ro_explorer

Membru
 • Content Count

  426
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ro_explorer last won the day on July 7 2010

ro_explorer had the most liked content!

Community Reputation

169 Excellent

About ro_explorer

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 03/08/1976

Profile Fields

 • Localitate
  Stockholm

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ro_explorer

  La fizica, odată cu legile lui Ohm și Kirchhoff, ai învățat încă o formula care dădea relația puterii fata de tensiune și voltaj..... Un hint : PUI.
 2. ro_explorer

  Trelock LS950 este bestial. ro_explorer approved ! :)
 3. ro_explorer

  Si un filmulrt cu el :)
 4. ro_explorer

  LS950 este farul pe care il vrei la cursiera ... o gramada de bani dar merita per total.
 5. ro_explorer

  Hai ma ... da' chiar asa? vin aici ca sa scap de DaciaClub si tot de linkuri in DaciaClub dau? :D ....
 6. ro_explorer

  Led-urile trebuiesc alimentate cu mai mult de 2V ca sa se aprinda. Lanternele pe care le vezi cu un singur LED si au o singura baterie au un convertor/ridicator de tensiune. Cel mai simplu este sa calibrezi o rezistenta pentru 10mA (cel mult) si sa alimentezi led-ul la 3V. Dezavantajul este ca merge OK doar la 3V .. la tensiune mai mare se va aprinde mai tare (sau eventual se arde led-ul, depinde de tensiune) iar cand tensiunea scade, chiar si putin, luminozitatea led-ului va scadea si ea. Totusi, pentru un LED normal, nu ai nevoie de regulator. Daca totusi te incapatanezi sa pui un regulator, vezi ca sunt stopuri de bicicleta cu un led care sta aprins mereu. Acele stopuri, de obicei au un circuit regulator in ele.
 7. ro_explorer

  Pentru 20ma iti poti construi unul. E plin netul de scheme de regulatoare de curent. Pot sa intreb ce anume vrei sa faci cu el ?
 8. ro_explorer

  Daca iei bateria AIA, exact aia din link, nu iti trebuie decat 2 banane de legatura. Poti de asemenea sa cauti mufe rezistente la apa si sa le inlocuiesti pe toate, practic, sa iti faci un sistem proprietar de alimentare, ca sa ma exprim asa.
 9. ro_explorer

  Sa o stapanesti sanatos ! Bateria pe care ai aratat-o nu este hard-case. Dar iti trebuie MUSAI un hardcase ca sa nu risti sa iti ia foc bicicleta, la propriu :). Bateria asta o am eu la masinuta RC si pot confirma ca e hard-case si chiar rezista (am avut niste accidente urate cu masinuta).
 10. ro_explorer

  Se pare ca 30 septembrie a fost o zi buna de biciclit :D.
 11. ro_explorer

  Bineinteles ca se poate ... Dar iti trebuie experienta in electronica si mai ales sa te pricepi la creat circuite SMD.
 12. ro_explorer

  Le am pe amandoua si nu-s bune de padure. Primul il folosesc ca bec de urgenta, in cazul ca raman fara baterii la farul principal. Al doilea este pe bicicleta lui fi'miu ca sa nu zica ca nu are llumini. Asta lumineaza ceva mai tare ce-i drept si are o proiectie care se vede in fata la 10 metri ... dar cu ambele iti rupi gatul noaptea in padure.
 13. ro_explorer

  Vezi mai în spate câteva pagini (search?) , tot eu am pus link către geamul de dispersie, chiar pe topicul asta.
 14. ro_explorer

  Al doilea din lista (cel de 99 ron) il folosesc eu in mod curent. Cu un geam de dispersie orizontala in fata este ideal ... sincer, nici nu imi mai trebuie altceva.
 15. ro_explorer

  Bilă albă pentru endomondo. Azi mi-am cumpărat un senzor de viteză+cadență ANT+ de la decathlon. Endomondo, rulând pe Xperia Z1C-ul din dotare, l-a văzut fără probleme și îl folosește la tracking.