al3xandros

Membru
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About al3xandros

 • Rank
  Amator
 • Birthday 02/22/1984
 1. Salut, Am de cateva luni un Magellan Polaris Deore 2009 V-Brake, pot spune ca sunt foarte multumit. O recomand cu placere. Nu mi-a facut nici o problema pana acum. Bafta si asteptam sa ne spui ce bicicleta ai achizionat pana la urma.
 2. al3xandros

  Are dreptate, aceasi prostie am facut si eu, numai ca era un dhs adventure, o bomba pe roti. La o luna dupa cumparare, am vandut-o(am pierdut la ea niste bani, dar nu-mi pare rau), si mi-am cumparat un magellan polaris deore 2009 black. Nu pot spune decat ca e o alta senzatie.Mentionez ca dhs-ul l-am luat pentru a merge prin parc/asfalt si eventual un mic "offroad":), e dupa ce am facut primul meu "offroad" la padurea baneasa, mi-am dat seama cat de ordinara poate fi. Uite aici http://www.ciclism.ro/forums/f13/mic-ghid-nu-am-bani-cum-imi-aleg-o-bicicleta-ieftina-si-buna-1180/ sper sa te ajute.
 3. Salut, de putin timp sunt posesorul unui Magellan Polaris Deore 2009 v brake, si sunt fff multumit de ea. O recomand
 4. Salut, Sunt din bucuresti, vreau sa-mi aleg o bicicleta pt oras, in weekend mai fac cate un "off road" prin padure pe la baneasa, snagov. Ce sfaturi imi puteti da? Va multumesc. Maxim 1400