claudiu_bike

Membru
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About claudiu_bike

 • Rank
  Amator
 1. claudiu_bike

  Gabee, tu te referi la cadrul Amoeba Hussar, sau la Merida Matts? Despre care vorbesti in mesaj ca este un cadru bun din cele doua? Eu initial voiam sa-mi cumpar un cadru Amoeba, dar am mai auzit ca nu ar fi de o calitate foarte ridicata, si de aceea m-am orientat spre Merida. Tu ce sfat imi dai? care ar fi mai de calitate? Mersi mult pentru sfaturi!!!
 2. claudiu_bike

  Ce parere aveti despre cadrele Merida? Sunt de calitate? Cam la ce nivel sunt fata de Amoeba husssar , dar si fata de producatorii mai cunoscuti? Eu as vrea sa imi cumpar un cadru merida TFS http://www.merida-bike.cz/velkyobrazek.php?url=/imgs/products/Merida/177676_main_large.jpg Ce parere aveti despre el?
 3. claudiu_bike

  Nu ma mai ajuta nimeni cu sfaturi? chiar nu cunoasteti cadrul Amoeba Hussar? Nu are nimeni bicicleta echipata cu asemenea cadru?
 4. claudiu_bike

  Nu vrea nimeni sa ma ajute cu sfaturi? chiar nu are nimeni amoeba hussar?
 5. claudiu_bike

  Salut! Ce parere aveti despre cadrul Amoeba Hussar? Este de calitate? As vrea sa cumpar unul , dar am auzit pe unii vorbind ca nu ar fi foarte rezistent si se poate indoi la socuri puternice sau chiar rupe.Ce credeti ? Este un cadru bun, rezistent? Mie imi place design-ul foarte mult si de aceea m-am orientat spre el. Va rog mult sa nu-mi ocoliti mesajul si sa va spuneti parerea. mersi mult!