Pashasky

Membru
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About Pashasky

 • Rank
  Amator
 • Birthday 08/08/1974

Profile Fields

 • Ocupaţie
  vanzator
 1. Pashasky

  Luni se baga careva la o tura in nord? Program flexibil.
 2. Multmesc pentru raspunsuri. Asadar dupa ce am citit si sfaturile voastre solutia aplicata este: Fata - Maxis Overdrive Maxxprotect - striatiile nu sunt foarte pronuntate si arata si bine. Spate - Continental TourRide puncture protect - ceva mai striat pentru aderenta si rezistenta. Ambele sunt pe 32 iar mai mare nu cred ca imi intra in cadru. Am mers cu ele citiva km si pe offroad si s-au comportat super. Multumesc inca o data si ... ne vedem in trafic. Nu am crezut su o bicicleta de genul asta poate sa fie atat de fun!
 3. Lucrez la un proiect de conversie a unei cursiere vechi in SSP si nu sunt incantat de cauciucurile de cursiera actuale (622-23). Am vazut ca nu e nici un subiect pe tema "cauciucul ideal pentru SSP" Ce cauciuc imi recomandati care sa aibe un balon ceva mai mare decat 23 (Model si dimensiune a balonului). Daca producatorul face si cu laterala colorata este ideal. Merci!
 4. Pashasky

  Nu doar Ploiesti este directie de interes pentru mine. De obicei vin in Buc la punctul de plecare cand agreem un traseu. Evident sunt retinut sa o iau catre Giurgiu sau alte trasee din sud.
 5. Careva interesat sa iasa? Macar traseul PE.
 6. Pashasky

  Baga cineva azi dupa 15.00 cateva pedale?
 7. Pashasky

  Eu plec din Corbeanca. In cel mai fericit caz vin la McDonald Otopeni daca va tenteaza. Hai sa ne auzim la telefon ca deja mai e putin timp. 0740 258 258
 8. Pashasky

  Careva dornic de alergare dimineata in nordul capitalei? oricat in zona 50 - 150 Km.
 9. Pashasky

  Nu reusesc sa mai ajung.
 10. Pashasky

  Vin si eu. Agip chibrit e cea de la intersectia 1 Mai cu Grivita?
 11. Pashasky

  Eu as baga ceva catre Snagov astazi 18.30-19.00
 12. Pashasky

  Vine cineva catre Snagov? Eu sunt interesat. 0740 258 258
 13. Pashasky

  Pai se merge grupat cu masina in fata si nu poti depasi. Adica ai o incalzore zdravana de 67 km...
 14. Pashasky

  Super ghidusie! Lamine reteta a fost aceeasi pentru ambii copii: - tricicleta impinsa de mama - bicicleta cu roti ajutatoare sa inteleaga procesul de pedalare / propulsie prin invartirea pedaelor - bicicleta fara pedal ajuta la gestiunea echilibrului si eventual franare cu frana de pe ghidon - bicicleta normala (aceeasi de mai sus insa fara rotile ajutatoare ) de la 3 ani in cap! In ambele cazuri!!! O recomand tuturor celor care nu stiu sa mearga pe bicicleta. In cazul copiilor mei a fost folosita cate o luna insa m- a scapat de multi nervi si frustrari.
 15. Pashasky

  Felicitari pentru tura! Asteptam continuarea.