Cucu_Gigel

Membru
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Cucu_Gigel

 • Rank
  Membru
 • Birthday 03/17/1983

Profile Fields

 • Localitate
  Constanta
 • Ocupaţie
  lol
 1. Cucu_Gigel

  Frank: In loc de Weißwurst... Bere alba si carnati albi? Asta nu este generic denumit "mic dejun Bavarez"? Si parca e "acceptat" pana in ora 12, sau ceva.
 2. Mmm, da! Si eu ma pregateam pentru aceasta competitie si se pare ca a murit, vorba lui Sandor. Moare pentru unii naste pentru altii. Sa ne vedem cu bine la Mamaia (sper sa nu se pedaleze pe nisip) :D
 3. Ideea este super, dar exista sansa sa decapitezi concurenta.
 4. In afara conditiilor meteorologice, ce nu pot fi anulate/stopate/deviate de catre organizator, competitia a decurs bine. Apa in care am inotat eu a fost una foarte rece (cred ca nu a avut mai mult de 15 grade), faleza m'a facut sa alunec iar nisipul m'a infundat. Bicicleta m'a calarit si ma convins sa o imping. Apa m'a invinetit, vantul m'a infrigurat si noroiul mi'a intrat in nas. Unele peste altele, am reusit sa termin. Punctele de realimentare pozitionate unde trebuie si aprovizionate cum trebuie, m'au facut sa zambesc de fiecare data, stiind ca daca mai bifez unul ma aflu mai aproape de final. Traseul a fost bine semnalizat. Am fost la mai putin de 10 min de podium si toate aceste minute le'am pierdut in ultimii kilometrii. La viitoarele editii, organizatorul poate face numere distinctive (pe culori) pentru categoriile de varsta/stafete, pentru a vedea in timpul cursei cine ma urmareste si pe cine urmaresc. Plusuri: premiere la toate categoriile, posibilitatea de a face rost de echipament (costum de neopren, bicicleta) la start. Minusuri: startul intarziat, premierea intarziata (mult). Sper sa pot sa ajung si la anul, mai bine pregatit la start, mai uscat si mai curat la final. Adu'ti aminte ca la Mamaia Challenge 2009 alergati cu poarta de la o zona de tranzit la alta inainte sa iasa toata lumea din apa si ai avut nevoie de 4 zile pentru a afisa rezultatele. Iar la Reci in 2010, am aflat rezultatele in mai putin de o ora de la sosirea ultimului clasat. Ambele competitii fiind cronometrate de tine. Lumea invata.
 5. La prima participare la un concurs de triatlon, am inotat in sort, la iesirea din apa am pus un tricou pe mine si asa am terminat cursa.
 6. Cucu_Gigel

  Grega Bole, doar locul 11 :D
 7. Cucu_Gigel

  Gata, e sprint masiv.
 8. Cucu_Gigel

  A vazut ca nu e loc de evadare. L.E. Frumos ar fi sa castige Kolobnev.
 9. Cucu_Gigel

  Daca se ajunge la sprint masiv, merg pe Grega Bole!
 10. Cucu_Gigel

  Mai sunt vreo 60 km! Puteti inca vedea aici: http://www.fromsport.com/wv-0/6/102/v-70372.html
 11. Asta tine de arbitrii de la federatie care nu au avut nici o retinere in a valida prestatia unor participanti la proba de bicicleta. Prin tabele se vede cum cei 23 km au fost parcursi intr-un timp de 00:24:53. Cu un calcul relativ simplu aflam si AVS-ul: 55.46 km/h. Rezultat oficial.
 12. Suntem cam malitiosi! Spunem ca organizarea a fost slaba! In ce sens? Pentru DanielCC - eu unul am fost la sedinta tehnica si am inteles ce si cum sa fac, cum si cat sa inot, unde ma schimb, unde las bicicleta, de ce, unde alerg si cat. Nu mi'a fost nimic neclar in legatura cu traseul si tranzitiile. Din Costanta fiind, luni, ca si in alte zile, fac rulaj prin Mamaia si vreau sa spun ca nu am mai vazut nicio "piele" de PowerBar si niciun "cotor" de Gatorade, aruncate de cei 400 - 500 de insi pe trotuare/iarba/strada cu doar doua zile inainte. Lucru care tine de organizare si pe care, majoritatea nu il vede. Altfel, nu stiu daca s'a observat, dar s'a facut premiere pentru primii 3 la olimpic/sprint pentru toate categoriile de varsta, baieti si fete dar si pentru stafete. S'a incercat premierea a cat mai multor perticipanti. Plus ca s'au premiat toti copii. Nu stiu daca am prins bine dar cred ca s'au dat 10 - 12 HRM Polar per total. Totusi, desre hidratere consider ca era mai bine sa fie apa si/sau Gatorade in pahare de plastic. Multi participanti, printe care si eu, au luat o sticla de apa la jumate', au baut o gura, au tunat pe cap si au aruncat sticla. Risipa. Eu am participat la proba sprint si nu m'am lovit de lipsa apei la sfarsit de proba. Mie mi'a placut mai mult ca anul trecut, poate si pentru faptul ca m'am clasat mai bine :D, poate si pentru faptul ca au fost mai multi participanti si a fost mai competititiv. Sper sa se mai organizeze si voi face tot posibilul sa fiu prezent!
 13. Temperatura apei se invarte in jurul valorii de 20 grade. Eu am inotat miercuri aprox. 30 min, la ora 19:00 fara neopren si a fost okay. Astazi insa bate vantul tare, este inorat si poate pana maine se va mai raci apa cu 1-2 grade. Daca ai costum de neopren i'al cu tine ca nu se stie. Vantul bate tare (25 km/h) din Est (dinspre mare) si nu sunt valuri pe lac, ceea ce e bine. Azi de dimineata am facut o plimbare pedalata pe traseul pentru ciclism/alergare si datorita lantului de hoteluri situat pe linia tarmului, vantul nu se simte foarte tare la sol. Sa ne vedem cu bine diseara si maine!
 14. Trimite un e'mail aici si poate ai noroc. iroda@alpinsport.ro
 15. Revenind la vreme. Va fi cald si bine. Azi am inotat iar in lac si apa e la fel de buna ca si data trecuta. Astazi la Constanta au fost 28 grade in aerul respirabil si se preconizeaza ca vaoarea temperaturii de sambata se va pastra la aceeasi cota. Vantul pe de alta parte s'ar putea sa ridice ceva probleme sutelor de temerari. Astazi a batul din directia Est (perpendicular pe sensul de deplasare la probele de ciclism si alergare) cu o valoare apropiata de 22 km/h si se pare ca Sambata va bate din aceeasi parte dar valoarea se va ridica la aprox. 28 km/h. Duminica, ploaie. Atat.