fourfun

Membru
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About fourfun

 • Rank
  Amator
 • Birthday 01/01/1980
 1. Scuze ca am scris asa putine, nu ma asteptam sa am doritori de asa ceva si nici nu am speranta sa gasesc asa ceva, dar la indrumarea prietenilor am decis sa postez, de obicei plec singur si vad multi ciclisti singuri pe traseu si ma simt mahnit ca nu ne gasim sa ducem o "trena" ... Schita traseu: Mi-am imaginat punct final izvorul Dunarii, deci Germania, vreau sa plec prin Serbia, Croatia, Austria, Germania si returul nu tre sa fie tot asa ... cazarea o sa fie in general in hostel-uri, cat mai putin cheltuit. Cortul evident ca o sa fie, daca ne gasim 3-4 este ideal sa caram un singur cort. Ca si timp pe traseu, eu vreau sa nu fiu presat, doar din faptul de a gasii timp si de altceva decat pedalat "o Viena" "un palat" ... etc. Munca pe care o prestez imi permite sa fiu liber pe timpul verii ... Astept doritori si sugestii :)
 2. Am un traseu schitat, doar ca detaliile se vor puncta cu eventualul partener, este o tura in echipa trebui sa placa tuturor ... un detaliu ar fi ca eu am 35 de ani si fizic stau foarte bine, eu fac lejer 100-150 km/zi ... Vreau sa ajung pana in Germania si nu vreau graba :)
 3. Salut ! Caut partener/a de tura pentru 6 tari, durata 2,5 luni, tura va fi in vara lui 2017, daca cineva are timpul necesar vorbim detalii de traseu ...