EvenNick

Membru
 • Content Count

  108
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Good

About EvenNick

 • Rank
  Membru
 • Birthday 02/14/1971

Profile Fields

 • Localitate
  Curtea de Arges
 1. EvenNick

  ,,Premium Rush,, vazut cap-coada ...curieri pe bike !
 2. EvenNick

  vazut astazi ,,War Horse,, si ,,The Double,, , doua filme care mi-au placut si le recomand
 3. EvenNick

  O propunere de traseu pt la primavara ....eu am ametit doar cand l-am vizionat http://vplay.ro/watch/n8e7fbv3
 4. EvenNick

  No, era un autobuz alimentat cu biogaz
 5. trebuie sa-mi exprim si eu frustrarile aici deoarece din cate observ cei cu aprox 100 de postari sunt cam pusi la zid .... recunosc ca la momentul cand m-am logat pe acest forum eram in cautare de informatii deapre biciclete, chiar nu stiam diferenta dintre deore,xt, xtr, marimi cadru ,etc , pt mine bicicleta era doar un miloc de transport distractiv . Acum pot spune ca am aflat suficient de multe informatii si pt asta multumesc tuturor membrilor acestui forum (chiar si celor care bat campii si sunt destui) iar daca ma feresc sa postez pe topicurile tehnice este ca nu ma cosider suficient de experimentat ca sa dau informatii pertinente. La Multi Ani va urez tuturor !
 6. no, eu le-am depistat !! pedalele sunt de vina la clicheturi dar vroiam sa stiu si parerea altora care au mai reparat, reconditionat pedale, mai ales ca o pereche de pedale tip platforma nu le-am folosit decat max 50 km si am dat si 80 lei pe ele.
 7. Am si eu 4 perechi de pedale care tot clantane asa si pe care le-am demontat si inlocuit fara sa le revizuiesc.Ce credeti, merita demontate si gresate sau le arunc direct?
 8. EvenNick

  Limitless si Sanctum ...doua filme noi ce mi s-au parut excelent realizate
 9. EvenNick

  http://www.220.ro/funny/Cine-Se-Astepta-La-Asa-Ceva/o4425Lgn7G/ prea tare !!
 10. La Multi Ani si tie Cristi !! Sanatate si fericire iti doresc !!!!

 11. Cu ocazia Sarbatorilor de iarna si a Noului An, iti urez sa ai parte de tot ceea ce-ti doresti tu si nu ceea ce-ti doresc altii !!! LA MULTI ANI !!!

 12. EvenNick

  http://www.vplay.ro/watch/nuvg9hz3/ reclama haioasa !!!
 13. EvenNick

  furca mea este XCT, am facut doar o comparatie intre XCT si XCM in sensul ca XCM-urile incercate de mine pe alte biciclete erau mai sensibile la denivelari mici. Eu am un Focus Whistler 2009
 14. EvenNick

  cum am mai spus, furca este intr-o stare perfecta dar este cam tare in comparatie cu alte furci pe care le-am incercat(ma refer la XCM-uri). Gresarea cu ce ai facut-o Lucian?
 15. EvenNick

  Cam asa ar fi http://www.argesexpres.ro/article_detail.php?idarticle=26209