sopinel

Members
 • Content count

  1,742
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

sopinel last won the day on August 23 2015

sopinel had the most liked content!

Community Reputation

1,523 Excellent

About sopinel

 • Rank
  Amator
 • Birthday 03/31/1972

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Arii de interes
  Mersul pe bicicleta, Gravura si fotogravura Laser, Fotografia
 • Biciclete
  CANNONDALE F1000 2x5 (22-32 x 11-13-16-21-26)
 • Localitate
  Sibiu
 • Ocupaţie
  Grafician PC, Gravator Laser, Stampilar

Metode de contact

 • Website URL
  http://shutterstock.com/g/roberto+sorin

Recent Profile Visitors

6,192 profile views
 1. Intalnirea Ciclism.ro 2017?
 2. Sistemul meu informatic de pe bicicleta a refuzat sa mai transmita datele prin satelit pe serverul situat la adresa unde locuiesc, asa ca am mers ca si anul trecut, fara cifre, doar savurand fiecare pedala. Oricum a fost un an mai bun ca precedentul din toate punctele de vedere, ceea ce va doresc si voua. Sa auzim de bine in anul care vine!
 3. Happy 70th birthday Freddie.. no matter where you are
 4. Sunt frustrat pentru ca intalnirea Ciclism.ro nu mai e ce-a fost. :(
 5. Salutare, In toamna anului trecut am fost in zona Buzaului, vulcanii noroiosi, platoul salin Meledic, Terca - focul viu si drumul se prezenta in felul urmator: - de la vulcanii noroiosi la Manzalesti asfalt spart, multe cratere dar se poate merge cu atentie pe bicicleta, oricum zona e superba si nu merita mers prea repede. De vazut Grunjul de la Manzalesti, de urcat pe platoul salin Meledic, si daca ai timp de vizitat pesterile din sare Meledic. - de la Meledic pana la Luncile calitatea drumului mai scade putin, adica asfaltul se vede mai putin, predomina pamantul si pietrele, pietre de rau rotunjite, fara muchii taioase, se merge mai greu, dar repet, zona e superba si trebuie admirata pe indelete. - de la Luncile pana la Gura Teghii nu stiu pentru ca nu am ajuns, am fost doar pana la Luncile si am urcat la Terca, la focul viu, drum care se aseamana cu traseele de downhill, nu recomand cu bicicleta de cicloturism + bagaje. Bafta si vreme buna.
 6. @@Poseidon drumul Raul Sadului pana la intersectia unde faci dreapta spre Paltinis via lacul Negovanul arata muuult mai rau decat in poza lui @@EyesOnly, sunt zone cu noroi gros, cleios, si in rest bolovani dislocati mai mari sau mai mici dar marea majoritate cu muchii taioase si nu recomand cauciucuri cu balonaj sub 2, drumul este foarte mult circulat de camioanele care coboara cu material lemnos si deci prezinta sleauri mai mari sau mai mici. De la intersectia cu drumul care face la dreapta spre Paltinis si pana la Transalpina drumul este cam la fel de pietros dar in plus sunt si resturi lemnoase de la defrisarile masive din zona, eu am rupt cateva crampoane si o taietura laterala la un Nobby Nic Evo 2.25 snakeskin pe acest traseu, in general nu sunt multe zone cu noroi, care se pot ocoli, pentru ca regiunea este foarte stancoasa. Traseul face "toti banii" si merita facut oricum. Bafta.
 7. @@Bogo Am facut traseul respectiv, dintre Sibiu si Cisnadioara cred ca de sute de ori, si pe sosea dar de cele mai multe ori prin padure, la toate orele zilei si de cateva ori si noaptea, 22-23 pm, si nu numai pe poteci ci si prin crengi si frunze, si pot sa zic ca nu am vazut nici macar o urma de urs, de niciun fel. In restul turelor pe munte prin zone neumblate de oameni in multe cazuri, nu am avut nimic la mine, nici macar un fluier, si asta mai bine de 3 ani, atat vara cat si iarna, cand e sa fie, se intampla indiferent de masurile preventive luate. Cat despre cum ne aparam, in cazul in care se intampla, degeaba porti la tine cel mai tare spray daca iti dai drumul in pantaloni ;).
 8. Spray la cca 20lei pentru 400ml, o ungere tine peste 100km in conditii dure gen noroi, mocirla, praf intens sau chiar zapada. Trebuie dat cu atentie numai pe role dupa care se lasa 2-3 ore vara sau 4-5 ore iarna pentru a se evapora agentul de presiune si fluidizare din tub. Il utilizez de peste 4 ani cu succes. http://www.kim-tec.de/produkte/pflege-und-wartungsprodukte/kim-tec-kettenspray-detail
 9. Foarte frumoasa tura si relatarea. Felicitari!
 10. @@Turbocat frumoase fotografiile ca de altfel si tura prin zapada
 11. Frumoasa excursia voastra. Casa cu stupii din nuiele si pamant o am si eu in aparat, am fost in zona in urma cu 3 ani.
 12. La multi ani Claudiu Moga si Silviusm!
 13. Prin primavara anului 2015 s-a rupt firul senzorului de la kilometraj, prilej cu care am vrut sa vad cum e sa pedalezi fara sa ai cunostinta de average speed, max speed, trip distance, s.a.m.d.. Asa ca aproape tot anul 2015 am mers cu acest ciclocomputer doar pe post de ceas si pot sa zic ca afost un an foarte frumos, nu am simtit lipsa ecranului plin de digiti ai kilometrajului, ba chiar pot sa spun ca m-am simtit mai bine nestiind cati km am facut si cu ce medie. Ce sa mai zic de Strava si alte chestii de genul, departe de mine. Oricum per ansamblu am mers mai bine decat 2014 pe toate planurile. 2016 sa fie un an mai bun pentru toata lumea.