cyp2mobile

Membru
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About cyp2mobile

 • Rank
  Amator
 • Birthday 08/10/1977

Profile Fields

 • Localitate
  Iasi
 1. Buna seara, Ce parere aveti de schimbarea din 38/24 in 36/22 la un 2x10 SLX eu am facut acest schimb din shimano Slx 38/24 AM in 36/22 AY deoarece la concursurile la care am fost (Macin, Campina) am avut probleme la urcarea unor pante. nu am avut timp sa o probez pe un teren abrupt, dar am observat ca urca mai greu ca inainte, lantul sare mai usor desi a fost scurtat cu 2 zale. Lanț: KMC Z10-10s Sistem pedalier: Shimano SLX 38-24 Schimbător față: Shimano SLX HD triple Schimbător spate: Shimano SLX Shadow+ Pinioane: Shimano CS-HG50-10 11-36
 2. cyp2mobile

  Eu am luat o alarma de bicicleta de pe E-bay. Sunt mai multe modele, a mea are telecomanda. Se seteaza sensibilitatea, si la o miscare mai brusca se declansajeaza. Se opreste dupa 15 secunde, in 5 secunde se armeaza iar.
 3. cyp2mobile

  Exista dispozitive gps, carora trimitandu-le un sms iti vor raspunde cu coordonatele locului in care se afla. Unele se pot seta sa trimita singure la un interval stabilit. in adresa de mai jos gasiti cateva modele Real Time GPS Tracker - GPS Hardware & Acc.. Ele sunt mult mai multe, am vazut unul si mai mic, dar nu l-am mai gasit. Sau asa ceva, folosit in cautarea cainilor pierduti.
 4. cyp2mobile

  La noi in magazine (online) ai vazut undeva?
 5. cyp2mobile

  Eu am un spray cu ulei pentru intretinere arme. Are idee cineva daca poate fi folosit si daca da la ce componente?