boitandmg

Membru
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About boitandmg

 • Rank
  Amator
 • Birthday 08/11/1988
 1. boitandmg

  nu ma pricep la cursiere dar in principiu ar trebui sa respecte logica constructiei oricarei biciclete. daca vrei sa tio faci pe bucati e complicat si nu ma bag. daca o cumperi gata facuta atunci recomand sa arate asa cum arata orice bicicleta clasica> pinioane, roti, foi etc despre care stii sigur cum arata cum se monteaza etc. poate ca ce ai vazut tu (nu am de unde sa stiu pentru ca nu prea am vazut niste poze) ori are defecte de fabricatie ori are componente mai ciudate. de exemplu poti da un search pt spite DT Swiss aero. alea se pun pe cu totul altfel de janta si altfel de butuc si e clar ca unul care nu are experienta in asamblare ori face ciorba ori te trimite la alt service.
 2. boitandmg

  mai putem merge cu bicicletele prin IOR? nu ne da un prost de la bgs vro amenda?
 3. boitandmg

  din experienta mea sansa de a lovi un adult e incomparabil mai mare fata de cea a lovirii unui copil.
 4. boitandmg

  ma gandesc la un shimano nexus-3, ca ceva cu o singura viteza nu prea am vazut. acum nu stiu exact daca merge folosit pe liber... eu mi-am modificat bicicleta intr-un singlespeed, iar acum vreau sa fie chiar mai simpla de atat si sa elimin si v-brake-urile. iar foaie cred ca as pune tot un nexus... am cumva si alta alternativa?
 5. Salut. am un altrix nelson (cadru de otel) si as vrea sa stiu daca ii pot pune un butuc cu frana de picior, si daca da, unde pot gasi ceva bun.