nautil

Membru
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About nautil

 • Rank
  Membru
 • Birthday 03/05/1981
 1. nautil

  Ceva rezultate au aparut?
 2. Si codul aferent: http://www.meteoromania.ro/index.php?id=65
 3. Deoarece duminica se anunta niste temperaturi criminale (> 38 grade), s-a luat cumva in considerare marirea numarului de puncte de alimentare sau, eventual, scurtarea traseelor?
 4. Cand am ajuns eu la final era, intr-adevar, o singura statie de spalare la punctul de sosire. Mergand spre iesire, insa, mai erau inca doua statii de spalare.
 5. De acord cu Alpinman. Modelul de la Pitesti, cu plata exclusiv inaintea evenimentului, mi se pare foarte bun.
 6. Asa, si aia care platesc la inceput pentru pachet foto la ce se asteapta? Ca fotografii sa aiba o lista de concurenti pe care sa-i pozeze si, de fiecare data cand vine un concurent prin dreptul fotografului, se verifica lista si baga poze? Ceva timp de-acum incolo o sa ramana exact cum e acum: fotografi amatori care fac poze, le pun pe forum.
 7. :) asa ceva s-ar putea face doar daca in biletul de participare la concurs ar fi incluse si costurile asociate cu ce descrii mai sus.
 8. Si daca in pozele alea sunt unele ? Mai dai banii? Mie-mi pare ca, printre randuri, esti din cei care vor poze, dar sa fie si ieftine (gratis) si bune.
 9. La o cursa de cateva zeci de km, conteaza cele 30 secunde pierdute la start? Atunci cand ai la dispozitie atata drum de facut, portiuni tehnice unde poti recupera si o sumedenie de variabile pe traseu, te agati de intarzierea de la start? Mi se pare putin exagerat.
 10. Eu nu prea am avut timp de mers la concursuri, dar din cele 3-4 la care am fost acesta este pe ultimul loc in topul preferintelor. Si nu din cauza traseului, care e usurel si frumos, dar din cauza organizarii. O fi greu de organizat asa ceva, dar atunci cand ceri banii pe care ii ceri (comparativ cu alte concursuri) pentru inscriere te astepti sa fie cel putin organizat bine. De doua ori pe traseu am pierdut marcajul si o data a trebuit sa ma intorc (impreuna cu alti 2-3 concurenti) fiindca marcajul era undeva in dreapta si nu era evident ca trebuia virat in acea directie. Deja ma speriasem la start cand am vazut ca organizatorul incepe sa povesteasca traseul... trebuia sa luam notite si sa ne ghidam dupa notite pe drum?! Marcajele trebuiau sa nu lase loc de dubii si sa existe mai multi oameni pe traseu. La jeep am primit instructiuni corecte, dar nu am fost convins de asta decat dupa ce am intrebat si pe cel de-al 4-lea concurent intalnit pe traseu (jumatate din cei pe care i-am intrebat au zic ca sunt la tura lunga, jumatate la tura scurta; cineva chiar s-a intors din drum). Punctul de alimentare a existat, nu stiu cat de bine organizat a fost ca n-am oprit, dar as fi pus si un al doilea punct de alimentare si la km 15 (tura scurta). De asemenea, ma intreb ce a fost cu haosul de la startul pentru tura lunga... acea banda de demarcatie la intrarea pe drumul forestier era chiar in drum. Eu am venit prima data la Comana, dar se pare ca a fost o editie si anul trecut - organizatorul nu s-a perfectionat in a face concursul mai bine, sau anul trecut a fost dezastru?
 11. nautil

  Si eu sunt de acord cu pedeapsa. Pentru ce sa ma inteleg cu ala? Ca sa poata spune data viitoare "las' ca merge si-asa" si sa nu-i pese prea tare ca da peste tine? El e intr-o cutie de metal si nu-l doare nici in cot ca da peste tine; tu esti pe bicicleta si, in cel mai bun caz, ai casca pe cap. Asa ti se pare tie corect sa faci intr-o tara civilizata? (Romania nu este, dar hai macar sa incercam) E pericol in trafic, a incalcat regulamentul rutier. Merita pedepsit. Simplu. Iar pedeapsa o sa-l calmeze: dosar penal care nu e usor de inghitit, ramas fara permis (deci invata iar regulamentul - pe care oricum l-a uitat, se pare), achitat bani pentru spitalizare si bicicleta.
 12. Daca altu' nu face ce trebuie, asa trebuie sa ia exemplu si ceilalti? Tipic romanesc: "eu de ce sa fac, daca ala nu face?". Halal mentalitate. Da, ar trebui adunata, nu-i prea frumos din partea organizatorilor. Va inteleg ca in aprilie o sa fie aproape acelasi traseu, dar totusi.
 13. Cam ce distanta va fi pe sosea? De asemenea, presupun ca acele portiuni de sosea nu vor fi inchise circulatiei masinilor?
 14. Multumesc. Am efectuat plata. Banii vor fi virati maine.