ciprian_m

Membru
 • Content Count

  400
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

ciprian_m last won the day on June 13 2011

ciprian_m had the most liked content!

Community Reputation

306 Excellent

About ciprian_m

 • Rank
  Membru
 • Birthday 07/14/1979
 1. Mă scuzați că vă stric distracția cu discuția de mai sus, dar lucruri mișto se întâmplă în lume.
 2. Am răspuns zilele trecute unui concurent nemulțumit pe aceeași problemă. Pun aici răspunsul pe care i l-am dat, poate totuși ajungem la un compromis. :) Alex, e frustrant, știu, să vezi miliardele de poze din care tu te regăsești doar în două. În cel mai bun caz. Însă motivațiile fotografilor care vin la un astfel de eveniment sunt diferite. Unii vin pentru premiile puse în joc (în primul rând), alții pentru portofoliu propriu/imaginea proprie, alții vin doar for fun. Însă ca să fotografiezi mii de bicicliști în decurs de vreo 6 ore trebuie să ai o motivație în plus. Organizatorii au pus la bătaie, separat, premii pentru cei care surprind cel mai mare număr de participanți în pozele lor. E o motivație bună, dar insuficientă pentru mulți dintre noi. Știi, e ca la pescuitul de râu și ăla de baltă. Cei mai mulți dintre fotografi vor prefera acțiunea, vor încerca să scoată nu doar poze cu bicicliști, ci imagini cu sportivi în anumite situații. Asta presupune foarte multă mobilitate, dar și timpi morți în care sute de bicicliști trec pe lângă tine. Apropo, acum trei ani am participat și eu la concurs când am fost vreo 800 de oameni. Am avut o singură poză în final. Dar m-am bucurat că am avut-o și pe aia.
 3. După toate discuțiile de mai sus, cred că oamenii de aici meritau să afle poziția fiecăruia dintre cei implicați direct în pseudo-scandalul ăsta. În fond, era vorba strict de niște comunicate, fără alte intepretări. În fine, regulile casei, noi să fim sănătoși.
 4. Au intrat alții. Ce s-a întâmplat acolo unii o vor numi strategie, alții doar atitudine neaoșă tipică. Iar de aici înainte se vor naște două tabere, fiecare după preferințe. Oricum, probabil că ăsta va fi subiectul fierbinte în următoarea perioadă pe acest thread.
 5. Dacă doriți să revedeți. Și nu văd de ce n-ați dori să revedeți. :)
 6. am făcut ieri câteva poze în traseul de recunoaștere. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151364358017761.1073741828.662247760&type=1
 7. ciprian_m

  Cumva, deși mă bucură, mă cam sperie numărul ăsta. Anul trecut au fost 150 și a fost perfect. Absolut nimic de reproșat. Și asta inclusiv datorită faptului că numărul participanților n-a fost mare, am știut unii de alții, cârnatul de bicicliști nu s-a întins prea mult. Cum s-a întâmplat, de exemplu, acum 3 ani când am plecat 300 de din București. Sper să fie ok cu ăștia 400, chit că acum sunt șanse mici de tot să mai ajungem la mare pe lumină.
 8. ciprian_m

  ioi, deci au sărit de 300. nenică, ce va fi acolo. :)
 9. ciprian_m

  ai idee câte locuri au rămas?
 10. ciprian_m

  Afli că s-a schimbat și vii la noul punct de pornire. Nu afli, vii în Herăstrău și vei fi îndrumat către noul punct de pornire.
 11. ciprian_m

  Ai să fii surprins. Or să coboare bordurile (abia așteaptă), vor mai scoate niște cașcarabete de pe drum și gata-s pistele noi și legale. Nu cred că dacă se va apuca să le facă pe trotuar nu va fi sigur înainte că va avea și sprijinul poliției.
 12. cum recunoști un om trist. în timp ce toată lumea se bucură, el are dubii. el nu poate împărți sentimentul bucuriei cu pleava. el este din principiu temător, vigilent și prevăzător. el e sanitarul societății. altfel, n-am niciun dubiu că nu mă va afecta în niciun fel pe mine alegerea lui. dar pentru că am urmărit în ultimii ani toate scandalurile, nu pot să nu mă bucur că dinozaurul de dinainte a fost schimbat. în primul rând. apoi, că există premisele unei schimbări în bine ca perspectivă. poate n-o să reușească, nici nu-i va fi ușor. cum zicea cineva mai sus, până la ajunge să schimbe ciclismul românesc, va trebui să se lupte cu păienjenișul din interior. a fost schimbat un șef, structura rămâne aceeași, în mare. acolo va fi cel mai dificil. atât de dificil încât s-ar putea ca nici să nu apară prea curând schimbările pe care și le doresc toți. dar n-am niciun dubiu că omul e, până la proba contrarie, o soluție mult mai bună decât cea care a fost până acum.
 13. ciprian_m

  Ritmul e ușor irelevant în tura asta, oricum nu trece de 20-22 la oră. Eu am fost de două ori și din ce spun alții, întotdeauna e așa. Bate vânt din față. Una e să mergi cu 20 prin oraș, alta e să mergi cu 16 în câmp deschis cu vânt din față. E o tură foarte solicitantă pentru cei care sunt la jumătate, între profi și amatori, însă te asigur că poate fi făcută cam de oricine. Refuz să cred că cineva cu o cursieră nu va ajunge la mare în două zile. Nu-ți fă griji că n-o să ajungi, dar nu neglija antrenamentul de dinaintea turei. Asta poate face diferența între a ajunge și a pica lat sau a ajunge și a putea să te bucuri de finshul de pe plajă.
 14. Între " EU (întotdeauna EU) am întârziat două ore acasă față de ora propusă şi m-am mai și enervat la coada aia imensă de am crezut că mi se face rău" Vs. zeci de copii care au văzut cu ochii lor un spectacol care pe termen lung s-ar putea să le influenţeze nişte decizii în viață, voi alege întotdeauna a doua variantă. Cât despre cazurile extreme legate de posibilitatea unei evacuări, nici măcar drob de sare nu-l pot numi. Da, se poate întâmpla orice. Cad avioane la demonstrații cu public. Frecvent. Cum procedăm, filmăm și ținem oamenii la televizor?
 15. vorbim, totuși, de lucruri diferite.