ai prins :)
 5. Anul asta o sa fie un trofeu? Am facut deja loc la loc de cinste langa cel de anul trecut! ;)
 6. Cu un pic de intarziere:) La mine nu merge cu IE 9.0.8112, in sensul ca la portiunea centrala (cu frunze) este vizibila doar jumatatea dreapta (text+poza), pe toate paginile PS: site-ul chiar este "tare" si respect munca celui care l-a realizat
 7. Am incercat si merge :) Dar eu cred, fara suparare, ca pentru un site de eveniment e mai bine sa ai un site functional pentru toata lumea decat sa ai un site "tare"
 8. De ce nu merge site-ul?
 9. Prima portiune dupa start de la tura lunga urca pe partie si apoi prin padure in dreapta sau merge pana la capatul teleschiului? http://www.jurnalul.ro/webcam/r-nca-2-189.html
 10. Shumu

  Da. Sunt mai multe autobuze si pleaca din Autogara Militari (Metrou Pacii) http://www.autogari.ro/Bucuresti/Autogara_Militari/Autogara104.aspx - Plecarile spre Tg.Jiu Si cobori cand ajungi in Bumbesti-Pitic (intrebi soferul)
 11. Am ajuns la concluzia ca sunt bune si "zente"-urile la ceva: Poti sa apreciezi mai mult concursurile adevarate :)
 12. Un "punct de alimentare" cu mici si bere pe la mijlocul traseului ar fi perfect :) Sa tot faci tura lunga... :D
 13. Am intrat special sa laud tricoul si organizatorii dar se pare ca au facut-o 5 inaintea mea :) Asa ca nu-mi ramane decat sa laud calitatea stickerelor si a numarului de concurs :D De abia astept concursul si cele 4!! puncte de alimentare
 14. Daca faci Arges Autum Race anul asta, promit sa strang marcaje de la toate concursurile la care ma duc anul asta si sa ti le dau :)
 15. Daca din 1998 organizati competitii si nici in 2011 nu va iese... Nu vreau sa fiu rau, dar ar cam trebui sa faceti o analiza serioasa a punctelor bune si mai ales a celor proaste din acest concurs si sa nu da-ti vina pe cei care v-au "lucrat"