Shaka

Membru
 • Content Count

  357
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Shaka

 • Rank
  Membru Senior
 1. Shaka

  cine-a pus gratarul'n drum ala n-o fost om nebun cine-a pus tuica pe masa ala e om .... ( oare ce om e ?) Maus un mare gratar si o mare petrecere din nou pierduta.
 2. Shaka

 3. Shaka

  misa .. de data asta sa vii cu camere de schimb... m-am saturat sa te astept sa faci cele 15 pene intr-o zi. pentru informatii extra aruncati ochii si pe aici http://www.forum.iasibike.org/viewtopic.php?f=28&t=3560
 4. Shaka

  Orice traseu va fi minunat. Trebuie insa luat in considerare ca Bikefestul e ceva mai iesit din comun pentru ca nu este doar pentru vedetele ciclismului amator ci pentru toata lumea mai inceata sau mai rapida ( adica si eu :)) ) inclusiv prietene/neveste/copii/nepoti si alte rubedenii indepartate. Acceptam caini/pisici/porci de guineea/soricei si alte animaluri exotice. Adica este mai mult o iesire in familie care implica ture in timpul zilei , seara masa festiva cu tuica lui alex iar a doua zi de la capat. Weekendul inseamna vineri sambata duminica. Sper sa fim un numar mai mare acest an fata de anul trecut cand am fost cam 15-20 ciclisti cu familiile lor. La mai mare
 5. Shaka

  stai linistit. O sa imi petrec multe weekenduri cu Gary FIsherica asta supra numit Ursul Din Carpati pentru pregatirea unui traseu memorabil :) Abia astept partea cu cortul... Trebuie masina pe traseu pentru carat sa putem sa profitam de toata natura fara a fi impovarati la maximum.
 6. Shaka

  iuliane.. cum e vremea in moinesti ? ma gandesc serios sa dau o fuga !
 7. Shaka

  numa sa va vad atat de dornici cand va fi si momentul ;)
 8. Shaka

  vin eu sa va supervizez... atunci ramanem fara mancare ;) Urmeaza sa discut cu Iulian ce si cum. Bine inteles ca nu va fi suprapus cu nici un concurs din tara ( anul asta iar dau si eu iama la cateva daca imi permite timpul si transportul) Oricum orice informatii vor fi postate cu avans mare ca fiecare sa isi organizeze timpul si asa scurt. Andrei.
 9. Shaka

  26 februarie 2010, ora 18:00 la rond Agronomie. S-a incalzit, sper sa veniti cu totii. De fapt nu e suficient, mai trageti de maneca in stanga si in dreapta.
 10. Shaka

  Lume , lume! Duminica a instintat Radu Filipescu, directorul Turistor, de existenta unui proiect al primariei Iasi de amenajare a unor piste de biciclete , zona Copou-Tudor din cate am inteles. De asemenea se urmareste dezvoltarea ariilor destinate bicicletei. Aici intra binenteles si ariile pt trial, street . Inca nu am detalii exacte despre cum vor decurge proiectele acestea, insa va rog sa postati cat mai multe idei despre amenajari de acest gen- parcuri, piste, reguli, orice credeti ca ar fi in folosul biciclistilor ieseni. Asta cat mai repede, pana maine daca se poate, ca sa ii putem prezenta lui Radu propunerile noastre. Cateva despre pista viitoare: http://www.adevarul.ro/bbtcontentsearch/?text=piste+ciclism Va rog sa postati parerea voastra despre pista cat si cat mai multe idei de dezvoltare a biciclitului in Iasi. Spor la idei !
 11. Shaka

  Va asigur ca deja ne gandim la Bike Fest 2010. Asa ca hai sa dam burtile jos sa aratam prezentabil cand defilam printre ursi. Am sa vb cu Domnul Gaburici sa vedem ce facem anul asta si garantam o iesire de pomina unde sper sa vina moldovenii si nu numai. Mausica esti invitat special te ocupi de mancare ;)
 12. Shaka

  sper la mai multe. Eram sambata la munca ;) la ora 11. Dar tot mi-am deschis si eu sezonul cu un urcus pe Motel :) Bafta
 13. Sincer astept cu nerabdare urmatorul episod. Toti am avut probleme cu soferii nesimtiti ( dar sa recunoastem ca nu toti sunt asa). Am avut o altercatie cu cineva care m-a urmarit cu masina juma de oras ca sa ma injure din mers :D. clar trompete. PS. NU mai jigni maimutele. Sunt animale inteligente.
 14. Sincer astept cu nerabdare urmatorul episod. Toti am avut probleme cu soferii nesimtiti ( dar sa recunoastem ca nu toti sunt asa). Am avut o altercatie cu cineva care m-a urmarit cu masina juma de oras ca sa ma injure din mers :D. clar trompete. PS. NU mai jigni maimutele. Sunt animale inteligente.
 15. Shaka

  cu Sony m-am intalnit in Iasi la concurs. Pot zice in ciuda tineretii rupe la pedale . La fel si tatal sau. Tura este extraordinare o mica particica din acel drum l-am facut si eu ceva timp in urma. Poate o harta ... ar ajuta si pe altii sa cerceteze Obcinele noastre de pe aici. La cat mai multe Sony